Според мен е най-добре Левски да не играе в ЕВропа. Вместо да се дават нови надежди и да се продължи разрушаването на отбора. Трябва да се разруши всичко, за да може другия сезон Илиан ИЛиев да започне без напрежение да успее да изгради 1 отбор през първата година и през следващата година Левски да играе силно в ЕВропа.
Иначе какво ще стане? Една загуба от тая разпасана дружина в Евротурнирите... и хоп, уволнение на Илиев. ЕСтествено, това може и да се случи и във вътрешното пъървенство, но е по-малко вероятно.
Ще остане ли Левски извън Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще остане ли Левски извън Европа?
В тази тема съм написал ,че ще останем извън Европа ,но все пак ще ми е приятно да се класираме за там 

приятно,приятно, колко да ти е приятно .. докато пристигне поредното селско отборче от някой затънтен край на Европа

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
От една страна, трябва да се класираме. Не само заради финансовите ползи, ако искаме някой що-годе читав играч да дойде, единственото нещо с което можем да го излъжем са мачове в ЕКТ. Всички добри играчи, които дойдоха в България в последните години, колкото и да са малко, играха тук заради шанса да ги забележи някой в европейски двубои.
От друга страна, едно евентуално пропускане на евротурнирите може и да светне (дано) лампичката в главата на Батковци, Тоневци и всякакви подобни, които се опитват да го играят ръководители в Левски, че по начина, по който се води отбора в последните 3-4 години не може да се продължава вечно и че няма всяка година да имаме абонамент за Европа, само защото сме Левски. Да разберат, че нещата имат нужда от генерална промяна и най-вече от инвестиции.
От друга страна, едно евентуално пропускане на евротурнирите може и да светне (дано) лампичката в главата на Батковци, Тоневци и всякакви подобни, които се опитват да го играят ръководители в Левски, че по начина, по който се води отбора в последните 3-4 години не може да се продължава вечно и че няма всяка година да имаме абонамент за Европа, само защото сме Левски. Да разберат, че нещата имат нужда от генерална промяна и най-вече от инвестиции.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Batkoto написа:приятно,приятно, колко да ти е приятно .. докато пристигне поредното селско отборче от някой затънтен край на Европа![]()
![]()
Мисля, че отново стигна горната граница на търпимост с тъпотиите ти, с цел да се правиш на интересен. Хайде отново да не посещаваш подфорума на Левски за няколко дни, а?
Благодаря предварително, както и на модераторите, които дано ограничат действията ти тук.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не мога да разбера какъв им е скапаният проблем на някои хора. Чорбар, а най-активната му тема е за Левски.
Регистрирана съм вчера и дори не съм влизала в подфорума на ЦСКА, просто защото не ми пука какво драскат там. Всяка жаба да си знае гьола.
Регистрирана съм вчера и дори не съм влизала в подфорума на ЦСКА, просто защото не ми пука какво драскат там. Всяка жаба да си знае гьола.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- сини шампиони
Laetitia написа:Не мога да разбера какъв им е скапаният проблем на някои хора. Чорбар, а най-активната му тема е за Левски.
как какъв български не е важно на мен да е добре важно е на Вуте да му е зле

И само Левски оле
лека-полека ще се промъкнем в ЛЕ за ужас на сини и всички останали фенове

- levski_4_life
- Контакти:
Batkoto написа:приятно,приятно, колко да ти е приятно .. докато пристигне поредното селско отборче от някой затънтен край на Европа![]()
![]()
Malmö - CSKA 1:0
Dukla - CSKA 2:1
Górnik Zabrze - CSKA 3:0
Ferencváros - CSKA 4:1
Omonia - CSKA 4:1
Swarovski Tirol - CSKA 3:0
Servette - CSKA 2:1
CSKA - MTK Hungária 1:2
levski_4_life написа:Batkoto написа:приятно,приятно, колко да ти е приятно .. докато пристигне поредното селско отборче от някой затънтен край на Европа![]()
![]()
Malmö - CSKA 1:0
Dukla - CSKA 2:1
Górnik Zabrze - CSKA 3:0
Ferencváros - CSKA 4:1
Omonia - CSKA 4:1
Swarovski Tirol - CSKA 3:0
Servette - CSKA 2:1
CSKA - MTK Hungária 1:2
няма по-загубена кауза от твоята! само олимпия да дойде още 2-3 пъти и ще важи за жокер

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !