КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 16.05.2012

Мнениеот mad forest » 08 май 2012 19:29

Arto написа:
mad forest написа:
Прав си, ще видим на мача! Не се съмнявам, че ще сте повече от нас, но процентно на населението на градовете имайки предвид дори, че Пловдив има два отбора със сериозна публика, вие трябва да сте 5 пъти повече от нас! Както изглежда ние ще бъдем около 2500 до 3000 по мое мнение, което умножено по 5 сам може да се сетиш, че няма да сте 15 000!
Относно работния ден - ще ми се наложи да "летя" по пътя, но най-вероятно ще изляза от работа час по-рано! Недей излиза с това половин работен ден!

Работата е сериозен проблем! Ние си ходим редовно на мачове и мога да ти изброя доста важни мачове през последните 2 месеца, които са били през седмицата и сме се освобождавали за работа, университет, училища заради тях. С Левски за купата, с Литекс за купата, с вас за първенството, с Славия за първенството, с Монтана за първенството, с Берое за първенството, с Видима-Раковски за първенството и със Светкавица за първенството.

Това са 8 дни за 2 месеца. Не мислиш ли, че дори и 3 дена за 2 месеца са много, па да не говорим за 8. Незнам какво и къде работиш, но при нас това е реален проблем и ще окаже влияние.

Проблема е при всички! Вие сте по-далече, но пътувате по-бързо, а ние минаваме планината! Горе долу се пътува за едно и също време! Само ще кажа - жалко за тези, които няма да могат да посетят мача заради проблем с работодателя си!

Относно публиката-разбира се, че сте по-голяма публика, Пловдив е 10 пъти по-голям град! Нормално е да сте повече! Пожелавам ви неуспех на финала!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 08 май 2012 20:17

tsonpen написа:
Само за ден в Разград продадоха 1000 билета за финала за Купата

http://ludogorets.gong.bg/view_article. ... _id=269317

Сравнявайки населението на градовете, значи в Пловдив трябва да са продали 10 000 за един ден ;)
Чух, че във времето, когато за Лудогорец са били продадени 500 билета, за Локо са били 1200. С други думи, сред феновете на Лудогорец интересът е около 4 пъти по-голям.
И нека пак някой да каже, че Лудогорец нямал публика... 8-)

Те и Ловеч ходеха все по 7-8000 на почти всеки мач след като ги взе Гришата едно време. :lol: Сега не могат да се съберат 500 души на иначе новия им стадион. Винаги има голям ентусиазъм в началото, за вас случващото се с отбора ви е нещо невиждано. Молете се Домусчиев да ви издържа още дълги години, както и винаги да влага средства с този замах, както е в момента. ;) Същото съм го казвал многократно и на феновете на Ловеч. Не ви желая нищо лошо, просто констатирам фактите, каквито са. И смятам, че болшинството от читателите на форума ще се съгласят с мен. Да си пожелаем красив мач на 16-ти и дано да коментираме само играта, а не съдиите и техните отсъждания. И още нещо - Локомотив Пд няма как да бъде аутсайдер срещу отбор, който не му е отбелязвал гол и който е побеждавал (2 пъти :lol: ).

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 08 май 2012 20:35

Alex-Plovdiv написа:
tsonpen написа:

Сравнявайки населението на градовете, значи в Пловдив трябва да са продали 10 000 за един ден ;)
Чух, че във времето, когато за Лудогорец са били продадени 500 билета, за Локо са били 1200. С други думи, сред феновете на Лудогорец интересът е около 4 пъти по-голям.

Те и Ловеч ходеха все по 7-8000 на почти всеки мач след като ги взе Гришата едно време. :lol: Сега не могат да се съберат 500 души на иначе новия им стадион. Винаги има голям ентусиазъм в началото, за вас случващото се с отбора ви е нещо невиждано. Молете се Домусчиев да ви издържа още дълги години, както и винаги да влага средства с този замах, както е в момента. ;) Същото съм го казвал многократно и на феновете на Ловеч. Не ви желая нищо лошо, просто констатирам фактите, каквито са. И смятам, че болшинството от читателите на форума ще се съгласят с мен. Да си пожелаем красив мач на 16-ти и дано да коментираме само играта, а не съдиите и техните отсъждания. И още нещо - Локомотив Пд няма как да бъде аутсайдер срещу отбор, който не му е отбелязвал гол и който е побеждавал (2 пъти :lol: ).

Ще започна отзад напред! Последния мач, който играхме с Локомотив Пд в Разград завърши 3-0! На стадиона имаше между 4 и 5000 зрители, което отговаря на твърдението ти, че видиш ли сега ходим много, защото сме в челото! Писал съм го много пъти - имали сме по 3000 на мач във В група! Какво е било в Ловеч преди Гриша Ганчев не знам, но съм сигурен, че футбол в Разград ще има дори и Домусчиев да остави отбора, което обаче на фона на налетите средства си е невъзможно в близките години да се случи!
За мача си прав! И аз искам здрав, оспорван двубой, в който ние да вдигнем купата!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 08 май 2012 21:07

Мисля, че ентусиазма и емоциите при феновете на Локото вече почват да вземат преднина пред реалността. Няма лошо, надяват се хората, иска им се да вземат купата, но реалностите в момента са съвсем други. Без да омаловажавам успехите на Локомотив в първенството, считам че Лудогорец е фаворит за финала. Неприятно бях изненадан от допингскандала около Даксон, колкото и да се опитаха да го изкарат, че едва ли не се маже преди мач с "Адвантан". Няма нищо случайно - където има пушек, има и огън. Да не излезе, че в Локо Пд всички са алергични и редовно се мажат преди мач :geek:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 08 май 2012 21:11

nedko написа:Мисля, че ентусиазма и емоциите при феновете на Локото вече почват да вземат преднина пред реалността. Няма лошо, надяват се хората, иска им се да вземат купата, но реалностите в момента са съвсем други. Без да омаловажавам успехите на Локомотив в първенството, считам че Лудогорец е фаворит за финала. Неприятно бях изненадан от допингскандала около Даксон, колкото и да се опитаха да го изкарат, че едва ли не се маже преди мач с "Адвантан". Няма нищо случайно - където има пушек, има и огън. Да не излезе, че в Локо Пд всички са алергични и редовно се мажат преди мач :geek:

Дори и да е така се видя, че нищо не се случва! Доктора поема вината и до там! Даже е вероятно да имаме шампион от допингирани футболисти!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 08 май 2012 23:52

Arto написа:
tsonpen написа:

Недей ме карай да се смея. Как може да сравняваш двете публики, като вашата не работи ( в по-големия си процент ) и ви е обявен половин работен ден ( за да е удобно и на останалите )?

я да видим в Пловдив как е :) :

„В общинските структури на града 16-ти май ще е почивен след 12 ч. на обед. Призоваваме работодателите в частния сектор да прояви разбиране към своите служители, желаещи да пътуват и подкрепят Локомотив на финал, какъвто града ни не помни от близо 30 години. Сигурен съм, че при добро желание пропуснатото време може да се отработи или да бъдат извършени вътрешни размествания в смените на фирмите и предприятията”

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 09 май 2012 08:39

оставете ги тия заядливковци ве :)

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 09 май 2012 19:16

mad forest написа:
Arto написа:
mad forest написа:
Прав си, ще видим на мача! Не се съмнявам, че ще сте повече от нас, но процентно на населението на градовете имайки предвид дори, че Пловдив има два отбора със сериозна публика, вие трябва да сте 5 пъти повече от нас! Както изглежда ние ще бъдем около 2500 до 3000 по мое мнение, което умножено по 5 сам може да се сетиш, че няма да сте 15 000!
Относно работния ден - ще ми се наложи да "летя" по пътя, но най-вероятно ще изляза от работа час по-рано! Недей излиза с това половин работен ден!

Работата е сериозен проблем! Ние си ходим редовно на мачове и мога да ти изброя доста важни мачове през последните 2 месеца, които са били през седмицата и сме се освобождавали за работа, университет, училища заради тях. С Левски за купата, с Литекс за купата, с вас за първенството, с Славия за първенството, с Монтана за първенството, с Берое за първенството, с Видима-Раковски за първенството и със Светкавица за първенството.

Това са 8 дни за 2 месеца. Не мислиш ли, че дори и 3 дена за 2 месеца са много, па да не говорим за 8. Незнам какво и къде работиш, но при нас това е реален проблем и ще окаже влияние.

пожелавам успех и на двата отбора.крайно време е старите ГРАНДОВЕ да гледат мачове по ТВ-то. Нека по добрия победи с футбол .изминал съм 3000 км за да видя на живо успеха на Лудогорец. Даже и да не спечели пак ще се радвам. 4:1 за Лудогорец
Проблема е при всички! Вие сте по-далече, но пътувате по-бързо, а ние минаваме планината! Горе долу се пътува за едно и също време! Само ще кажа - жалко за тези, които няма да могат да посетят мача заради проблем с работодателя си!

Относно публиката-разбира се, че сте по-голяма публика, Пловдив е 10 пъти по-голям град! Нормално е да сте повече! Пожелавам ви неуспех на финала!

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 11 май 2012 13:44

"mad forest" написа:
Прав си, ще видим на мача! Не се съмнявам, че ще сте повече от нас, но процентно на населението на градовете имайки предвид дори, че Пловдив има два отбора със сериозна публика, вие трябва да сте 5 пъти повече от нас! Както изглежда ние ще бъдем около 2500 до 3000 по мое мнение, което умножено по 5 сам може да се сетиш, че няма да сте 15 000

само да попитам ,вие до сега имали ли сте реално повече от 100-200 човека извън Разград? в Пловдив бяхте 50 -100 ,срещу Левски и Цска също / не повече от 200 реално ! сега изведнъж 3000 и то в делничен ден ,това е нереално ! ние в Ловеч бяхме поне 2000,и сега трябва да сме 30 000 или 50 000 според вашите прогнози :lol:

моето лично мнение е, че вие ще сте не повече от 500 ,а ние около 10 000 ! и който мисли че 10 000 гърла не могат да дадът тонус,настроение и надъхване на футболистите си - много греши :)

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 11 май 2012 14:13

vlado161 написа:моето лично мнение е, че вие ще сте не повече от 500 ,а ние около 10 000 ! и който мисли че 10 000 гърла не могат да дадът тонус,настроение и надъхване на футболистите си - много греши :)

Да ти кажа че сме доста повече от 500. За сега са осигорени 15 автобуса, и ако са останали места то ще са не повече от 10-20. По груби сметки в автобус по 60 човека, + хора които ще ходят с личните си автомобили или микробуси( аз познавам поне 50 човека), така че най-малко 2000 човека съм сигурен че ще бъдем в Бургас !
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Върни се в “Лудогорец”