Локомотив (Пловдив) - Левски - 3:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски | 6.05.2012г. | 17:45

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 май 2012 10:27

Левскар_90 написа:lalka и ЗАТВОРЕН вие сте фенове на успехите, заради такива като Вас стадионите са празни. Левски може в момента да е на нивото на Миноро, но си остава Левски. Ако се класира за Европа, отбора ще е друг, няма да е този, ако не играем в Европа, няма да дойдат и класни чужденци.

В такива тежки моменти се броим истинските левскари и в добро и лошо.

Повече няма да коментирам псевдолевскарчета.

Добре, че се върнах назад да прегледам темата, за да разбера, че аз съм виновен за състоянието на Левски. И, че заради мен стадиона е празен. Та аз съм бил на мачове когато ти още не си бил проектиран. И пак ще ходя, независимо от резултатите, но отчет на такива като теб не дължа. Ти обаче нямаш право да определяш кой е истински левскар и кой е псевдолевскар. Както и името на Левски не ти принадлежи, та да го слагаш на ника си. Ако наистина си левскар, докажи го с действия, а не перчи тук с името и принадлежността априори. И се научи да даваш компетентни мнения. Мъри Стоилов с кои класни чужденци подготви и направи пробива в Европа? Питам защото той нямаше гарата, а Ясен го имаше, но не взе титлата, а за Гонзо да не говорим, но и неговия отбор, че и този в момента струва повече от онзи на Мъри в ШЛ. Имам предвид, че парите дадени за сегашните играчи са в пъти повече от тези по времето на Мъри. Но успехите са в пъти по-малко. Всъщност истината е, че в Левски сега има класни чужденци, но няма отбор, което доказва, че купуването самоцелно на добри играчи не прави автоматично добър отбор. Хубаво е поне да запомниш това което съм написал.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 май 2012 13:21

Реално погледнато, Ясен има не-малка вина за тази загуба.

Как очаква да спечелим мач, когато тримата ти вътрешни халфове са дефанзивни ?
Кой от измежду Старокин, Димов и Гаджев има техника, за да изнесе топката до 60-70-ят метър ?
А имат ли техническите възможности да задържат топката, с дрибъл да освободят пространство или някой съотборник ?
Да не говорим за голов пас или голов удар ...
Ами, като играхме с трима човека по-малко, как да бием ??

Иска ми се да повдигна въпроса и за тактиката и начинът на игра, който използва Левски в този мач.
Някой разбра ли, каква всъщност беше идеята за игра ?
Щото аз не ...

Раздалечени линии ... Не само това, ами и разстоянието между самите играчи беше средно между 10 и 15 метра ...
Сякаш немогат да се понасят, та за това странят толкова.
Каква игра можеш да имаш при такова разположение ??

Вината на Петров е още по-сериозна, защото отборът ни загуби преднина от 2 гола ...
А това стана, именно поради неясната концепция за начина на игра.
Изглежда самият треньорски щаб + футболистите бяха до толко изнендани от тази преднина, че след 2-рият гол цареше пълен клоунизъм.
Левски играеше в този момент, нито нападателно, нито защитно ... Абе - едно тъпо средно положение с тия раздалечени линии ... Толкова средно, че накрая средният остана за нас.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 май 2012 14:17

THE G.A.M.E написа:Реално погледнато, Ясен има не-малка вина за тази загуба.

Възможностите на Ясен Петров са ни известни от миналия сезон. Тогава имаше и по-добри играчи и възможност да води изцяло предсезонната подготовка и накрая останахме с празни ръце. Какво тогава да очкваме от няколко мача с един разбит отбор, при това от треньор който знае, че просто трябва да доиграе първенството. Но все пак Ясен Петров не е обещавал такива глупости като да речем, че ще играем като Барса и заслужава уважение най-малкото за победата над ЦСКА. Той съвсем почтенно според възможностите си прави това което може и то за кратко време, като дава всичко от себе си. Проблемът е, че това което може не е достатъчно за нещо повече.

THE G.A.M.E написа:Иска ми се да повдигна въпроса и за тактиката и начинът на игра, който използва Левски в този мач.
Не го повдигай, защото тактика просто нямаше.

THE G.A.M.E написа:Вината на Петров е още по-сериозна, защото отборът ни загуби преднина от 2 гола ...

Може би. По скоро това, че Локото могат да ни вкарат два три гола го очаквах. Тотално ни надиграха. Тези два гола създадоха излюзия за оспорваност, каквато нямаше. Тези два гола бяха незаслужен подарък от съдбата и не трябва да съжаляваме за тях. Все пак си мисля, че ако в този мач можехме да използваме тези играчи които не успяха да вземат участие, отборът ни щеше да изглежда поне една идея по-добре.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2012 14:42

И аз да понапиша нещо за мача,макар,че никак не ми е лесно.
1.Я.Петров разби централната двойка,за да прати Иво на фланга,където ХИЧ не му е мястото!
2.Имаш готов десен защитник(Башлиев),който в НИКАКЪВ случай нямаше да е по-слаб от Иванов!
3.В резултат на това,унищожаваш центъра и десния фланг на защитата.Оттук нататък какво да говорим и "анализираме"?
4.Йовов и Гаджев-ФИГУРАНТИ!!!Нищо,че Йовов вкара едно голче!
Старокин се стара и се представи на ниво.Все пак отскоро е в тази роля.Димов е разбивач и от него НЕ МОЖЕ да се очаква да "връзва" играта!
Слаб мач на Жуниор и Райков!
ПП.С Калво и Рамос щяхме да изглеждаме по друг начин.И тук възниква въпросът за ГЛУПАВИЯ начин,по който Калво си "изпроси" картона срещу ЦСКА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 май 2012 14:43

СВОБОДЕН - С всичко съм съгласен. ;)

Но ядът от това, че изпуснахме да вземем нещо, след като водихме с 2:0 си остава ...
Поне аз не се сещам на прима виста, някой български тим да ни е обръщал от 2:0 ! ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски - 3:2

Мнениеот gorg » 09 май 2012 11:55

Тактиката беше същата каквато беше в мача срещу цска! Левски излезе затворено, търсейки грешки на Локото и ги оползотвори! Питанката е защо спряха да играят след втория гол?!?!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 май 2012 13:00

THE G.A.M.E написа:СВОБОДЕН - С всичко съм съгласен. ;)

Но ядът от това, че изпуснахме да вземем нещо, след като водихме с 2:0 си остава ...
Поне аз не се сещам на прима виста, някой български тим да ни е обръщал от 2:0 ! ... :roll:

Прав си. И мене ме е яд. То по добре да бяхме паднали с 1:0, тогава негативните емоции щяха да са по малко. Но нека си спомним, че миналия сезон когато бихме Локото тук пак имаше обрати, но крайния резултат беше за нас. После си ни го върнаха тъпкано с два обрата, за купата и този. Иначе ние многократно сме били чорбата след като са ни водили с два гола. Обратното се е случвало частично. Помня един мач мисля, че беше в началото на 90те водехме с 2:0 и стигнаха до 2:2. По лошото е, че е провален целия сезон и то не сега, защото ако беше само този мач нямаше да ни е толкова кофти. Все пак във футбола се случват и такива неща, но ние цяла година не правим нищо.

Върни се в “Архив”