Ремонт на "Лудогорец Арена"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград
Искрено се радвам на такива мнения! Явно това е нещото, което може да обедини всички фенове (това което ни липсва като цяло)! Дано това което се случи на нас като фенове последните 2 сезона да го изпитат всички фенове в България! И въпреки успеха, който постигнаха момчетата този сезон, нямаше да е същото ако играехме на "стария" стадион! Евала на ръководството! Очакваме и развитие по въпроса с трибуните! Дано след мача с ЦСКА отново видим багерите и за първия мач от ЕКТ домакинстваме на "нов" по-голям стадион, който вече да може да побере всички желаещи!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
става супер дано след първенството продължат ремонтите и го направят като в ловеч 100% покрит с козирка трябва да имаме минимум 4 чисто нови покрити сдадиони разположени симетрично 2 в северна и 2 в южна българия за да може любителите на футбола в цялата страна да могат да гледат мачове от евротурнирите на живо а не по телевизорите[*всичко не е само софия]всички видяха вчера какъв стадион имат съседите винаги ли ние ще сме наи зле все пак сме в европеиския съюз.успех на креизифорест и дано ги гледаме наесен в групите 

- D.Georgiev
- Контакти:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=269919
Семейства, влюбени двойки, какво по-добро начало? Много положително ме зареди тази статия
Семейства, влюбени двойки, какво по-добро начало? Много положително ме зареди тази статия

ntodorov написа:Честита ви придобивка. Трябва стадионите ни да заприличват на тези в Юръпа. Живеем в 21 - ви век все пак. Стадиона е място за отмора, релакс и душевен оргазъм. Ходя с отбора си из страната и, като гледам, какви руйни имат другите отбори ми се плаче. Не може публики, като тези на Локо Пд, ЦСКА и Ботев да ходят на домакинствата си в такава обстановка. Потискащо е от всякъде. На вън разбрах, какво всъщност имаме в Бургас и го ценя от на ден все повече. Дано и вие цените това, което се прави в Разград ( не се съмнявам де). Аз искрено ви се радвам, а в събота ще се убедя и на живо. Успех.
[offtopic]Много е важно как ще бъдат насочени и проиграни лампите. Преди 15 години, когато тестваха нашето осветление на стадион Нефтохимик ( сега Лазур) останах много разочарован. Видя ми се неефикасно и слабо осветлението. Тогава имаше някакви типове, които ходеха по терена, мереха сенките, вписваха нещо и сочеха рефлекторите. Корекциите бяха около месец...Първия ни мач на осветление вече беше друга бира. Радвал съм се много, когато невероятния сноп светлина се разстла по терена ( имахме и чудесна тревна настилка - първата на Онтарио - спорт). Цветовете станаха по-ярки и наситени - всичко се промени, а тази картина никога няма да я забравя, въпреки, че сега не обръщам внимание на тези дребни детайли, а трябва...[/offtopic]
Живея в Европа/без да уточнявам/ и като гледам селца от по 2-3 хил. жители имат стадиони по-добри от тези в Пловдив.Варна и София
D.Georgiev написа:Момчета този сезон мач на осветление така или иначе няма да имаме. Последните три кръга се играят от 18:00, ако не се лъжа, и няма да има нужда от него, дори и да е готово. Все пак ще е хубаво да го видим:)
Търпение. Догодина по това време ще е полуфинала за КЕШ между Лудогорец и Барселона

Честито ви осветлрние!
Успех с чорбата на финала на първенството...
Локо Пд сега ваз гледа!
Успех с чорбата на финала на първенството...
Локо Пд сега ваз гледа!

1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
tsonpen написа:Лампите струват внушителните 1,1 млн. лв. и дори надминават стандартите за евролиценз на съоръжението.
През тази седмица предстоят настройките и тестовете на прожекторите. Става дума за осветителна мощ от около 1600 лукса, които могат да направят ден над терена и в най-черната нощ.
Лампите са от титаний и са последна дума на технологията, хвалят се в Разград.
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2012 ... opa.130443
Преди време бях чел, че Лудогорец Арена ще бъде стадионът с най-добра осветеност в България. Досегашният фаворит е "Георги Аспарухов" (1500 lx) или стадионът в Ловеч (1400 lx) - не съм съвсем сигурен в данните.
За сравнение - 1000 лукса е светлината в облачен ден или в ТВ студио. До 500 лукса е осветлението в офис.
В слънчев ден, обаче има между 10 и 25 000 лукса на сянка.Директната светлина е още по-страшна.
Момчета, недейте да пишете без да знаете. Журналистите прикриват някои данни. Било най-доброто в България.
Давам ви точна справка за най-мощните осветления у нас. Поразровете се (има точна техническа информация)и ще видите, че съм прав.
1. Лазур (Бургас) - 2000 лукса
2. Българска армия (София) - 1920 лукса
3.Г. Аспарухов (София) - 1650 лукса
4.Литекс (Ловеч) - 1500 лукса...та чак след това е вашето.
Тук не давам инфо за неработещите такива, като в Благоевград, Варна...и др.
vankata написа:Момчета, недейте да пишете без да знаете. Журналистите прикриват някои данни. Било най-доброто в България.
Давам ви точна справка за най-мощните осветления у нас. Поразровете се (има точна техническа информация)и ще видите, че съм прав.
Най-добро и най-мощно означават различни неща

Но има известни противоречия в данните. На Лазур ми се стори доста по-добре осветено, отколкото на Армията, въпреки, че в Бургас по някое-друго тяло на стълб не светеше.
[center]
[/center]

vankata написа:Давам ви точна справка за най-мощните осветления у нас. Поразровете се (има точна техническа информация)и ще видите, че съм прав.
Осветление има и на още няколко стадиона - "Берое", градски в Каварна, Национален "Васил Левски", градски в Поморие...
Не знам кой стадион във Варна визираш, неработещо осветление има и на стадион "Ивайло" в Търново!!!
tsonpen написа:vankata написа:Момчета, недейте да пишете без да знаете. Журналистите прикриват някои данни. Било най-доброто в България.
Най-добро и най-мощно означават различни нещаНе споря кое е най
Но има известни противоречия в данните. На Лазур ми се стори доста по-добре осветено, отколкото на Армията, въпреки, че в Бургас по някое-друго тяло на стълб не светеше.
Противоречия в данните няма как да има, защото са от документите за лицензите на стадионите. На "Лазур" е нормално да ти се е видяло по-светло, защото е то е по-добро и все пак е монтирано около 2000 година. На Армията е 1983. И на двата стадиона осв. тела са SIEMENS. А напълно възможно е, да има и точки от терена, които са доста по-добре осветени. Изискванията на УЕФА са средна осветеност над 1000 лукса и РАЗЛИКА М/У НАЙ-ВИСОКО И НАЙ-НИСКО ИЗМЕРЕНАТА СТОЙНОСТ ДА НЕ Е НАД 40%. На Армията съм го мерил лично и там най-осветената точка беше 2100 лукса, при средна 1920. При положение, че на Лазур средната е 2000, вероятно има места и с над 2300-2400 лукса.
Тук въпроса е, защо по-медийте се послъгват нещата. Виж в "спортал" например за Г.Аспарухов пишат "осветление 1500 лукса, което е най-доброто в БГ", при все че то е на бившата унгарска "Тунгсрам"
За Варна визирах рушащият се, а може би вече и разрушен "Ю.Гагарин". Има и на много други места, както казахте в Търново, в Пловдив, дори в Г.Оряховица на бившия ЛОКОМОТИВ (Г.Оряховица)