Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

T-34
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 23:26

И аз съм родом от смесен регион и смея да твърдя, че турците са се родили и живеят от деца в България. И до голяма степен са интегрирани в нашето общество: работят, спазват законите и чувстват България като своя Родина.
Ти нали нещо протестираше против емигрантите? Сега ми заговори за родени в България етнически турци и мюсюлмани. Тях къде искаш да ги преместваш, след като не желаеш да ги интегрираш?
В главата ти е доста разглобено май. Слагаш всичко под общ знаменател и започваш усилено да мразиш. Е, мрази си - нямаш власт да накараш хората да мразят като теб.
Иначе ти явно не харесваш Римската империя, а си обикновено неонацист, който жали за гнусния боклук Хитлер. Е, жали си - Историята отдава му е дала категорична оценка и го е изхвърлила на бунището си :lol:

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 23:29

CTAHKO написа:В голяма грешка си 8-) Основната причина за развитието и просперитета на християнските държави се крие в изтласкването на религията на заден план 8-)

Следователно Европа просперира, защото се е отказала от изпълнените с омраза и фанатизъм Кръстоносни походи и расизма на Хитлер и Мусолини. 8-)
Аз съм убеден атеист и много съм доволен, че днешното ни общество е светско и атеистично. Така че няма нужда да обръщаме внимание на болни мозъци като Брейвик, които искат да наложат християнския верски фанатизъм, ако искаме да продължим да бъдем все така добро, богато и уредено общество. Нали така?

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 07 май 2012 23:33

T-34 написа:И аз съм родом от смесен регион и смея да твърдя, че турците са се родили и живеят от деца в България. И до голяма степен са интегрирани в нашето общество: работят, спазват законите и чувстват България като своя Родина.
Ти нали нещо протестираше против емигрантите? Сега ми заговори за родени в България етнически турци и мюсюлмани. Тях къде искаш да ги преместваш, след като не желаеш да ги интегрираш?
В главата ти е доста разглобено май. Слагаш всичко под общ знаменател и започваш усилено да мразиш. Е, мрази си - нямаш власт да накараш хората да мразят като теб.
Иначе ти явно не харесваш Римската империя, а си обикновено неонацист, който жали за гнусния боклук Хитлер. Е, жали си - Историята отдава му е дала категорична оценка и го е изхвърлила на бунището си :lol:

Te и мангалите са от поколения тук. Иди "до голяма степен" да се интегрираш в катуна :!: Или си циганин? Пардон, ром :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 23:35

Нали знаеш,че Историята се пише от победителите ;) Не мисля,че в момента в България се живее по-добре от колкото по времето на Хитлер 8-) Що се отнася до омразата,аз не мразя хората,които не са нацисти,обратното обаче не може да се каже за теб :lol: Обичай фесчетата и емигрантите и мрази своите 8-) И не,не съм нацист,но колкото повече ме наричаш така( с цел да ме засегнеш явно),толкова повече ме издигаш в собствените ми очи,а в твоите как изглаждам,честно казано ми е все тая.Разбирам,че си едно интелигентно,но заблудено момче и вината не е в теб :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 07 май 2012 23:38, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 23:37

T-34 написа:
CTAHKO написа:В голяма грешка си 8-) Основната причина за развитието и просперитета на християнските държави се крие в изтласкването на религията на заден план 8-)

Следователно Европа просперира, защото се е отказала от изпълнените с омраза и фанатизъм Кръстоносни походи и расизма на Хитлер и Мусолини. 8-)
Аз съм убеден атеист и много съм доволен, че днешното ни общество е светско и атеистично. Така че няма нужда да обръщаме внимание на болни мозъци като Брейвик, които искат да наложат християнския верски фанатизъм, ако искаме да продължим да бъдем все така добро, богато и уредено общество. Нали така?

Колкото и да отричаш Хитлер,една много голяма част от технологиите,прилагани в съвремения свят са благодарение на него и измислени от неговите учени 8-)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 23:45

CTAHKO написа:Нали знаеш,че Историята се пише от победителите ;)

Да, но Истината има странната способност да излиза наяве 8-)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 23:47

CTAHKO написа:Колкото и да отричаш Хитлер,една много голяма част от технологиите,прилагани в съвремения свят са благодарение на него и измислени от неговите учени 8-)

Глупости!
Технологиите винаги са се развивали с времето, независимо от изобретателите. Ако не е бил един, то друг е щял да открие огъня, колело, микровълновата печка и панталоните без ръб. Така че Хитлер просто е една трагична грешка на извратеното чувство за превъзходство на една нация над останалите. За щастие Европа вече си направи своите изводи, а идиоти като Брейвик са изключения.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 23:58

T-34 написа:
CTAHKO написа:Нали знаеш,че Историята се пише от победителите ;)

Да, но Истината има странната способност да излиза наяве 8-)

До сега не съм го забелязал,щом продължава да се тръби за холокоста 8-) А честно казано литературата,която съм чел за Хитлер,винаги съм се стремял малко или много да бъде от безпристрастни автори.И в повечето случаи се оказват англичани,а така също да се отнасят за самата личност на Хитлер,а не за историите около ВСВ.Ако намериш подобна литература,прочети нещо.Ще видиш,че сам ще си промениш мнението относно този човек.Не ти правя пропаганда и не те карам да четеш глупости от рода на"Моята борба".

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 май 2012 00:07

T-34 написа:
CTAHKO написа:Колкото и да отричаш Хитлер,една много голяма част от технологиите,прилагани в съвремения свят са благодарение на него и измислени от неговите учени 8-)

Глупости!
Технологиите винаги са се развивали с времето, независимо от изобретателите. Ако не е бил един, то друг е щял да открие огъня, колело, микровълновата печка и панталоните без ръб. Така че Хитлер просто е една трагична грешка на извратеното чувство за превъзходство на една нация над останалите. За щастие Европа вече си направи своите изводи, а идиоти като Брейвик са изключения.

Европа не си е направила никакви изводи :!: Европа и в частност европейските политици изсраха такива големи л.айна ,че още десет поколения не могат да им ги избършат.И между другото нацистките и националистическите настроения все повече и повече набират сила.Колкото и на някои да им е неприятно и да не искат да си го признаят.В Гърция например,вчера вкараха неонацистка партия в парламента с близо 7%.И то не националистическа а НЕОНАЦИСТКА.Във Франция на първия тур на президентските избори,националистите събраха 17%.А на парламентарните избори,които са след няколко седмиц,могат да съберат и повече.И това всичко е заради политиката на сегашното статукво във всички държави.На хората вече взе да им писва и това са първите шамари ударени на европолитиците и евробюрократите.Нали се сещаш,че тези фракции,клкото по-силни стават и имат по-голямо присъстви,същото нещо очаква и европарламента ;) От тук на татък бъди сигурен,че подони партии ще започнат да присъства във все повече държави и не само това,ами и процентите,като присъствие и влияние ще им се качват.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 08 май 2012 00:57

Има някои истини в казаното от този... подсъдим, но повечето ми се струва глупост. Хеле за американците и атомните бомби. Забравил е да каже причината за пускането на втората бомба. Има и други начини да се бори за идеите и сънародниците си. Постъпката му е на абсолютен... ислямски терорист. Не ми пука за религиите. Надявам се след 1000-2000 години да няма и помен от този подсъдим, а заедно с него да изчезнат и християнството, и исляма. "Кръстоносци" на Сенкевич да остане.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Свободна зона”