Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот MoNteSo » 07 май 2012 18:58

kicker написа:
MoNteSo написа: .....защо не му бе дадено право да се изправи пред всички медии, за да обясни постъпката си...
.....причините му достатъчни ли са за наистина касапницата която осъществи и т.н.

Кои причини са достатъчни та да убиеш 70 човека бе ИДИОТ!!!!!!!!!!!

Въобще не ми гърми заслужено ли са умряли. Идиота си ти, защото мнението ти се гради на това което искаш да четеш, а не на това което ние коментираме. Огромна част от населението в целият свят се водите по някакъв аморален компас създаден от убийци. САЩ, която се бие из целият свят за да погасява външният си дълг от НАД 4.3 ТРИЛИОНА, създаде с крайноманипулираният нюрнбергски процес, закони които ръководят политиката на целия свят спрямо емигрантите. Знаеш ли какво е значението на думата расист, и кога всъщност тя е зародена ? Преди ВСВ расист е било нарицателно за човек-защитник на собственият род, вид, етнос! Сега да си расист е подсъдимо! ЗАЩО ?
Затова пуснах темата, а не заради методите на Брейвик и убийството на 70 леви. Доживотната присъда ще си я получи, но точно тези въпроси, които Брейвик задава е накарало медиите да покрият речта му, а съдията да засекрети делото. От това ги е страх, а не от това, че утре някой ще тръгне да убие още 70 човека.. Ето ти един цитат от речта му, за да вникнеш в двуличието на цялата политическа и съответно съдебна система из Европа пък и целият свят!
"Но защо, тук, в Европа, местните хора, които искат да живеят сред собствената си култура, сред своята собствена етническа група, биват наричани «нацисти» и «расисти»? Какво ни прави различни от коренното население на Боливия и тибетците? Защо те да са герои, а ние да сме «нацисти» и «расисти»?"
Последна промяна от MoNteSo на 07 май 2012 19:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 май 2012 18:59

Много силна реч, с много истини.
За съжаление Европа наистина се превръща в ислямска територия и това ще доведе до конфликт, който ще е много кръвопролитен. Не случайно и в конституцията на ЕС не беше прието да бъде определена като Европа на Християнските цености, но средствата за масова манипулация създават стадното мислене на обществото и то приема това с което го облъчват всекидневно и не вижда заплахата надвиснала на континета като цяло, а не за само ЕС.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 19:00

kicker написа:
CTAHKO написа:Речта му драги ми съм я прочел ще преди ти да си чул за нея щото поради едното стечение на обстоятеслтвата живея в Осло затуй ми е смешно да кодкудякаш от одеве кой какво да чете.Въобще няма да те заклеймявам.Тъжно просто!

Ами живей си и се радвай на фесчетата и пингвините с фереджетата :!: Дори може още от сега да си слагаш потурите,а сутрин да закусваш със супа от кожички :!: Аз не искам да живея така,пък ти колкото си искаш можеш да се правиш на моралист :!: Твоето е тъжно,а не моето 8-)

П.П. Същото това нещо,което е написал,в момента се случва и в България,ама ти си в Осло и от къде да знаеш ;) Да не ти казвам,че Македония,поради същите тези причини е пред гражданска война ;)
Последна промяна от CTAHKO на 07 май 2012 19:10, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 07 май 2012 19:10

И когато групово изнасилят жена ти и дъщеря ти както сладко си живееш в Осло,може и да вникнеш в речта ако наистина си я прочел.Не ти го желая,но наистина това,което казва е истина.И пак повтарям рано или късно ще засегне нас и нашите деца.Внуците ни ще са вече в гетата

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 19:27

Изключително глупава реч, която показва, що за малоумник е този Брейвик.
Жалко, че все още съществуват недоубити фашисти и техни наследници, които се възторгват от подобни сбърканяци.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 07 май 2012 19:27

Чета ви писанията,чудя се как може да има такива психически извратени хора,дано са малко хората,които мислят като вас,защото сме обречени,всеки ден псувни по Левски и ЦСКА,други простотии,но това мина всички граници... :(

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 07 май 2012 19:35

Не оправдавам убийството на толкова много хора,но пък съм абсолютно съгласен с казаното от него.Нашествието на чалми се оказва и ще се окаже много голям проблем.За нас не толкова,но за идните поколения със сигурност.Не съм расист,но да си стоят където им е мястото.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 19:36

Еййййй големи алтруисти се извъдихте тук бе :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 19:37

T-34 написа:Изключително глупава реч, която показва, що за малоумник е този Брейвик.
Жалко, че все още съществуват недоубити фашисти и техни наследници, които се възторгват от подобни сбърканяци.

Ще ми кажеш ли,кое от написаното в речта не е вярно :roll: Не му знам умствения капацитет,нямал съм контакти с него...може и да е малоумник.Но ти нали си капацитет и не си фашист,опровергай го и се аргументирай по-добре от "малоумника" 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 19:41

Я да попитам алтруистите,наясно ли са колко църкви има в мюсюлмански държави и колко джамии има в християнските държави 8-)

Върни се в “Свободна зона”