tishodx написа:Ето какво мисля аз: Според мен въпроса за типичния нападател е много сложен , и не се знае дори и да вземем най-добрия централен нападател , как ще се впише в отбора , за това , според мен да дадем скромна сума , за не чак толкова прочут играч , който да е резерва и да влиза само в напечени моменти , когато противниковите отбори играят с 10 в защита.. Ето ги и вариянтите:Леандро Дамиао - Интернасионал порто алегре , цена - 15 - 20 млн макс.. ,Лукас Окампиос - Ривър Плейт 10млн , Павбло Освалдо - Рома.. , а ако искаме опитен таран , най-добрите играчи на позицията си в момента са : 1.Фалкао , 2.Йоренте.. В защитата Жорди Алба е почти сигурен и на 90% вече е в Барса , и проблемът с левия бек дано да бъде заличен с неговия трансфер , иначе за централен защитник , трябва да отделим сериозна сума и да вземем Тиаго Силва на всякаква цена ! и Хави Мартинез да ни е резервен вариант , 1вия струва 40 - дори 50 млн , втория 25 - 30млн... в последните мачове се видя , че ни трябва и вратар , Валдес го търпяхме прекалено дълго според мен.. трябва да го продадем , като го включим в сделката за новия евентуален вратар , - може да вземем Буфон примерно...
И сметките излизат така:
Разходи: 10 до 15 млн за Жорди Алба , между 30 - 45 млн за класен защитник , и още толкова за нападател + вратар , което е само вариант , ако останат пари.. това са 85 - 95 млн похарчени
Приходи: 15 от Кейта , 15 от Адриано и има слухове ,че Педро си тръгва, дори самия той каза ,че бъдещето му в Барса е неясно , а на него можем да му вземем добра сума , дори до 30млн... това са 30 млн приход + още 30 евентуално , ако Педро си тръгне.
Така ,че това са сигурни 60млн загуба за клуба в трансферите .Според мен ръководството трабва да е смело , и това обновяване на състава , да се извърши в рамките на 1 сезон , за да може ,новия отбор да свикне с промените по бързо , и пак да започне познатата доминация !Лично на мен любимци са ми Фалкао и Тиаго Силва , които веднага ще оправят проблемите ни , но и двамата ще са адски трудни за привличане.
Буфон??