Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 21:03

Абе Смут,спри да се правиш на алтруист :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:06

CTAHKO написа:Естествено,че съм съгласен с начина :!: Друг начин е нямало за да се наложи,другата алтернатива е била да влезем във война с Византия,а не сме били готови за война с тях.Ако бяхме влезли във война,по-малко жертви ли щеше да има?А сега изобщо дали щеше да я има България като държава и българите като нация?Както каза в един преден пост,целта оправдава средствата 8-) И друго ще ти кажа,родил съм се тук в християнска държава като християнин и не съм отишъл да живея в мюсюлманска държава и да пропагандирам и да карам хората да се съобразяват с моите предразсъдъци,религиозни жидания и вярвания,а и бъди сигурен,че няма кой да ме остави да го правя ;) След като аз не го правя,не искам и на мен да ми натрапват тяхните религии.Много е просто.А щом са толова набожни,че да не могат да живеят без религията си,да си отиват там,където се изповядва :!:

Как да ти го обясня... ако в някоя мюсюлманска държава има добър стандарт на живот, сам ще пожелаеш да отидеш там. Просто така се случва, че икономическите развитите страни са християнски.
И недей да твърдиш, че някога България не била готова за война с Византия. През Средновековието именно заради армията си България оцелява в такава близост до сърцевината на Източната римска империя.
И след като оправдаваш приемането на християнството като единствения вариант за оцеляване на България през 9-10 век, то бъди сигурен, че ако се случи твоите предвиждания за ислямизация на Европа, то твоят далечен потомък по същия начин ще оправдава приемането на исляма като единствения вариант за спасяване на България. И ще бъде също толкова горд мюсюлманин, колкото ти днес си горд християнин ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 май 2012 21:07

Престанете с тези "леви" и "десни",влизате точно в схемата на мислене,която се опитват да наложат.

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:09

MoNteSo написа:Факт е обаче, че медиите и правосъдните органи се опитват да прикрият всичко. Колко време ни пълнят главата с делото всичките национални медии, но когато дойде моментът за речта на Брейвик.. ЦВЪК, всичко се покри!
Ако си спомняте, пък ако не си аз ще ви припомня, в нощта когато се палиха имотите на "цар Киро", сайтът на тв7 не работи повече от час, а от него както и от plovdiv24 се триеше неудобна за властта информация! В същото това време бопаджиите триеха новините със стари дати, за това, че същият мангал от "царски произход" е бил почетен член на ГЕРБ!

Освен това ЦРУ крие тела на извънземни, не е ясно защо закриха "Златния Орфей", а Елвис е жив ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 май 2012 21:10

deepblue написа:
Blue_Lion написа:Всичко което е казал Брейвик е вярно ! Не одобрявам методите му, но разбирам причините за неговите действия !

Мултикултурализма за мен лично е провал и няма място в Европа !

+1
Само не разбрах, защо не е изтрепал 70 резака ...

Защото, поне според мен, целта му е да привлече внимание ! Не са виновни малцинствата, а тези които ги пускат в Европа и ги оставят да действат безнаказано! Затова и е нападнал децата на тамошната местна червена вихрушка, хем за да ги заболи, хем да им каже "Това е резултат от вашата анти-норвежка политика". Аз така си го обяснявам ! Е, разбира се, като убиеш на някой поколението би следвало неговия род да не продължи, та следователно И за това ! А и отделно, убийството на 70 чужденци ще бъде заклеймено като "расистка атака" което от своя страна допълнително ще подпомогне мултикултурната пропаганда, както стана с Катуница - българите не давали възможност на циганите, и за тва те си живеели по техни правила и нз си кво си...

Т-34, гледам говориш компетентно за "фашизъм" и "национал-социализъм", но бих те посъветвал да си изясниш двете понятия, защото между тях има разлика ! В крайна сметка, като се коментира политика е редно да имаме елементарна политическа култура, върху която да стъпим ;)
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 май 2012 21:11

T-34, въобще не ти доизчетох мнението. След като започна с това, че корана не проповядва омраза, ми стана ясно колко си запознат с религиите, политиката та и с въпросното престъпление в Норвегия. Просто чети и недей да коментираш повече..

Коран, Сура 8:12....Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!”

Ислямска Заповед за перманентна агресия срещу неверниците:

Коран, Сура 9:123. О, вярващи, сражавайте се с неверниците, които са ви наблизо, и нека намерят твърдост у вас!

Заповед в Корана за убийства на неверниците-"съдружаващи", които не изповядват исляма (отказват се да отслужат ислямска молитва):

Коран, Сура9:5. А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! "

Заповед за убийство в Корана на всички които се отметнат от исляма:

"Коран, Сура 4:89. Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник."

Още призиви за убийства в Корана:

Коран, Сура 2:191. И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците.

Ако искате мога да извадя цитати и от талмуда, за да ви покажа какво проповядва религията и на "богоизбраните" от Израел..

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 07 май 2012 21:13

T-34 написа:
CTAHKO написа:Вдигането какво общо има със темата :roll: Разбирам сексуалните ти терзания,но не е нужно след всяка казана(написана) от теб мисъл,да има квалификации по нечий адрес :roll:

Пиша това, за да подчертая това, че Брайвик е дълбоко комплексиран социален аутсайдер. Именно такива се превръщат в изверги като него, Чикатило и прочие известни на историята сбърканяци.
В пряко предаване на Си Ен Ен на началото на процеса, прокурорите показаха, че двете най-известни снимки на Брейвик са до една или друга степен фалшификат. Тази с "генералската" униформа представлявала всъщност костюма от завършването му, с накичени по него импровизирани лампази, пагони и медали :lol: :lol: :lol: Нещо като тунигнован "Голф двойка" :lol:
А тази снимки със снайпера всъщност не била снимка, а колаж... :lol: :lol: :lol:
Е, мерси от такива "герои"! Нека фашистите да им се кефят. Аз не си падам по жалки комплексари.

Напротив,тоя човек е герой мъченик!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:13

MoNteSo написа:T-34, въобще не ти доизчетох мнението. След като започна с това, че корана не проповядва омраза, ми стана ясно колко си запознат с религиите, политиката та и с въпросното престъпление в Норвегия. Просто чети и недей да коментираш повече..

Я тогава, като си толкова наясно с религиите, как ще обясниш диалектиката на написаното "Око за око, зъб за зъб" и "Ако ти ударят едната буза, подай другата"?

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 21:14

nikita33 написа:Напротив,тоя човек е герой мъченик!!!

Нещо като Осама ли?

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 07 май 2012 21:15

Как да ти го обясня... ако в някоя мюсюлманска държава има добър стандарт на живот, сам ще пожелаеш да отидеш там. Просто така се случва, че икономическите развитите страни са християнски.

А защо всички развити страни са християнски? Нещата не са "Просто така се случва", а си имат обяснение : исляма ебава мамата на светската държава и гражданското общество. И ако Европа се ислямизира - ще я върнат в средновековието ....
А ако отидеш в мюсулманска страна с петродолари не гурбет, и предявиш претенции, ще ти се случи това което на нашите медици!

Върни се в “Свободна зона”