Някой приятели ми казват, че пиейки по половин кутия на ден са отслабвали по 4-5 кг на седмица....та някой запознат ли е и пил ли е сок от нар
Фитнес съвет - Протеин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фитнес съвет - Протеин
Абе хора, малко се отклонявам от темата, но се носят доста слухове за неветоятния ефект на сока от нар....
Някой приятели ми казват, че пиейки по половин кутия на ден са отслабвали по 4-5 кг на седмица....та някой запознат ли е и пил ли е сок от нар
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- liverpool96
- Контакти:
kingofpop написа:Абе хора, малко се отклонявам от темата, но се носят доста слухове за неветоятния ефект на сока от нар....![]()
![]()
Целта ти е да свалиш малко килограми или? Разясни малко повече, за да знаем какво да те посъветваме.
Колегата преди мен бе много прав - фитнеса и кардиото трябва да са в различни дни. При мен никога не са се съчетавали в един ден и се чувствам страхотно, а и трупам мускулна маса, което е най-важното.
liverpool96 написа:kingofpop написа:Абе хора, малко се отклонявам от темата, но се носят доста слухове за неветоятния ефект на сока от нар....![]()
![]()
Целта ти е да свалиш малко килограми или? Разясни малко повече, за да знаем какво да те посъветваме.
Колегата преди мен бе много прав - фитнеса и кардиото трябва да са в различни дни. При мен никога не са се съчетавали в един ден и се чувствам страхотно, а и трупам мускулна маса, което е най-важното.
Не, че искам да свалям нямам нужда, но винаги съм се чудил и ми е любопитно може ли да се отслабне без фитнес по залите(занимавка си е, а и се плаща)
Само с тичане на открито и избягване на газираните напитки, + честата употреба на вода и ябълки няма ли да стане
Един приятел миналата седмица точно тази програма започна и чака ефекта (иска да свали коремчето само малко)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Какво мислите за скачането на въже? Има ли ефект?
MuFc1878 написа:Какво мислите за скачането на въже? Има ли ефект?
Много е добро. Стига да скачаш 30/40 мин. на ден. На мен след 10 ми излизат всичките фасове и бири.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3