Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот haha » 08 май 2012 23:18

Yobs1912 написа:Да ви сера на победата, олигофрени и антибългари. Кой победи? Ние ли победихме? Окупираха ли ни? Взеха ли ни изконните български земи? Избиха ли ни политически, духовен и културен елит? Унищожиха и опозориха ли ни нацията години наред? Кво празнувате бе, кретени?

gong/viewtopic.php?f=53&t=105737#p3380917

Обида към останалите потребители във форума.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

hristov67
Контакти:

Мнениеот hristov67 » 09 май 2012 23:08

Председателят на Съдийската комисия на БФС Костадин Костадинов заяви днес пред Канал 3, че никога не е имало вариант да бъде сменен съдията Ивайло Стоянов от Петрич, назначен за срещата Черно море (Варна)- ЦСКА от 19-ия кръг.

Както е известно, кметът на Каварна Цонко Цонев поиска съдията да бъде спрян от този мач, тъй като е трябвало да бъде наказан заради грешки по време на срещата Калиакра- Славия от първия пролетен кръг. В знак на протест срещу отказа на БФС да промени съдийското назначение Цонко Цонев провали срещата Калиакра- Левски вчера, след като тимът отказа да представи заверени медицински свидетелства и да осигури линейка за мача.

"Ивайло Стоянов днес доказа, че наистина е добър съдия. Ако гледате внимателно мача Калиакра- Славия, можете да видите, че Калиакра е ощетена единствено с една засада. Има три спорни ситуации, които са в правото на рефера да вземе решение. Така е написано в правилника и той не е изготвен от нас или от Община Каварна, обясни Костадин Костадинов.

"Мога да кажа, че днешното съдийство на Ивайло Стоянов напълни устата на Пурко. За мене той е един лаик и аматьор, който не разбира от футбол и от съдийство. Искам да припомня някои моменти от мачове на Калиакра, в които съдиите и дори Ивайло Стоянов е помогнал на отбора му. Но тогава всичко беше нормално. Искам да припомня мача между Калиакра и Несебър, когато отборът на Цонко Цонев се бореше за влизане в А група. Тогава съдията даде две много сериозни ситуации в негова полза. След това, кръг преди края Спартак (Пловдив)- Калиакра. Във 2-ата минута на допълнителното време Ивайло Стоянов даде дузпа за Калиакра, но Цонко Цонев не протестира, нали?", каза още шефът на съдиите.

"Но коректност няма и аз лично не очаквам такава".

Според Костадинов, едва ли съдийството е най-големия проблем на българския футбол. Дори и да има проблем там, то и останалите участници във футболния процес носят почти толкова солидарна вина. За Николай Йорданов и мача Пирин Ц Литекс, Коце Костадинов каза:

"Има в началото, в 12-а или 15-а минута ситуация за втори жълт и червен картон за играч на Пирин, той я подминава със забележка. След това Бибишков също е за гонене, пак не показва картон. Идва трета ситуация, спорна, за дузпа в полза на Пирин. Тук е негово право дали да даде, или не. И след това идва най-чистата ситуация, която се вижда от самолет, не вади червения картон на Дока. Чух от един специалист, че съдиите трябва да мислят. Явно грешките им идват от повече мислене", завърши Костадин Костадинов.

Костадинов заяви, че наистина има съдии, които угодничат на футболните клубове, но се работи в тази посока и тези рефери трябва да отпаднат от ранглистата. Шефът на реферите заяви също така, че няма да защити никого, който изпада в подобни явни компрометиращи ситуации.
Харесва ми · · преди 28 минути ·
Hristyan Hristov Преди една година казах ,че е въпрос на време тоя съдия /Ивайло Стоянов да се провали и не съм сбъркал. Моля виж интервю на Костадинов от Меридиан мач от 09.05.2012г.И искам да питам оня "Матросов"/Веселин Мишев / който след мача Черно мо...
Вижте повече
преди 9 минути · Харесва ми
Hristyan Hristov Определено г-н Костадинов т.е човек който доскоро е продавал антики пред Ал.невски заложи още една бомба в българскотото първенство назначи Таско Тасков на мача Миньор - ЦСКА .......пък и да не говорим как , назначи ........Йорданов да реши първенството не мача Левски - ЦСКА защото грешките на Йорданов не решиха изхода на мача те решиха първенството.
преди 6 минути · Харесва ми

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2012 01:07

levski/viewtopic.php?f=1&t=105763&st=0&sk=t&sd=a&start=130

Стр.14

Този път няма да посочвам потребители и мнения, надявам се че компетентните лица сами ще установят това което би трябвало.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 май 2012 15:09

Моля да се вземат мерки за потребител с ник "шивача", относно действията му в подфорума на Левски. Нека поне за няколко дни достъпа му до този подфорум, ако може, по някакъв начин бъде ограничен. Причината е, че присъствието му там е единствено и само да дразни, провокира и заяжда, с което прави неприятно посещението на феновете на Левски в съответните теми.
Благодаря предварително!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 май 2012 15:54

ehh написа:Моля да се вземат мерки за потребител с ник "шивача", относно действията му в подфорума на Левски. Нека поне за няколко дни достъпа му до този подфорум, ако може, по някакъв начин бъде ограничен. Причината е, че присъствието му там е единствено и само да дразни, провокира и заяжда, с което прави неприятно посещението на феновете на Левски в съответните теми.
Благодаря предварително!

[offtopic]моля, преди всякакви евентуални действия да се вземат предвид, като смекчаващи вината(евентуално) обстоятелства, моите способности да прогнозирам точния резултат от мачовете на любимия отбор на този фен, както и опитите за провокиране от тяхна страна, които не са и в офтопик. Също да се погледне, дали картотекирания оплаквач не се изявява освен, като интернет любовник и лице, което гони хората от форума. Това е обидно, и съм наскърбен.Искам също да кажа, че си поемам последствията с чест,достойнство и високо вдигната глава. Накрая и една молба, бъдете милостиви :!:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 май 2012 17:43

:lol: :lol: :lol: този ehh го подозирам, че е Томето Русев .. напоследък нещо не е в настроение и се чуди на кого да си излее мъката ;) ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2012 18:35

TristaNNN написа:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=105763&st=0&sk=t&sd=a&start=130

Стр.14

Този път няма да посочвам потребители и мнения, надявам се че компетентните лица сами ще установят това което би трябвало.

Явно няма. Затова директно: има ли място следният коментар в темата и въобще във форума :?:

Ясно,пак са ви докарали некачествена херца.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 12 май 2012 19:11

manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=105929&st=0&sk=t&sd=a&start=20
chelseaforever написа:ТИ И МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД СТЕ ПЪЛНИ СМЕЩНИЦИ !!!!
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 13 май 2012 10:53

http://forum.gong.bg/ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=105975&st=0&sk=t&sd=a
Темата е напълнена със спам,основно от фенове на ЦСКА.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2012 15:54

gong/viewtopic.php?f=34&t=106109&st=0&sk=t&sd=a турци, рязани и подобни квалификации е тъпо, че чак грозно
Изображение

Върни се в “Свободна зона”