... и накрая нищо не стана или даже си тръгна и един министър, ако не се лъжа.
Как беше, в Катар всички отидоха на плаж ама само един изгоря !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
... и накрая нищо не стана или даже си тръгна и един министър, ако не се лъжа.
[/center]Muscarin написа:paceto написа:Чакай сега къде е казал Симеончо, че е тръгнал срещу Ганчев че темата е с такова заглавие?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=269807
ми той произвежда 90% от захарта в бгpaceto написа:Muscarin написа:paceto написа:Чакай сега къде е казал Симеончо, че е тръгнал срещу Ганчев че темата е с такова заглавие?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=269807
Да задам въпроса си по друг начин тогава.
Гриша Ганчев ли е единственият производител на захар в България?
До колкото разбрах, че Симеон е казал че отиват на проверки във всички компании, а не е казал отиваме да проверяваме офисите на Ганчев.
radezki написа:гарфилд написа:houlta написа:Работил си на куково лято
Откъде знаеш?Сигурен ли си?
Остави го ,той работи за Г.Ганчев![]()
Есента в тема за колите на Ганчев на Пловдивския панаир споделих , че съм ги разгледал подробно и , че ми се струват ,,жив ташак'' и по точно като нескопосан опит на ученици в час по трудово да направят автомобили.Въпросният хулта , отговори на лично по-същия начин: гледал си на панаира ама друг път.След като му отговорих подробно какво съм видял по колите и , че според мен за това качество ,което предлагат не са на никакви конкурентни цени - ми отговори: да , бе вие искате без пари да ви ги дават!!!!Изобщо индивид с когото не можеш да водиш разумен диалог!Това е някой на щат във фирмите на Ганчев,който има за задача, да плюе и скача срещу мненията изказани в нета срещу повелителя му и неговия бизнес!Сигурно е регистриран и в десетки други форуми и слухти ,къде кой какво ще напише в разрез с добрия имидж на Литекс Комерс и опровергава . Ама не може да надскочи селския манталитет на Повелителя и Благодетеля си и нещо не му се получават репликите![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта