Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот boys85 » 07 май 2012 22:00

Всичко казано от Брейвик е истина до последната дума :!: :!: :!:

Естествено никой няма право да отнема човешки живот, за което ще си получи полагащото му се, но...Ислямизацията на Европа е най-страшното зло! Примерът с Ливан, който дава е много показателен. Този с Балканите също. Няма такова нещо интеграция на мюсюлманите, много правилно казва, че те презират западните общества и целта им е да ги колонизират! За всичко са виновни левите и техните социални политики, с които вкарват всякаква паплач от Азия и Африка само и само да убият етническите и културни ценности в собствените си страни!

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 22:04

JohnnieWalker написа:За тоя БОКЛУК директна СМЪРТНА ПРИСЪДА :evil:

Е, чак пък директна. Нека мине процесът по доказване на вината му.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 22:24

T-34 написа:Тъкмо повод да ги интегрираме в достиженията на европейската цивилизация. Чудесен пример за това са САЩ ;)

Те си го мислят същото ;) Тъкмо ще ги вкараме в "правата вяра" 8-)А те искат ли да бъдат интегрирани :roll: А и не могат ли тук да идват само интегрираните ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 22:30

CTAHKO написа:
T-34 написа:Тъкмо повод да ги интегрираме в достиженията на европейската цивилизация. Чудесен пример за това са САЩ ;)

Те си го мислят същото ;) Тъкмо ще ги вкараме в "правата вяра" 8-)А те искат ли да бъдат интегрирани :roll: А и не могат ли тук да идват само интегрираните ;)

Е как мислиш да интегрираш нещо предварително и навън? Няма как да се случи. Мисля, че преди всичко трябва да интегрираме неонацистите и да накараме всички, които проповядват на езика на омразата, да започнат да се срамуват от нацистките си мисли, като престанат да се правят на тарикати, оправдавайки фашистките си изстъпления с това, че си падали по Римската империя, а дечицата им били сладки ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 22:59

T-34 написа:Е как мислиш да интегрираш нещо предварително и навън? Няма как да се случи. Мисля, че преди всичко трябва да интегрираме неонацистите и да накараме всички, които проповядват на езика на омразата, да започнат да се срамуват от нацистките си мисли, като престанат да се правят на тарикати, оправдавайки фашистките си изстъпления с това, че си падали по Римската империя, а дечицата им били сладки ;)

Редно ли е аз,ти,моите,твоите и като цяло нашите деца да затъпяват заради някакви си африканци или азиатци,негри или мюсюлмани :roll: Редно ли е всички ние да се трепем от работа и учене,а те да идват на готово и да се възползуват от създадените от нас блага и на всичкото отгоре да ни натрапват тяхните религии,нрави и обичаи ,че и чувство за вина да ни вкарват,щото не сме били толерантни към тях.Кой с кого трябва да се съобразява,ние с тях или те с нас :?: Отговорът е много прост.Когат аз отида в мюсюлманска държава,аз ще се съобразявам с нейните обичаи,закони и религя,когато те отидат в християнска е обратното.Само че ние като отидем при тях се събразяваме и не им натрапваме нашето вероизповедание или обичаи,докато те не го правят като са тук и не само това,ами на всичко отгоре вдигат стачки като им се забрани децата да ходят с бурки на училище :!: Не,благодаря.Не искам да интегрирам никой,както не искам и мен да ме интегрират в някакво си модерно мултиетническо и мултирелигиозно общество 8-)

П.П. Наскоро нали едно момиче беше изнасилено до един университет в София от ей такива интегриращи се ;) Ако си на мястото на момичето какво ще ти е мнението за тези.Ами ако си някой от родителите и :roll: Изобщо не ми ги защитавай и не ми вкарвай чувство за вина ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 23:03

T-34 написа:
CTAHKO написа:Що се отнася до покръстването,Борис е имал възможност да приеме юдаизма,исляма и католицизма,но е избрал православното християнство точно заради сключения с Византия мирен договор.Иначе и преди това си е водил битки с византийците,но повечето ги е губил,а не както твърдиш ти.Та в този ред на мисли,да твърдиш че сме били готови за война с Византия си е просто смешно.Другата причина е обединяването на нацията ;) Последното написано от теб,не искам да го коментирам 8-)

Дрън-дрън! За България никаква алтернатива на християнството не са представлявали нито юдаизма, нито исляма. Иначе княз Борис I никога не е печелил битка на бойното поле: нито срещу византийци, нито срещу което и да било друго държавно образование. Имах предвид, че България е ярко изразена "военизирана държава", която, ако е нямала традицията на високия боен дух, е била в риск лесно да бъде асимилирана - както редица варварски държави, основани на територията на римските империи ;)
Що се отнася до обединяването на нацията, не мога да не се съглася с теб, но в крайна сметка се радвам, че съм бил причина да се поразчетеш за средновековната история на България.
Иначе, нежеланието ти да коментираш последното, ме удовлетворява, защото за мен показва, че нямаш логическо обосновано възражение 8-)

Казах ти,че Историята ти куца доста,ама не ме слушаш.Вземи се поразчети малко и тогава коментирай Борис I и покръстването.

П.П. Така и не отговори на въпроса защо всички най-развити държави са християнски

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 23:11

Кога пък някой ти е натрапвал исляма? Аз лично повече съм бил обект на агитация на някакви шри-шри-та, мормони и прочие свидетели на Йехова.
Иначе да ти кажа причината за изнасилванията не е исляма и различността, а меракът. Който, повярвай ми, е еднакъв, и при черните, и при белите ;)
Пак ще ти кажа, че омразата може да доведе само омраза. А когато нещата ескалират, всичко стига до трагедията на Втората световна война. За щастие днес Хитлер е жив само в лайната ни, а едни доста по-разумни хора решават важните неща.
Хубаво е, че такива като теб могат да се изявяват предимно във виртуалното пространство и да излагат наглед стройните си теории, само в ограничения кръг на не особено интелигентните неудовлетворени от живота.
След два дни е Денят на Победата. Тогава, когато обединените сили на Европа и Америка повалят отблъскващото чудовище. И неслучайно Денят на Победата е и Денят на Европа. Защото днешна Европа отдавна е осъзнала, че мирното съжителство е далеч повече за предпочитане пред маршируващите промити и мразещи мозъци ;)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 23:13

CTAHKO написа:
П.П. Така и не отговори на въпроса защо всички най-развити държави са християнски

Поради редица причини, които лежат в обществено-икономическото развитие на обществата през Средновековието и Възраждането. През Средновековието например влизаме с водещата роля на арабския свят. Днес доминират САЩ и Европа. Но утре, когато Китай стане водещата икономика, християнските страни вече няма да са водещи в света. Освен ако в Китай не се появи някой чевръст княз Борис I.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 23:19

Оооооо Смуут, ти явно не си живял никога в смесен регион,за да ми задаваш въпросът :кой ми бил натрапвал исляма :lol: Да не ти обяснявам как в града,от който съм и двете джамии са в буквалния смъсъл на центъра и как като седнеш да пиеш едно кафе ходжата ти заглушава музиката от заведенията,виейки през едни големи говорители 8-) Да не ти говоря как в момента в този град се чува саму турска реч.И това е в град,в който само до преди петнайсетина години нямаше почти никакви турци.Я отиди и виж сега какво е.И в това отношение си неинформиран :lol: А след два дни се чества най-голямата катастрофа в съвремената История :!:
Последна промяна от CTAHKO на 07 май 2012 23:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 23:23

T-34 написа:
CTAHKO написа:

Поради редица причини, които лежат в обществено-икономическото развитие на обществата през Средновековието и Възраждането. През Средновековието например влизаме с водещата роля на арабския свят. Днес доминират САЩ и Европа. Но утре, когато Китай стане водещата икономика, християнските страни вече няма да са водещи в света. Освен ако в Китай не се появи някой чевръст княз Борис I.

В голяма грешка си 8-) Основната причина за развитието и просперитета на християнските държави се крие в изтласкването на религията на заден план 8-) Ако не знаеш,интересуваш се или ти е интересно,мога и това да ти обясня с няколко думи :lol:

Върни се в “Свободна зона”