Ако правителството реши да строи нов национален стадион, ме интересува какво ще се случи със стадион „Васил Левски”. Много е вероятно той да бъде срутен и на негово място да се изгради поредният глупав мол.
Тъй като на този стадион са се играли много знаменити мачове, а и в интерес на истината това място е любимото ми от дете, не бих искал по никакъв начин той да бъде разрушен. Затова ми дойде на акъла, че някой от софийските клубове би могъл да го купи, да го ремонтира по европейските стандарти (изобщо не мисля, че ще струва кой знае колко пари, основен проблем е да се покрие целия стадион, а в момента има достатъчно модерни технологии, така че това да стане за сравнително малко пари). И понеже съм си левскар, а пък и точно на това място, преди да дойдат комунягите, е бил нашият стадион, съвсем естествено искам нашият клуб да го откупи (разбира се легално и без номера в стил Бай Ганьо). Разбира се очаквам и други предложения. Просто желанието ми е това място да си остане стадион, на който да се играе футбол, да има състезания по лека атлетика и т.н.