Ще остане ли Левски извън Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Ще остане ли Левски извън Европа?

Мнениеот Beck's » 08 май 2012 12:22

amstel_beer написа:
Batkoto написа:точно така,Локо Пловдив,Черноморец,Лудогорец и ЦСКА са тези които заслужават .. 8-)

Аз бих казал, че и вашите не заслужават: Локо Пловдив,Черноморец,Лудогорец и Литекс :P

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 май 2012 13:49

http://www.sport1.bg/sport1/node/257252

Европа през син макарон

:lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 май 2012 13:57

имат шансове, леки противници до края и чакат само за издънки на тези пред тях .. ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 май 2012 13:59

Batkoto написа:имат шансове, леки противници до края и чакат само за издънки на тези пред тях .. ;)

Черноморец му трябват две победи и е готов ;) много е важно и как ще завърши финала, Левски ги устройва Локото да бие, абе завързано става, но дано се класират, за да е забавно :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 08 май 2012 16:47

При това развитие на първенството не виждам как Левски ще играе в евротурнирите. А и не зная защо трябва да се чувстваме абонирани за това право - има по-заслужили отбори от нас, ще играят те. Макар че евромачовете, като на фен, са ми голяма тръпка. А ние, за последните 5-6 години, изгледахме почти толкова, колкото всички останали български отбори взети заедно.

Важното е Батков да се разкара вече и да се спрат управленските опити на гърба на отбора. В Европа, да сме живи и здрави, пак ще играем.

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 08 май 2012 22:23

С тази игра която показва отбора не виждам как ще се класира за какъвто и да е турнир.Така че е по-вероятно да останем извън евротурнирите.Но пък знае ли човек всичко се случва.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 май 2012 23:22

Системата е такава , че за да имаш шанс трябва редовно да играеш в евротурнирите. Сега като се класират Черноморец ,Лудогорец и Локото с държавния коефицент ще отпаднат още след първия мач и какво става? Едно голямо нищо ,Домусчиев ще направи едно евалла на резняците да го споменават и след сто години и толкоз.Язък за торбите дето ги раздава !
Истината е , че само ние, Левски и Литекс може да преминем някой друг кръг и да си задържим коефицента. Нямаш ли коефицент си мъртъв!
Парадоксалното е , че ЦСКА единствен играе за Левски да се класира, а Левски играе да не се класира.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 09 май 2012 11:54

onegavon написа:Системата е такава , че за да имаш шанс трябва редовно да играеш в евротурнирите. Сега като се класират Черноморец ,Лудогорец и Локото с държавния коефицент ще отпаднат още след първия мач и какво става? Едно голямо нищо ,Домусчиев ще направи едно евалла на резняците да го споменават и след сто години и толкоз.Язък за торбите дето ги раздава !
Истината е , че само ние, Левски и Литекс може да преминем някой друг кръг и да си задържим коефицента. Нямаш ли коефицент си мъртъв!
Парадоксалното е , че ЦСКА единствен играе за Левски да се класира, а Левски играе да не се класира.

+1 ето това е едно от най точните мнения които скоро съм чел и ме е срам че е вярно :oops:
И само Левски оле

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 09 май 2012 12:02

Batkoto написа:точно така,Локо Пловдив,Черноморец,Лудогорец и ЦСКА са тези които заслужават .. 8-)

Едно е да залужават, съвсем друго е да ти се иска на теб Левски да не играе в ЕКТ. Според мен например цска заслужава да играе в "Б" група, това значи ли че трябва да играе там?!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 май 2012 12:17

Грози ни реална опасност да останем извън Европа, за съжаление. И все пак, ако знам, че това време ще се оползотвори за създаване на боеспособен отбор, който да мачка следващия сезон, склонна съм да прежаля този пропуск. Просто вече ми е твърде болно да гледам това, в което се е превърнал Левски. Отбор без идея, без амбиции, а най-лошото от всичко - без дух. През цялото си съществуване Левски е бил символ на борба, да носиш синята фланелка е най-висша привилегия и чест - жалко, че сегашните ритнитопковци нямат сърцето и мозъка да разберат това.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”