storm написа:Тоз пък.. "разбирача"...Искал съм да остана глупав и непросветен.. ?? Ти ли ще ми кажеш как да му викам бе пришълец ..
Човекът ти обясни, че е глупаво да се преиначавт/превеждат имена. Ти знаеш ли как е твоето има на сръбски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Тоз пък.. "разбирача"...Искал съм да остана глупав и непросветен.. ?? Ти ли ще ми кажеш как да му викам бе пришълец ..
MCMXIII написа:storm написа:Тоз пък.. "разбирача"...Искал съм да остана глупав и непросветен.. ?? Ти ли ще ми кажеш как да му викам бе пришълец ..
Човекът ти обясни, че е глупаво да се преиначавт/превеждат имена. Ти знаеш ли как е твоето има на сръбскиА Мюнхен на италиански
![]()
![]()
storm написа:MCMXIII написа:storm написа:Тоз пък.. "разбирача"...Искал съм да остана глупав и непросветен.. ?? Ти ли ще ми кажеш как да му викам бе пришълец ..
Човекът ти обясни, че е глупаво да се преиначавт/превеждат имена. Ти знаеш ли как е твоето има на сръбскиА Мюнхен на италиански
![]()
![]()
Я виж цялата дискусия.. Що пък на него точно да вярвам ?
Пък и на него му било проблем, че се казвало грешно името ? Тоя да не е влюбен в тоя Тер Щеген ?
http://www.sportal.bg/statistics_player ... 52&champ=2
http://sporta.bg/?load=Football::Player ... teamId=505
В България му викат така.. Ние сме в България, не сме в Германия !
storm написа:росветен.. ?? Ти ли ще ми кажеш как да му викам бе пришълец ..
storm написа:
В България му викат така.. Ние сме в България, не сме в Германия !
Бижутера написа:storm написа:росветен.. ?? Ти ли ще ми кажеш как да му викам бе пришълец ..
остани си в такъв случай цял живот тъп и упорит...мен не ме грее
unist_gp написа:сторми,
наистина играчът се казва тер стеген. тер щеген му кават само по руската телевизия, явно и по българската. пусни си някой клип на мач на мьонхенгладбах на немски в ютюб, за да чуеш как произнясят името му. няма нищо лошо да сбъркаш, никой не се е родил научен.
storm написа:unist_gp написа:сторми,
наистина играчът се казва тер стеген. тер щеген му кават само по руската телевизия, явно и по българската. пусни си някой клип на мач на мьонхенгладбах на немски в ютюб, за да чуеш как произнясят името му. няма нищо лошо да сбъркаш, никой не се е родил научен.
Да е брат, разбирам.. ама тука изкараха хората, които го казват с Щ за някви глупаци бе ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта