Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

T-34
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:17

deepblue написа:
Как да ти го обясня... ако в някоя мюсюлманска държава има добър стандарт на живот, сам ще пожелаеш да отидеш там. Просто така се случва, че икономическите развитите страни са християнски.

А защо всички развити страни са християнски? Нещата не са "Просто така се случва", а си имат обяснение : исляма ебава мамата на светската държава и гражданското общество. И ако Европа се ислямизира - ще я върнат в средновековието ....
А ако отидеш в мюсулманска страна с петродолари не гурбет, и предявиш претенции, ще ти се случи това което на нашите медици!

Опростачването на нещата до черно и бяло е пагубно за логичното мислене.
Щом заговори за Средновековие, именно през този период, по-развитите общества са точно ислямските, а Европа тъне в мизерия. Днес нещата стоят по един начин, утре - по друг. Вдругиден Китай става най-силната държава ;)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 май 2012 21:18

T-34 написа:
MoNteSo написа:T-34, въобще не ти доизчетох мнението. След като започна с това, че корана не проповядва омраза, ми стана ясно колко си запознат с религиите, политиката та и с въпросното престъпление в Норвегия. Просто чети и недей да коментираш повече..

Я тогава, като си толкова наясно с религиите, как ще обясниш диалектиката на написаното "Око за око, зъб за зъб" и "Ако ти ударят едната буза, подай другата"?

Опитваш се да ме олесниш ли ? Какво има да тълкувам !? Оригиналните слова са "око за две, зъб за чене", и е една от най-известните пък сигурно и от най-старите ЕВРЕЙСКИ ПОГОВОРКИ!
Спирам да пиша. Аз си мислех, че медийното затъмнение е най-големият проблем на обществото, но явно са такива като теб..

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 21:22

T-34 написа:Как да ти го обясня... ако в някоя мюсюлманска държава има добър стандарт на живот, сам ще пожелаеш да отидеш там. Просто така се случва, че икономическите развитите страни са християнски.
И недей да твърдиш, че някога България не била готова за война с Византия. През Средновековието именно заради армията си България оцелява в такава близост до сърцевината на Източната римска империя.
И след като оправдаваш приемането на християнството като единствения вариант за оцеляване на България през 9-10 век, то бъди сигурен, че ако се случи твоите предвиждания за ислямизация на Европа, то твоят далечен потомък по същия начин ще оправдава приемането на исляма като единствения вариант за спасяване на България. И ще бъде също толкова горд мюсюлманин, колкото ти днес си горд християнин ;)

Не ми казвай,че няма развити и богати и развити мюсюлмански държави ;) Ама как да отидат,та те се трепят и между тях си сунити и шиити,а нали уж са много миролюбиви,според твоята теория.Що се отнася до покръстването,Борис е имал възможност да приеме юдаизма,исляма и католицизма,но е избрал православното християнство точно заради сключения с Византия мирен договор.Иначе и преди това си е водил битки с византийците,но повечето ги е губил,а не както твърдиш ти.Та в този ред на мисли,да твърдиш че сме били готови за война с Византия си е просто смешно.Другата причина е обединяването на нацията ;) Последното написано от теб,не искам да го коментирам 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 21:25

T-34 написа:
deepblue написа:
Как да ти го обясня... ако в някоя мюсюлманска държава има добър стандарт на живот, сам ще пожелаеш да отидеш там. Просто така се случва, че икономическите развитите страни са християнски.

А защо всички развити страни са християнски? Нещата не са "Просто така се случва", а си имат обяснение : исляма ебава мамата на светската държава и гражданското общество. И ако Европа се ислямизира - ще я върнат в средновековието ....
А ако отидеш в мюсулманска страна с петродолари не гурбет, и предявиш претенции, ще ти се случи това което на нашите медици!

Опростачването на нещата до черно и бяло е пагубно за логичното мислене.
Щом заговори за Средновековие, именно през този период, по-развитите общества са точно ислямските, а Европа тъне в мизерия. Днес нещата стоят по един начин, утре - по друг. Вдругиден Китай става най-силната държава ;)

Е то това е основния проблем,че те са си останали в средновековието :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:29

Тъкмо повод да ги интегрираме в достиженията на европейската цивилизация. Чудесен пример за това са САЩ ;)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:32

MoNteSo написа:
Опитваш се да ме олесниш ли ? Какво има да тълкувам !? Оригиналните слова са "око за две, зъб за чене", и е една от най-известните пък сигурно и от най-старите ЕВРЕЙСКИ ПОГОВОРКИ!
Спирам да пиша. Аз си мислех, че медийното затъмнение е най-големият проблем на обществото, но явно са такива като теб..

Око за око, зъб за чене? Че кога във времето на най-старите еврейски поговорки е имало ченета? :lol: :lol: :lol: То тогава и пастата за зъби още не е била изобретена.
Слава Богу, че такива като теб имат поле за изява в писане във виртуалното пространство, а важните политически решения се вземат от доста по-умни и зрели хора ;)

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 07 май 2012 21:36

T-34 написа:Тъкмо повод да ги интегрираме в достиженията на европейската цивилизация. Чудесен пример за това са САЩ ;)

Мога само от сърце да ти пожелая да живееш в циганска махала, и пак да ми говориш за интеграция. Ще те слушам с интерес :lol:
Може и в негърско или арабско гето в западна Европа ...
Или да се интегрираш у некое негърско гето в сащ!
Последна промяна от deepblue на 07 май 2012 21:40, променено общо 1 път.

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:39

CTAHKO написа:Що се отнася до покръстването,Борис е имал възможност да приеме юдаизма,исляма и католицизма,но е избрал православното християнство точно заради сключения с Византия мирен договор.Иначе и преди това си е водил битки с византийците,но повечето ги е губил,а не както твърдиш ти.Та в този ред на мисли,да твърдиш че сме били готови за война с Византия си е просто смешно.Другата причина е обединяването на нацията ;) Последното написано от теб,не искам да го коментирам 8-)

Дрън-дрън! За България никаква алтернатива на християнството не са представлявали нито юдаизма, нито исляма. Иначе княз Борис I никога не е печелил битка на бойното поле: нито срещу византийци, нито срещу което и да било друго държавно образование. Имах предвид, че България е ярко изразена "военизирана държава", която, ако е нямала традицията на високия боен дух, е била в риск лесно да бъде асимилирана - както редица варварски държави, основани на територията на римските империи ;)
Що се отнася до обединяването на нацията, не мога да не се съглася с теб, но в крайна сметка се радвам, че съм бил причина да се поразчетеш за средновековната история на България.
Иначе, нежеланието ти да коментираш последното, ме удовлетворява, защото за мен показва, че нямаш логическо обосновано възражение 8-)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:40

deepblue написа:
T-34 написа:Тъкмо повод да ги интегрираме в достиженията на европейската цивилизация. Чудесен пример за това са САЩ ;)

Мога само от сърце да ти пожелая да живееш в циганска махала, и пак да ми говориш за интеграция. Ще те слушам с интерес :lol:
Може и в негърско или арабско гето в западна Европа ...

Аз пък на свой ред мога само от сърце да ти пожелая твой близък да бъде цел за борец за чиста арийска раса като Брейвик. :arrow:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 07 май 2012 21:57

За тоя БОКЛУК директна СМЪРТНА ПРИСЪДА :evil:

Върни се в “Свободна зона”