Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Миньор Перник - ЦСКА София 12 Май 17.00ч
Прав си, те няма да играят в Европа, не и този сезон! А програмата им е безкрайно лека...[offtopic]Според мен няма вратар, който да опази невероятния Джей Ар Мораес, макар че съм сърдит и на него, че не беляза онова положение, а реши да кефи публиката в Янис Зику стайл.
[/offtopic]

Последна промяна от dreben23 на 08 май 2012 12:23, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Мача няма да е лек.Не обръщайте внимание на феновете на отбори извън призовата четворка!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
dreben23 написа:Абе хора, вие сериозно ли смятате, че Лудогорец ще бие Черноморец?Не мисля, че Херо ще изпусне евротурнирите, защото това ще стане, ако не земат нещо в Разград. И онзи юнак с къщичките за кученца само това и чака.
Нашият мач обаче ще е къвто си го направим- превъзхождаме всички отбори в А група, дори и с един Паун в повече, който ако не притежава много качества, поне има поглед към играта и винаги стреля в средата на вратата, което си е изненада за всеки вратар.
Стойчо Младенов много е израснал като треньор и тези, които му се присмиваха и продължават да го правят, ще си патят от него. Бием си с по 1, 2-0 всеки мач и тва е- ей, тоя Тошко Янчев вчера ми скъса нервите - колко пъти му празниха вратата, той рита с патерицата. А мен си требеше 3-0 резултат, ама...
Но... това си е нашият Тошко, на него всичко ще му простим!
Мен ме притеснява друго, че Миньоро си почиваха седмица повече. Яко стягат синджирите, не може да им се отрече!
мойтУ м'че, Черноморец през пролетта имат точно ЕДНА победа като гост- срещу покойниците от Каварна, при това доста измъчена.И пак ти казвам-дори да загубят в Разград, ще се класират за ЕКТ. Литекс ви гостуват на "Армията", ако Лудогорец е победил "акулите", ше трябва да им се хвърлите-щете или нещете

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
Beck's написа:blue magic написа:Очаквам 2-0 и ще станем свидетели на 2-ра серия на филма "Истината за Директивата".
Пожелавам ви така да се завъртят нещата, че ЦСКА шампион през уикенда и ние да ви решиме съдбата с Литекс за Европа!!!!
Тогава ще има реване до небесата, как ЦСКА трябва да бие Литекс , но ..............
а пък аз ви пожелавам така да се завъртят нещата, че и за вас, и за Литекс мачът в предпоследния кръг да бъде на живот и смърт, и да се заковете с някой БРАТОУБИЙСТВЕН хикс- ей това ще бъде ВЪЗМЕЗДИЕТО за 1999 година. ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
kantonera написа:dreben23 написа:Абе хора, вие сериозно ли смятате, че Лудогорец ще бие Черноморец?Не мисля, че Херо ще изпусне евротурнирите, защото това ще стане, ако не земат нещо в Разград. И онзи юнак с къщичките за кученца само това и чака.
Нашият мач обаче ще е къвто си го направим- превъзхождаме всички отбори в А група, дори и с един Паун в повече, който ако не притежава много качества, поне има поглед към играта и винаги стреля в средата на вратата, което си е изненада за всеки вратар.
Стойчо Младенов много е израснал като треньор и тези, които му се присмиваха и продължават да го правят, ще си патят от него. Бием си с по 1, 2-0 всеки мач и тва е- ей, тоя Тошко Янчев вчера ми скъса нервите - колко пъти му празниха вратата, той рита с патерицата. А мен си требеше 3-0 резултат, ама...
Но... това си е нашият Тошко, на него всичко ще му простим!
Мен ме притеснява друго, че Миньоро си почиваха седмица повече. Яко стягат синджирите, не може да им се отрече!
мойтУ м'че, Черноморец през пролетта имат точно ЕДНА победа като гост- срещу покойниците от Каварна, при това доста измъчена.И пак ти казвам-дори да загубят в Разград, ще се класират за ЕКТ. Литекс ви гостуват на "Армията", ако Лудогорец е победил "акулите", ше трябва да им се хвърлите-щете или нещете
Ако играча на предишния кръг,рефера Йорданов,бе свирил както трябва,нямаше сега да правиш тия дребни сметки.Разбра ли,"мойтУ м'че"?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Ако играча на предишния кръг,рефера Йорданов,бе свирил както трябва,нямаше сега да правиш тия дребни сметки.Разбра ли,"мойтУ м'че"?
А ако не бяхте сменили съдията на есенното дерби, и таско бе свирил както трябва, и не се бяхте назобили, нямаше сега да правиш тия дребни сметки. Разбра ли, "мойтУ м'че"?
Иначе тоя мач е най-твърдата 2-ка в тиража. Тая пролет панчеревци играха срещу 3 отбора, които не се надупиха, и трите пъти паднаха.
niki87 написа:Old_death написа:Ако играча на предишния кръг,рефера Йорданов,бе свирил както трябва,нямаше сега да правиш тия дребни сметки.Разбра ли,"мойтУ м'че"?
А ако не бяхте сменили съдията на есенното дерби, и таско бе свирил както трябва, и не се бяхте назобили, нямаше сега да правиш тия дребни сметки. Разбра ли, "мойтУ м'че"?
Иначе тоя мач е най-твърдата 2-ка в тиража. Тая пролет панчеревци играха срещу 3 отбора, които не се надупиха, и трите пъти паднаха.
Как пък всички се надупиха на отбор без пари, вчера мача с Враца беше като срещу вас, на една врата и гостите си имаха една възможност за гол, но я пропиляха, докато при вас ви покри късмета и рикушета! Живи и здрави , Черноморец в Лига Европа за сметка на Левски !
Beck's написа:
Как пък всички се надупиха на отбор без пари, вчера мача с Враца беше като срещу вас, на една врата и гостите си имаха една възможност за гол, но я пропиляха, докато при вас ви покри късмета и рикушета! Живи и здрави , Черноморец в Лига Европа за сметка на Левски !
Никой не говори за мачове срещу Враца, Каварна, Светкавица, или тем подобни. Погледни представянето на един Локомотив Пд срещу Левски, Лудогорец, Черноморец( все победи, с игра на кръв), и го сравни с представянето им срещу вас. Същото важи и за Черно море.
- baerba1995
- Контакти:
ПРЕДЕЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ! РАнен гол и докосваме титлата! АРМЕЙЦИ още два мача до заветната цел! НАПРЕД КЪМ 32-ра титла!
niki87 написа:Beck's написа:
Никой не говори за мачове срещу Враца, Каварна, Светкавица, или тем подобни. Погледни представянето на един Локомотив Пд срещу Левски, Лудогорец, Черноморец( все победи, с игра на кръв), и го сравни с представянето им срещу вас. Същото важи и за Черно море.
Нали няколко дена преди мача от Локото се канеха, че ще ни убият с 5:0 и тем подобни, който говори много преди събитие, после мълчи и не може да го намериш.... Колкото до Черно море те бяха без доста основни футболисти и точно на Армията нямаха какво да направят с резерви и то най-накрая ги бихме с игра, предишните мачове винаги сме губили точки срещу тях...
Ако не можеш да намериш отговора в тези неща дето написах си просто много заслепен.