T-34 написа:Е как мислиш да интегрираш нещо предварително и навън? Няма как да се случи. Мисля, че преди всичко трябва да интегрираме неонацистите и да накараме всички, които проповядват на езика на омразата, да започнат да се срамуват от нацистките си мисли, като престанат да се правят на тарикати, оправдавайки фашистките си изстъпления с това, че си падали по Римската империя, а дечицата им били сладки

Редно ли е аз,ти,моите,твоите и като цяло нашите деца да затъпяват заради някакви си африканци или азиатци,негри или мюсюлмани

Редно ли е всички ние да се трепем от работа и учене,а те да идват на готово и да се възползуват от създадените от нас блага и на всичкото отгоре да ни натрапват тяхните религии,нрави и обичаи ,че и чувство за вина да ни вкарват,щото не сме били толерантни към тях.Кой с кого трябва да се съобразява,ние с тях или те с нас

Отговорът е много прост.Когат аз отида в мюсюлманска държава,аз ще се съобразявам с нейните обичаи,закони и религя,когато те отидат в християнска е обратното.Само че ние като отидем при тях се събразяваме и не им натрапваме нашето вероизповедание или обичаи,докато те не го правят като са тук и не само това,ами на всичко отгоре вдигат стачки като им се забрани децата да ходят с бурки на училище

Не,благодаря.Не искам да интегрирам никой,както не искам и мен да ме интегрират в някакво си модерно мултиетническо и мултирелигиозно общество
П.П. Наскоро нали едно момиче беше изнасилено до един университет в София от ей такива интегриращи се

Ако си на мястото на момичето какво ще ти е мнението за тези.Ами ако си някой от родителите и

Изобщо не ми ги защитавай и не ми вкарвай чувство за вина