Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде е Боян Табаков ?
Ако не се лъжа, Боян табаков е преотстъпен на Локо(Мз).
Контузен е 

Голяма мистерия с този Боян Табаков

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: "Какви времена бяха само..."
vesodoc
ако искаш да го превърнем в политическа дискусия нямам против. Под ляво и дясно, в случая сложих комунистическата партия, заедно със всичките й отрочет и миналото й. Под дясно сложих партии от рода на традиционните и силно изразени десни партии. И да, статискита има - анкетите, които са напълно доброволни във форумите на разбличните отбори ми се струват достатъчно обективни. В тях гласуват около 500 до 1000 от най-активните привърженици на даден отбор, което като процент е напълно достатъчно за представителна извадка.
a boy named goo, хубаво е че не си комунист. Нормално е да има и такива. Затова казах - повечето, а не всички.
ако искаш да го превърнем в политическа дискусия нямам против. Под ляво и дясно, в случая сложих комунистическата партия, заедно със всичките й отрочет и миналото й. Под дясно сложих партии от рода на традиционните и силно изразени десни партии. И да, статискита има - анкетите, които са напълно доброволни във форумите на разбличните отбори ми се струват достатъчно обективни. В тях гласуват около 500 до 1000 от най-активните привърженици на даден отбор, което като процент е напълно достатъчно за представителна извадка.
a boy named goo, хубаво е че не си комунист. Нормално е да има и такива. Затова казах - повечето, а не всички.
- Бижутера
- Контакти:
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
delpi написа:И вчера много ми харесаха срещу Челси. Много мъжка игра. Мисля, че в 90% от времето бяхме равностойни на тези големи отбори. В останалите 10% обаче отстъпвахме и ни наказаха. Опита, добрата физика и обиграност си казват думата!
Да бе, Мъри тръгнал с 4-3-3 срещу Челси и Барса да се надиграва....как да ме радва това 1-17?????? участието не е всичко,виждаме че Анортозис,Бате и Петржалка могат да взимат точки

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
Откъдето и да го погледнете е по-добре да се играят на Васил Левски - и за отбора е по-добре - повече приходи от билети, и за запалянковците е по-добре - стадиона е в центъра, и епо-голям - атмосферата от 40 000 левскари на едно място е невероятна - на Герена щяхме да играем пред 22-23 000 и нямаше да е същото усещането.
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
Еми всеки вижда нещата по различен начин. На мен специално тези домакински мачове срещу Челси и Барса ми хареса играта. С Вердер вероятно утре ще гледаме. За това 1-17 въобще не ми дреме. На него да се радват чорбарите. Аз се радвам като гледам как владеем топката повече от отбор като Барса. Как за първото полувреме имахме няколко не лоши шанса за гол.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
dunedanetz написа:Откъдето и да го погледнете е по-добре да се играят на Васил Левски - и за отбора е по-добре - повече приходи от билети, и за запалянковците е по-добре - стадиона е в центъра, и епо-голям - атмосферата от 40 000 левскари на едно място е невероятна - на Герена щяхме да играем пред 22-23 000 и нямаше да е същото усещането.
Повярвай ми, на Герена атмосферата винаги е по-добра, без значение колко по-малко сме.Но иначе си е така - В. Левски е по-добрата опция
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона
Просто миналото лято беше адски неприятно за мен и.....не ми беше до ЦСКА.futbolqga написа:gonzofenka написа:Сектор Б написа:
Не се хили така, а си гледай в собствената чиния. Виж само се помоли на Аллах с Дудучетo да не падате с много в четвъртък...
http://vbox7.com/play:d2c67775
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това не го бях виждала и го оставям БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!!!!
Хах, как може да не знаеш за това - та то си е всеизвестен факт за Дудучето

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия
sme6en e tozi rabeh..kakav e da ne e ronaldo.da si hodi da si pie i da se maha ot levski