Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Още един шанс за Локо Пловдив да играе в ЛЕ!
Няма такова нещо. Източникът ти е слаб. Това не са разпоредби а предложения. В крайна сметка всяка футболна централа сама си решава. Същото важи и за квотата от феърплей - дали следващия в класирането или най-добрият отбор по феърплей в дадената държава.
...
KellyB написа:deladog написа:kubik написа:еми да бяха казали по рано от бфс-то и нямаше да ги бием
Можете да бъдете сигурни, че скриването на тази информация е повече от умишлена. От началото на втория полусезон се действа с всички сили против "Лудогорец", въпреки приказките на Стойчо за директива и приказ свише.
Затова ли им легнахте на ЦСКА, а скачате с всички сили на Лудогорец и Левски?
И къде видя лягането срещу ЦСКА?Май си гледал някой друг мач или си прекалил с тревата

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Навсякъде в Европа, ако Шампионът вземе и Купата, загубилият финала играе в ЛЕ. Това, което до сега афишираха от БФС са някакви тяхни измислици, които явно обслужват интересите на някой, но от УЕФА, не са расли с вчерашният дъжд и са пратили писмо с което показват на БФС как стоят нещата. И в това има доста логика - защо класиралият се на 4 място в единият турнир /Шампионата/ да има по-голямо право да играе в ЛЕ от класиралият се на второ място в другият турнир /Купата/.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Няма да е зле, тия некадърници от БФС да излезнат с официално становище по въпроса. Дано някой журналист се сети да ги пита.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ние сме задължени да играем на два фронта, защото както в момента стоим на "два стола", на края може да се окажем на земята.
Затова не бива да отписваме нито първенството, нито финала за купата.
Никой НЕ може да гарантира, че ще спечелим купата
Тоя мач както можем да го спечелим, така може и да го загубим...затова скачаме за първенството, а на финала вече, каквото сабя покаже.
Мен лично ме притеснява това спокойствие и самочувствие в нашия лагер - Коко говори за спечелване на купата, след това Зума направо "докара" купата в Пловдив с приказките си в медиите и футболистите ни убедени, че печелят купата.
Не съм чул досега Домусчиев, някой от ръководството на Лудогорец или техен футболист да говори с такава убеденост, че печелят купата. Хората в Разград си мълчат и си правят пас...да не стане накрая да ни изпраскат с една 3-ка и да се приберем в Пловдив с наведени глави. Да не говорим, че с големите приказки на хората от ръководството ни се озлобява още повече съперникът ни, а това никак не е в наша полза.
Всеки тръгнал да приказва, че купата била в Пловдив. Купата ще бъде в Пловдив, ако победим съперника си на финала - дотогава шансовете са 50-50%.
Най-лошото е, че когато всеки е сигурен и приказва с убеденост за нещо накрая става точно обратното.
Дано така уверени както в приказките си бъдем и на терена.
Пловдив има горчивия опит със жълтите - тогава и те много приказваха, но всички знаем как се прибраха
Затова не бива да отписваме нито първенството, нито финала за купата.
Никой НЕ може да гарантира, че ще спечелим купата

Тоя мач както можем да го спечелим, така може и да го загубим...затова скачаме за първенството, а на финала вече, каквото сабя покаже.
Мен лично ме притеснява това спокойствие и самочувствие в нашия лагер - Коко говори за спечелване на купата, след това Зума направо "докара" купата в Пловдив с приказките си в медиите и футболистите ни убедени, че печелят купата.

Не съм чул досега Домусчиев, някой от ръководството на Лудогорец или техен футболист да говори с такава убеденост, че печелят купата. Хората в Разград си мълчат и си правят пас...да не стане накрая да ни изпраскат с една 3-ка и да се приберем в Пловдив с наведени глави. Да не говорим, че с големите приказки на хората от ръководството ни се озлобява още повече съперникът ни, а това никак не е в наша полза.
Всеки тръгнал да приказва, че купата била в Пловдив. Купата ще бъде в Пловдив, ако победим съперника си на финала - дотогава шансовете са 50-50%.
Най-лошото е, че когато всеки е сигурен и приказва с убеденост за нещо накрая става точно обратното.
Дано така уверени както в приказките си бъдем и на терена.
Пловдив има горчивия опит със жълтите - тогава и те много приказваха, но всички знаем как се прибраха

- D.Georgiev
- Контакти:
В много лош момент идва тази новина за "Лудогорец". Точно когато "Литекс" имаше сметка да измъкне нещо от "ЦСКА", стана ясно че за тях е по-добре червените да са шампиони. Ще стане интересно обаче, ако "Локо" вземе Купата и "Литекс" увисне. Тази година много трудно се правят каквито и да е сметки, което е добре за футбола ни, не разбрах само какви бяха тези досегашни разпоредби на БФС. Нека най-заслужилите да вземат квоти (задължително "Черноморец" трябва да е в тази бройка) 

А какво ли е в сините душици - да трябва да стискат палци ЦСКА да стане шампон и да ходят да палят свещи Лудогорец да вземе купата, за да се довлекат до място в Европа

Последна промяна от demy27 на 09 май 2012 14:30, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
D.Georgiev написа:В много лош момент идва тази новина за "Лудогорец". Точно когато "Литекс" имаше сметка да измъкне нещо от "ЦСКА", стана ясно че за тях е по-добре червените да са шампиони. Ще стане интересно обаче, ако "Локо" вземе Купата и "Литекс" увисне. Тази година много трудно се правят каквито и да е сметки, което е добре за футбола ни, не разбрах само какви бяха тези досегашни разпоредби на БФС. Нека най-заслужилите да вземат квоти (задължително "Черноморец" трябва да е в тази бройка)
ако Литекс паднат от ЦСКА, губят шансове за 4-тото място бре-смятай хубаво.ЛЕВСКИ играе с Берое, Видима и Светкавица-няма къде да сбърка.Черноморец след мача с вас имат домакинство на Локо(СФ) и мач с Монтана които са във ваканция вече.Тъй че Литекс ще трябва да се хвърля зверски на "Армията"

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
demy27 написа:А какво ли е в сините душици - да трябва да стискат палци ЦСКА да стане шампон и да ходят да палят свещи Лудогорец да вземе купата, за да се довлекат до място в Европа![]()
![]()
![]()
Чакай, че не са дали още лицензите

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
demy27 написа:А какво ли е в сините душици - да трябва да стискат палци ЦСКА да стане шампон и да ходят да палят свещи Лудогорец да вземе купата, за да се довлекат до място в Европа![]()
![]()
![]()
Нещата са по-сериозни от колкото предполагаш.
Стойчо мрази повече Левски, отколкото да обича цска.
Според мен ще предпочете да "даде" титлата на Лудогорец само и само Левски да не играят в ЕКТ.

...