Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

svobodni
Контакти:

Re: ЦИГАНСКИ ТЕРОР!

Мнениеот svobodni » 07 май 2012 19:18

Eminem написа:
svobodni написа:
Eminem написа:Приемето го, България след 50 години няма да я има!

Не те знам какъв си, но със сигурност не си си мръднал и пръста за да може нещата в България да се оправят.АКО продължаваме така обаче, съм съгласен че дори и след 20 години България няма да я има.

Много ги разбираш. Да не си врачка, че знаеш със сигурност ?
И нещо много важно- За да стане нещо радикално, трябва целия народ да се събуди! Аз не виждам как целия народ ще се събуди. Протестите заради Катуница бяха смешни, а това беше идеалния момент да изберем промяната.

Не съм врачка, но като чета какво пишеш и ми става ясно...как може да кажеш ''Бягайте извън България''?То затова сме на това положение, защото повечето хора мислят като теб.Протестите за Катуница си бяха много добре и масови...но не става само с хора на възраст от 12 до 20 години?!За да стане нещо в тая държава наистина ЦЕЛИЯ народ трябва да се вдигне.Колко трагедий се случиха?-МНОГО! И не свързани само с мангали..и въпреки това народа СПИ!Надявам се наистина да е заспал, а не да се е примирил както теб например.
Ще видим какво ще стане, уж Катуница беше капката дето преля чашата, но явно можем да поемем още :oops:
Дано по-скоро се осъзнаят хората, защото наистина отиваме към...

igra4

Мнениеот igra4 » 07 май 2012 19:21

batmanlevski написа:отново ще кажа ,докато това правителство избрано предимно от циганите и крепящо се на тях докато е на власт циганите ще се чувстват безнаказани и господари в нашата страна ,затова нека махнем тези цигански подложки от властта и бъдем отново свободна и независима страна ,а не подлога на цигани ,турци и американци !

batmane кой трябва да ни управлява ?
Ако те мразят, значи си личност!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 май 2012 19:24

batmanlevski написа:отново ще кажа ,докато това правителство избрано предимно от циганите и крепящо се на тях докато е на власт циганите ще се чувстват безнаказани и господари в нашата страна ,затова нека махнем тези цигански подложки от властта и бъдем отново свободна и независима страна ,а не подлога на цигани ,турци и американци !

Според мен вече е късно да бъде избирана друга власт...още повече, че вече сме си малцинство в собствената държава...като вклюячим и вече побърканите пенсионери...ще ме извиняват за епитета, но точно в побъркани са се превърнали, то няма как да бъде сменена СЕГАШНАТА ВЛАСТ.
Отделен е въпроса, че няма кого друг да изберем...късно е вече за такива работи.Една гражданска война би имала резултати..налудничево е,но пък нямаме друг избор.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 май 2012 19:28

igra4 написа:Циганите са невинни

Ти сигурно си един от тях, затова говориш така. Вие сте една гнусна и дълнопробна сган! Вие не заслужавате да живеете, гнусни крадливи мангали!!! ЦИГАНИТЕ НА САПУН! Има и свестни, но се броят на пръсти!!!
Последна промяна от Morgause на 07 май 2012 19:31, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

igra4

Мнениеот igra4 » 07 май 2012 19:30

Morgause написа:
igra4 написа:Циганите са невинни

Ти сигурно си един от тях, затова говориш така. Вие сте една гнусна и дълнопробна сган! Вие не заслужавате да живеете, гнусни крадниви мангали!!! ЦИГАНИТЕ НА САПУН! Има и свестни, но се броят на пръсти!!!

Не съм циганин, казвам ти истината, каквото сторят в България, те тук са невинни, чадо мое ;)
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 май 2012 19:37

svobodni написа:Не съм врачка, но като чета какво пишеш и ми става ясно...как може да кажеш ''Бягайте извън България''?То затова сме на това положение, защото повечето хора мислят като теб.Протестите за Катуница си бяха много добре и масови...но не става само с хора на възраст от 12 до 20 години?!За да стане нещо в тая държава наистина ЦЕЛИЯ народ трябва да се вдигне.Колко трагедий се случиха?-МНОГО! И не свързани само с мангали..и въпреки това народа СПИ!Надявам се наистина да е заспал, а не да се е примирил както теб например.
Ще видим какво ще стане, уж Катуница беше капката дето преля чашата, но явно можем да поемем още :oops:

Казвам го това, защото вече не вярвам, че българският народ ще се вдигне. Той спи от много години и не виждам как ще се събуди. Ако той се бореше е друго нещо, но при това положение, няма как да се мисли оптимистично. Ами аз постоянно виждам незаинтересовани хора, на какво да се надявам ?
Протестите за Катуница въобще не бяха добре. В Бургас бяхме около 300 човека. София - 1500, Пловдив - 6000, Варна - 1500 ли бяха... В другите градове да не говорим. Това ли му е добрето? Жалка работа е това.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 май 2012 19:43

Eminem написа:
svobodni написа:Не съм врачка, но като чета какво пишеш и ми става ясно...как може да кажеш ''Бягайте извън България''?То затова сме на това положение, защото повечето хора мислят като теб.Протестите за Катуница си бяха много добре и масови...но не става само с хора на възраст от 12 до 20 години?!За да стане нещо в тая държава наистина ЦЕЛИЯ народ трябва да се вдигне.Колко трагедий се случиха?-МНОГО! И не свързани само с мангали..и въпреки това народа СПИ!Надявам се наистина да е заспал, а не да се е примирил както теб например.

Казвам го това, защото вече не вярвам, че българският народ ще се вдигне. Той спи от много години и не виждам как ще се събуди. Ако той се бореше е друго нещо, но при това положение, няма как да се мисли оптимистично. Ами аз постоянно виждам незаинтересовани хора, на какво да се надявам ?
Протестите за Катуница въобще не бяха добре. В Бургас бяхме около 300 човека. София - 1500, Пловдив - 6000, Варна - 1500 ли бяха... В другите градове да не говорим. Това ли му е добрето? Жалка работа е това.

Aми жалка е, какво искаш повече от тези цифри при положение, че 90% от младите ги интересува само в коя кръчма и чалготека ще се ''разбият''.Не че и ние не го правим, НО поне имаме някакво самосъзнание и ни стиска да си кажем мнението.
Поне тия, които бяхме на протестите трудно бихме се ОТКАЗАЛИ от бъдещи действия.Верно е, че беше пълно с лапетий но какво лошо?Не можем да виним само ''малките''...при положение, че по-възрастните вече са обезверени...от бачкане, немотия, мизерия и потъпкване.
Ще чакаме за друга трагедия :shock: и да се молим тогава нещо да ни присветне...

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 07 май 2012 19:46

Eminem написа:

Аз също не вярвам че това заспало стадо ще се вдигне някога. Може би след 10-на години когато хлебарките започнат да ни колат по улиците тогава може и да се събудат.

Истината е че Европа строи тук циганска държава и прави всико възможно чрез натиск върху правителството на хлебарките тук да им е добре, да им се плаща да мързелуват, да им се угажда за да може естествено и тук да си седят, а не да плъзнат из техните държави. Това е истината и колкото болезнено да звучи скоро българи тук няма да останат :idea:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 май 2012 19:56

svobodni написа:Aми жалка е, какво искаш повече от тези цифри при положение, че 90% от младите ги интересува само в коя кръчма и чалготека ще се ''разбият''.Не че и ние не го правим, НО поне имаме някакво самосъзнание и ни стиска да си кажем мнението.
Поне тия, които бяхме на протестите трудно бихме се ОТКАЗАЛИ от бъдещи действия.Верно е, че беше пълно с лапетий но какво лошо?Не можем да виним само ''малките''...при положение, че по-възрастните вече са обезверени...от бачкане, немотия, мизерия и потъпкване.
Ще чакаме за друга трагедия :shock: и да се молим тогава нещо да ни присветне...

Ами то такива трагедии стават всеки ден, но медиите не ги съобщават. В селата и в градовете българите постоянно са пребивани, обирани и убивани.

1912plovdiv написа:Аз също не вярвам че това заспало стадо ще се вдигне някога. Може би след 10-на години когато хлебарките започнат да ни колат по улиците тогава може и да се събудат.

Истината е че Европа строи тук циганска държава и прави всико възможно чрез натиск върху правителството на хлебарките тук да им е добре, да им се плаща да мързелуват, да им се угажда за да може естествено и тук да си седят, а не да плъзнат из техните държави. Това е истината и колкото болезнено да звучи скоро българи тук няма да останат :idea:

За съжаление наистина има чуждестранна политика България да стане циганска държава.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Цигани нападат, полицията "пази"

Мнениеот mrw8 » 01 юни 2012 22:41

Ситуацията следната: преди 1 час майка ми ми се обади и ми каза, че са я нападнали цигани нея и приятелите й... Аз паля колата и се засилвам към местопроизшествието. При което какво заварвам: 2ма ушковци седят в колата си и отправят заплахи към човек с разбит нос. Какво се оказа, че е станало: майка ми заедно с 2 нейни приятелки и братът на едната се прибират към вкъщи. Когато минават покрай циганската махала ги наобикалят банда чавенца, които ги закачат и започват да ръчкат колелото на мъжа, който е с тях. Той ги разкарва и след 5 минути идва бай мангал и налита на Човека, за това че бил ударил чаветата (което не е станало, той само ги е разгонил), разбира се веднага дотичват още 3ма маймуняка и без да губят време започват да налагат Човека. През това време майка ми и другите 2 жени звънят на "полицията", патрула разбира се закъснява,а маймуняците си свършват работата и се чупят. При пристигането на "полицаите" те директно заявяват, че не могат да направят нищо и "къде ще ги търсим тия", като е пределно ясно, че "тия" са на 100 метра в махалата. При това положение пострадалия им иска номерата за да поддаде жалба срещу това безхаберие, при което ченгенцата веднага си показват зъбките и точно тук се появих, и аз за да чуя с ушите си техните заплахи към пострадалия...
Просто се чудя вече какво става в тази България...
България !!!!

Върни се в “Свободна зона”