Eminem написа:svobodni написа:Eminem написа:Приемето го, България след 50 години няма да я има!
Не те знам какъв си, но със сигурност не си си мръднал и пръста за да може нещата в България да се оправят.АКО продължаваме така обаче, съм съгласен че дори и след 20 години България няма да я има.
Много ги разбираш. Да не си врачка, че знаеш със сигурност ?
И нещо много важно- За да стане нещо радикално, трябва целия народ да се събуди! Аз не виждам как целия народ ще се събуди. Протестите заради Катуница бяха смешни, а това беше идеалния момент да изберем промяната.
Не съм врачка, но като чета какво пишеш и ми става ясно...как може да кажеш ''Бягайте извън България''?То затова сме на това положение, защото повечето хора мислят като теб.Протестите за Катуница си бяха много добре и масови...но не става само с хора на възраст от 12 до 20 години?!За да стане нещо в тая държава наистина ЦЕЛИЯ народ трябва да се вдигне.Колко трагедий се случиха?-МНОГО! И не свързани само с мангали..и въпреки това народа СПИ!Надявам се наистина да е заспал, а не да се е примирил както теб например.
Ще видим какво ще стане, уж Катуница беше капката дето преля чашата, но явно можем да поемем още
Дано по-скоро се осъзнаят хората, защото наистина отиваме към...