Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Само за ден в Разград продадоха 1000 билета за финала за Купата
tsonpen написа:Само за ден в Разград продадоха 1000 билета за финала за Купата
http://ludogorets.gong.bg/view_article. ... _id=269317
Сравнявайки населението на градовете, значи в Пловдив трябва да са продали 10 000 за един ден
Чух, че във времето, когато за Лудогорец са били продадени 500 билета, за Локо са били 1200. С други думи, сред феновете на Лудогорец интересът е около 4 пъти по-голям.
И нека пак някой да каже, че Лудогорец нямал публика...
tsonpen написа:Само за ден в Разград продадоха 1000 билета за финала за Купата
http://ludogorets.gong.bg/view_article. ... _id=269317
Сравнявайки населението на градовете, значи в Пловдив трябва да са продали 10 000 за един ден
Чух, че във времето, когато за Лудогорец са били продадени 500 билета, за Локо са били 1200. С други думи, сред феновете на Лудогорец интересът е около 4 пъти по-голям.
И нека пак някой да каже, че Лудогорец нямал публика...
Arto написа:Недей ме карай да се смея. Как може да сравняваш двете публики, като вашата не работи ( в по-големия си процент ) и ви е обявен половин работен ден ( за да е удобно и на останалите )?
tsonpen написа:Arto написа:Недей ме карай да се смея. Как може да сравняваш двете публики, като вашата не работи ( в по-големия си процент ) и ви е обявен половин работен ден ( за да е удобно и на останалите )?
Доколкото знам, половин работен ден е обявен за общинските служители. Сигурно и в Биовет ще е същото, но тези хора едва ли надхвърлят 10% от работещите.
Но предлагам повече да се уважаваме. Всяка публика си има своите особености и предимства. Аз не ходя на стадиона за да работя, а за да се забавлявам. Това са моите разбирания.
@ mad forest - уместна забележка, значи интересът при нас е "само" два пъти по-голям
tsonpen написа:Arto написа:Недей ме карай да се смея. Как може да сравняваш двете публики, като вашата не работи ( в по-големия си процент ) и ви е обявен половин работен ден ( за да е удобно и на останалите )?
Доколкото знам, половин работен ден е обявен за общинските служители. Сигурно и в Биовет ще е същото, но тези хора едва ли надхвърлят 10% от работещите.
Но предлагам повече да се уважаваме. Всяка публика си има своите особености и предимства. Аз не ходя на стадиона за да работя, а за да се забавлявам. Това са моите разбирания.
@ mad forest - уместна забележка, значи интересът при нас е "само" два пъти по-голям
Arto написа:tsonpen написа:Arto написа:Недей ме карай да се смея. Как може да сравняваш двете публики, като вашата не работи ( в по-големия си процент ) и ви е обявен половин работен ден ( за да е удобно и на останалите )?
Казах ти, че е безмислено да ги сравняваш. Щом толкова държиш, ще видим как ще е на мача и после ще го коментираме. Но все пак темата си е ваша и си заблуждавайте хората колкото си искате.
mad forest написа:А Локото колко билета са продали?
mad forest написа:
Прав си, ще видим на мача! Не се съмнявам, че ще сте повече от нас, но процентно на населението на градовете имайки предвид дори, че Пловдив има два отбора със сериозна публика, вие трябва да сте 5 пъти повече от нас! Както изглежда ние ще бъдем около 2500 до 3000 по мое мнение, което умножено по 5 сам може да се сетиш, че няма да сте 15 000!
Относно работния ден - ще ми се наложи да "летя" по пътя, но най-вероятно ще изляза от работа час по-рано! Недей излиза с това половин работен ден!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта