Левскар_90 написа:lalka и ЗАТВОРЕН вие сте фенове на успехите, заради такива като Вас стадионите са празни. Левски може в момента да е на нивото на Миноро, но си остава Левски. Ако се класира за Европа, отбора ще е друг, няма да е този, ако не играем в Европа, няма да дойдат и класни чужденци.
В такива тежки моменти се броим истинските левскари и в добро и лошо.
Повече няма да коментирам псевдолевскарчета.
Добре, че се върнах назад да прегледам темата, за да разбера, че аз съм виновен за състоянието на Левски. И, че заради мен стадиона е празен. Та аз съм бил на мачове когато ти още не си бил проектиран. И пак ще ходя, независимо от резултатите, но отчет на такива като теб не дължа. Ти обаче нямаш право да определяш кой е истински левскар и кой е псевдолевскар. Както и името на Левски не ти принадлежи, та да го слагаш на ника си. Ако наистина си левскар, докажи го с действия, а не перчи тук с името и принадлежността априори. И се научи да даваш компетентни мнения. Мъри Стоилов с кои класни чужденци подготви и направи пробива в Европа? Питам защото той нямаше гарата, а Ясен го имаше, но не взе титлата, а за Гонзо да не говорим, но и неговия отбор, че и този в момента струва повече от онзи на Мъри в ШЛ. Имам предвид, че парите дадени за сегашните играчи са в пъти повече от тези по времето на Мъри. Но успехите са в пъти по-малко. Всъщност истината е, че в Левски сега има класни чужденци, но няма отбор, което доказва, че купуването самоцелно на добри играчи не прави автоматично добър отбор. Хубаво е поне да запомниш това което съм написал.