[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U37gDvDjx4s[/youtube]
                       ИЛИ 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=deCuIkFJZ88[/youtube]
Кой е истинския химн на ЦСКА  ??? (според мен " Сърца Червени " )

Химн
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Химн
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
						Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Химн
Защо забрави тази песничка. Според мен това трябва да е химна ни.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.   
Джон Фицджералд Кенеди
						Джон Фицджералд Кенеди
Официално това е "Сърца червени", преди мача с Тулуза всички го пяхме и беше страхотно, да го направим и сега по време на загрявката преди Динамо.

Ние пък ще пеем този на ШЛ   
   .
 .

.
 .Re: Химн
Niksyy написа:Ние пък ще пеем този на ШЛ
.
Е и ?!
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
Ми знам ли, това явно ви е нещо непознато и неможе да ви дразниko6rata написа:Niksyy написа:Ние пък ще пеем този на ШЛ
.
Е и ?!
 .Правя провокациики тука, за да ви живне разделчето. :D
 .Правя провокациики тука, за да ви живне разделчето. :DRe: Химн
Niksyy написа:Ми знам ли, това явно ви е нещо непознато и неможе да ви дразниko6rata написа:Niksyy написа:Ние пък ще пеем този на ШЛ
.
Е и ?!.Правя провокациики тука, за да ви живне разделчето. :D
Да бе, де**а, знаеш ли колко ме е яд. А и бъди спокоен за нашето разделче, щото има кой да пише, а ти сега тихичко отиди във вашето разделче...
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!