ruashh написа:Жива и здрава бъди сто години и чак тогава да видиш твоя отбор с купа!
ЧРД и от мен! Наздраве!
[offtopic]"Море от любов" няма ли си форум?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ruashh написа:Жива и здрава бъди сто години и чак тогава да видиш твоя отбор с купа!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

B3ATS написа:ЧРД на патерици![]()
[offtopic]Извинявай Ралче , но не ме кефишТи ме караш да намразя противоположния пол. Много си проЗта !!! Това не ти е сайт за запознанства ! Ако нямаш някакво обективно мнение за спорта , просто си върви в онзи сайт , в който имаш над 400 приятели. Тука , вместо да пишете нещо смислено , постоянно използвате форума на ГОНГ , сякаш е Скайп , с AnalBreaker (избрал е този ник , въпреки , че никоя не му е пускала ан.секс
)[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
B3ATS написа:
[offtopic]Извинявай Ралче , но не ме кефишТи ме караш да намразя противоположния пол. Много си проЗта !!! Това не ти е сайт за запознанства ! Ако нямаш някакво обективно мнение за спорта , просто си върви в онзи сайт , в който имаш над 400 приятели. Тука , вместо да пишете нещо смислено , постоянно използвате форума на ГОНГ , сякаш е Скайп , с AnalBreaker (избрал е този ник , въпреки , че никоя не му е пускала ан.секс
)[/offtopic]

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта