Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа

Мнениеот vaskonti » 09 май 2012 09:04

THE G.A.M.E написа:А дали си отпаднал преди групите и от кой, няма абсолютно никакво значение ...
В крайна сметка, "достойното отпадане" не носи класиране и точки, нали ? ... ;)

Има огромно значение от кой отпадаш, защото когато отпаднеш от абсолютни анонимници, каквито бяха БАТЕ по онова време, това автоматично означава загуба на много точки и пари, които в началото са предвидени като сигурни, пред вид "лекия" жребий. Да не говорим за загубата на имидж, въпреки, че подобни подвизи въобще не са ви чужди, така че вие по-скоро ще си затвърдите имиджа, вместо да го накърните. А да ми казваш, че щом вие сте били паднали от тях, значи и ЦСКА е щял да падне, тия хуморески си ги пробутвайте по между си, щом ви помага да приемете тези загуби по-леко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 май 2012 09:35

Гейм, аз прогнозите си ги правя в един онлайн букмейкър и много малко то тях са за футболни срещи по ред причини.Така , че ще ти откажа.Относно шансовете на текезесарите от кибуца виж им коефицента.

Странен критерий имаш, за мен влизането в групите е успех, спечелването на точки извън България също.Грандиозен успех е преминаването и така нататък.Достойно представяне е когато измъкнеш точки или паднеш минимално от явен фаворит нещо като ЦСКА -Порто .Недостойно е когато паднеш от по- слаб отбори да не ти изреждам примери/ повечето са на Левски/.А недостойно е защото излагаш клуба си и Родината и уронваш имиджа им.А най- лошо е когато превърнеш недостойното представяне в трайна тенденция.

Сега ние при определено стечение на обстоятелствата имаме шанс да сме поставени в третия кръг, ако го преминем и отпаднем в плей-офа минимално ще е достойно защото ще играем срещу отбор с по- голям коефицент и ще е подвиг да го отстраним.Не , че е невъзможно ЦСКА го е доказвал много пъти .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 май 2012 09:59

THE G.A.M.E написа:Явно само ти си ми взел прогнозите от преди 2 месеца за чиста монета ... :lol:
Човек неможе да се позабавлява в този форум, без някой да се опита да се направи на по-велик на гърба му. :roll:
Като толко ми оспорваш прогнозите, айде излез ми в пряк двубой да те видя ...
Аз ти избирам 10 мача, които ти ще прогнозираш, ти също ми избираш на мен ... ;)

А кой с колко пари за селекция разполага, ще стане ясно съвсем скоро.
Но подозирам, че вие едвали ще сте доволни от евентуалният заместник на Мораеш. ;)

Иначе Дарко е продаден, да - на Шампионът на Израел, който съвсем междудругото има доста реални шансове за "Лигата на богатите".
Парите са от без значение ...
Тасевски струваше много, но преди години ...
За играта, която показа през тази пролет, определено Левски си прибира прилична сума.

За мен достойно представяне на база- настоящото развитие на футболът в Европа е - Минимум влизане в груповата фаза на турнира "Лига Европа".
Че за Шампионската лига нямате шанс, това е ясно.

А дали си отпаднал преди групите и от кой, няма абсолютно никакво значение ...
В крайна сметка, "достойното отпадане" не носи класиране и точки, нали ? ... ;)

бях предложил във форума да има тест, ама не се съгласиха и затова се налага да четем излишъка на обществото
сега, айде да се забавляваме с теб :lol:
ето я и играта, както си я предложил ти-аз ти давам 10 и ти на мен 10. залога е който хване по-малко спира да пише във форума на гонг с този си нейм завинаги. съгласен ли си? :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 10:20

vaskonti написа:Има огромно значение от кой отпадаш, защото когато отпаднеш от абсолютни анонимници, каквито бяха БАТЕ по онова време, това автоматично означава загуба на много точки и пари, които в началото са предвидени като сигурни, пред вид "лекия" жребий. Да не говорим за загубата на имидж, въпреки, че подобни подвизи въобще не са ви чужди, така че вие по-скоро ще си затвърдите имиджа, вместо да го накърните. А да ми казваш, че щом вие сте били паднали от тях, значи и ЦСКА е щял да падне, тия хуморески си ги пробутвайте по между си, щом ви помага да приемете тези загуби по-леко.

Няма абсолютно никакво значение от кой отпадаш, или кой отстраняваш.
По-три точки се дават за победа на Балцерс ( Лихтенщайн ) , толкова се дават и за успех над Реал М.

При отпадането е същата работа ...
А това за накърняването на имиджа, ти сам го писа ...
vaskonti написа:тия хуморески си ги пробутвайте по между си

:lol:

Левски е най силният български тим след падането на комунизма, както на домашна, така и на Европейска сцена.
Има и нелепи отпадания ( които наистина, при вас липсват ... ) но има и грандиозни за българската действителност успехи ... Които вие в близкият 1 век, няма да успеете да стигнете. ;)

И това, че вие не приемате тази реалност, си е изцяло ваш проблем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 10:26

onegavon написа:Странен критерий имаш, за мен влизането в групите е успех, спечелването на точки извън България също.Грандиозен успех е преминаването и така нататък.Достойно представяне е когато измъкнеш точки или паднеш минимално от явен фаворит нещо като ЦСКА -Порто .Недостойно е когато паднеш от по- слаб отбори да не ти изреждам примери/ повечето са на Левски/.А недостойно е защото излагаш клуба си и Родината и уронваш имиджа им.А най- лошо е когато превърнеш недостойното представяне в трайна тенденция.

Ами Левски вдигна много летвата през последните 10-на години ...
Няма начин да се задоволяваме с някви си ремита срещу големи Клубове, излезли да отбият номера ...
Отпадането си е отпадане, независимо дали от Ливърпул, или от Жилина ...
Няма точки за утешително отпадане от голям тим.

Няма и нищо недостойно, в която и да е загуба.
Падаш, ставаш ... И продължаваш.
Нещо, което Левски направи на няколко пъти след нелепи отпадания ...
Как беше - формата е временна, класата е вечна.
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 10:27

шивача написа:бях предложил във форума да има тест, ама не се съгласиха и затова се налага да четем излишъка на обществото

Ако имаше тест, ти вероятно нямаше никога да пишеш тук ...
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 май 2012 11:28

THE G.A.M.E написа:
шивача написа:бях предложил във форума да има тест, ама не се съгласиха и затова се налага да четем излишъка на обществото

Да не ти се дръпна.... Шивача ти зададе въпрос за 10те мача ама.....?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 09 май 2012 11:40

THE G.A.M.E написа:Ами Левски вдигна много летвата през последните 10-на години ...

Изображение Човече,ти имаш нЕкакво много странно чувство за хумор,с привкус на мазохизъм!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 май 2012 12:01

THE G.A.M.E написа:

Ооо, аз съм много умен човек и не ме е срам да си го призная :lol: но както и да е, сега имаш възможността да ме елиминираш, както и аз теб-завинаги :)
приемаш ли залога? струвам си :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2012 12:06

Beck's написа:Да не ти се дръпна.... Шивача ти зададе въпрос за 10те мача ама.....?

Тоя вика да сме се позабавлявали ... Да сме правили шоу, няма как да тръгна срещу принципите си ...
С подобни индивиди, нямам навик да си правя шоу ...
Общувам и се забавлявам с хора, с които ми е приятно.

Да не се тръшка пича, нищо лично ... Просто принципи.
Неможе всеки който се мисли за някъв чешит, да иска да се съревновава с мен.
Време е йерархията да започне да се спазва в тая държава ...
Дарвин е в грешка !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “ЦСКА”