Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Миньор Перник - ЦСКА София 12 Май 17.00ч
1:1 в Перник, Лудогорец бие с 1:0, и след мача в залата за пресконференции в Перник, ще трябва да купуват нова маса, щото един индивид ще я счупи от истерично тропане 

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
1:0 за ЦСКА. Идва ви Литекс и сте шампиони. Ако Литекс пък рече да играе както срещу Черноморец, идея си нямам как ще ги биете. Ама надали!
След краткотрайно затопляне налице е нов мощен червен арктически фронт водещ до сериозни отрицателни температури на територията на България - Разград - -5; Бургас - -10; Пловдив - -11; Подуене и Ловеч - -13; Варна - -23; Стара Загора - -32; Перник - -35. Тенденцията е в следващите седмици времето да се задържи все така топло и прохладно за по-добрата "червена" България и все така мразовито и ледено за останалите региони - така че, вадете ушанки, кожуси, терлици и течен вазелин и оцелявайте в "червената" арктическа зима...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
- Udoji90
- Контакти:
"Миньор" е може би най-непредвидимият отбор в А група, така че не можем да бъдем сигурни в нищо. Все пак се надявам на една победа с 0-2 и при евентуален успех (дори частичен) на "акулите" в Разград да ликуваме с титлата още този уикенд. (А Мораес в края на мача направо да си изкарва 9-ти картон и да почива последните 2 кръга.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Аз пък смятам, че не е случайно че мачът Лудогорец-ЦСКА е в последния кръг! Тука има пръст на Съдбата, ДА ЗНАЕТЕ!(цитирам един "треньор") . Дали срещу Миньор или срещу Литекс, ЦСКА ще загуби точки, и финал за титлата ще има! 

а Черноморец може и да не играе толкова надъхано срещу Разград, колкото си мислите. Простата аритметика показва, че ако акулите си вземат домакинството на Локо(СФ) и гостуването на неиграещата за нищо Монтана, ще се класират в ЕКТ. Така че Събев и Домусчиев може и да си "стиснат ръцете" 

- blue magic
- Контакти:
Очаквам 2-0 и ще станем свидетели на 2-ра серия на филма "Истината за Директивата".
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
kantonera написа:а Черноморец може и да не играе толкова надъхано срещу Разград, колкото си мислите. Простата аритметика показва, че ако акулите си вземат домакинството на Локо(СФ) и гостуването на неиграещата за нищо Монтана, ще се класират в ЕКТ. Така че Събев и Домусчиев може и да си "стиснат ръцете"
Ега ти милиционерите, само далавери им в главата! Какъвто клубът, такива и феновете!

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- dreben23
- Контакти:
Абе хора, вие сериозно ли смятате, че Лудогорец ще бие Черноморец?
Не мисля, че Херо ще изпусне евротурнирите, защото това ще стане, ако не земат нещо в Разград. И онзи юнак с къщичките за кученца само това и чака.
Нашият мач обаче ще е къвто си го направим- превъзхождаме всички отбори в А група, дори и с един Паун в повече, който ако не притежава много качества, поне има поглед към играта и винаги стреля в средата на вратата, което си е изненада за всеки вратар.
Стойчо Младенов много е израснал като треньор и тези, които му се присмиваха и продължават да го правят, ще си патят от него. Бием си с по 1, 2-0 всеки мач и тва е- ей, тоя Тошко Янчев вчера ми скъса нервите - колко пъти му празниха вратата, той рита с патерицата. А мен си требеше 3-0 резултат, ама...
Но... това си е нашият Тошко, на него всичко ще му простим!
Мен ме притеснява друго, че Миньоро си почиваха седмица повече. Яко стягат синджирите, не може да им се отрече! 

Последна промяна от dreben23 на 08 май 2012 12:18, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
blue magic написа:Очаквам 2-0 и ще станем свидетели на 2-ра серия на филма "Истината за Директивата".
Пожелавам ви така да се завъртят нещата, че ЦСКА шампион през уикенда и ние да ви решиме съдбата с Литекс за Европа!!!!
Тогава ще има реване до небесата, как ЦСКА трябва да бие Литекс , но ..............