Андреа Пирло - момчето, което говори с краката си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Андреа Пирло - момчето, което говори с краката си

Мнениеот daniel875 » 08 май 2012 00:03

PhilippeCoutinho написа:
storm написа:
PhilippeCoutinho написа:Една от най-големите к....и в Италианския футбол заедно с Ибра.Не може да му се отрече че е фантастичен плеймейкър ;)

K..a майка ти...смешник

Не съм ли прав? Ти си доказателство за интелектуалното равнище на феновете на Юве.

Защото пък феновете на "Интер" са много интелектуални нали? За футболистите ви, които ритат, за да убият съперника, да не говоря.
УБИЙЦИ!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 май 2012 00:23

Уникален играч! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 май 2012 00:34

PhilippeCoutinho написа:
storm написа:
PhilippeCoutinho написа:Една от най-големите к....и в Италианския футбол заедно с Ибра.Не може да му се отрече че е фантастичен плеймейкър ;)

K..a майка ти...смешник

Не съм ли прав? Ти си доказателство за интелектуалното равнище на феновете на Юве.

Значи Ювентинците трябва да се радват с това, че ги смятат за много умни.. А ти кой беше а ? Вчерашна мишка и мерда .... Лига Европа те зове... !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 08 май 2012 01:17

Юве са пред подпис с Верати, смятан от много местни анализатори за заместник на Пирло като цяло в италианския футбол.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bnE7myWbpA0[/youtube]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 май 2012 02:38

daniel875 написа:Този футболист през следващия сезон няма да е същият. Сега беше облагодетелстван от много фактори, които вече няма да ги има. Не е нещо особено вече.
Колкото до големия фен на Пато, няма значение с какви футболисти разполага, който и да е тим. Привидно може да имаш десет защитника, но всеки да вкарва голове. Ето това аз наричам отбор.

Откъде разбра, че съм голям фен на Пато :lol: Да съм казвал, че ми е любимият футболист? Да съм писал нещо за него от няколко месеца насам? Наизуст пишеш, както винаги.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 май 2012 08:02

Говориш наизуст . Какво е виновен Пирло , че вашите шефове са глупаци и не можаха да оценят качествата му ? Вие интеристите имахте много интересна трансферна политика . Пирло го продадохте на Милан , разменихте Зейдорф за Коко и прочие...добре че трябваше да правите врътки с шефчето на TIM , че да вземете някоя купичка . А , за Пирло - страхотен играч .Има още 3-4 години хляб в него , а феновете на Милан могат да се чудят защо махнаха Пирло , а взеха Акуилани :)

[offtopic]В Италия е практика футболистите да играят за всички големи отбори - Виери , Баджо , Батистута дори. Малко са играчите като Дел Пиеро , Тоти , Санети , Малдини , които цял живот са играли за един клуб , но за това са и легенди ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 май 2012 11:21

Фен на Интер съм , но това което прави Пирло по всяка точка на терена, ме кара да съжалявам , че отбора ми така лесно изпуска уникални играчи!

Най голямата грешка на Милан от много години..... Все едно да подариш титлата на Юве!

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 08 май 2012 11:44

Архитекта,който проектира шампионска игра :!:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 08 май 2012 16:56

juventuss написа:Архитекта,който проектира шампионска игра :!:

Точно казано.
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 09 май 2012 01:23

За Пирло как се казва диригента е едно от точните определения за него другото е както човека по-горе написа архитекта. Двамата с Дел Пиеро са символи на Италианския футбол и показват, че годините не са от значение а желанието за победа и себераздаване на терена са основата на всичко което са постигнали.

Върни се в “Ювентус”