Черноморец-последният мохикан на честния футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец-последният мохикан на честния футбол
[offtopic]Попитах Стоян Колев за мача с Ботев и за 2-рия гол. Той ми каза следното : топката топнала, Тинката не можал да я върне и ми показа с ръце, как отивала в дясно на него, каза ми, хванах я с ръце, защото бях на метър от голлинията и ако не я бях хванал, влизаше. После подредих стената, но бяхме с 2 по-малко и за това тръгнах напре, докоснах топката, но мина отдолу под ръцете ми. И да, мача се игра според мен, според него и според Траян.[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Това е ! Ако всичко беше честно сега Черноморец щеше да е на 1-во място ! Това си е истината !
Малко тъпи сравнения правиш, те и Ман.Юн и Юве и Барса и т.н имат фенове от села и паланки по цял свят но така е с големите отбори имат фенове по цял свят за разлика от вашия отбор. Вие имате фенове само в Бургас това не е за хвалба според мен.Капиш.
А това с напускането беше в знак на протест. Капиш.
П.П: Иначе сте ми симпатичен отбор.
Toffes...Какво ти пречеше преди да бълваш приказки за "100 - те фена" да беше написал само послеслова на цитирания текст...Нищо. Пречи ти Вутевскатат брънка да обругаваш - видимите неща. На мен да обясняваш, колко велик отбор е ЦСКА е равносилно, на това аз да ти обяснявам, колко велик отбор е Черноморец. Ще ми повярваш ли ? Не...Както и аз на теб.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Искам си Акаунта написа:И щом ме дърпаш по езика - знаеш ли колко беше коефициента за победа на Ботев в мача за купата ? Или коефициента за точен резултат на мача със Славия в Бургас ? Пак питам - можеш ли да се закълнеш , че тези мачове са се играли ?
Не разбирам какво точно визираш в мача с Ботев. Кишишев е продал мача за определен коефициент? Стоян Колев? Може би Коцето Дяков?
Този мач сме го коментирали и за мен няма съмнение, че за безобразната игра и загубата причините са две и са основни - по-добра игра на Ботев, груби тактически и организационни грешки на треньорския екип. Херо е гласил коефициенти?
Специално за теб ще припомня някои неща от този мач:
- Жужу е пуснат в почивка и не е в групата за мача
- Анеси в последствие се оказва, че на този мач е бил "с уведомление в джоба"
- участието на Филипов
- участието на Пехливанов
- игра без халфова линия
- прекалено малко минути на Андонов на картофената нива
- Паланков?
- няколко играча пестяха сили
Мачът със Славия в Бургас от друга страна е уникален. Приликата с мача в Пловдив е единствено наличието на тактически грешки и неизпълнени задачи от играчите.
Интересно ми е, че не си споменал мача с Левски. Там имаше също нещо много интересно, но няма да наливам вода в мелницата ти за коефициенти и уговорки. В Черноморец работят сериозни хора и това, което пишеш е най-малкото обидно. Колкото до грешките в някои мачове, те само показват, че и Митко е човек.
Капитане, ще бъде голяма радост за нас, ако приемеш поканата ни за една среща на чаша вино (примерно
).
Отвсякъде личи, че си футболен човек и си много на "ти с нещата" и ако сметнеш, че не е проблем за теб да се "разкриеш", удоволствието за нас да се запознаем, ще е много голямо
Отвсякъде личи, че си футболен човек и си много на "ти с нещата" и ако сметнеш, че не е проблем за теб да се "разкриеш", удоволствието за нас да се запознаем, ще е много голямо
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец-последният мохикан на честния футбол
petkan написа:Капитане, ще бъде голяма радост за нас, ако приемеш поканата ни за една среща на чаша вино (примерно).
Благодаря за поканата. Бих се присъединил с удоволствие, стига да ми го позволи времето.
Капитана написа:petkan написа:Капитане, ще бъде голяма радост за нас, ако приемеш поканата ни за една среща на чаша вино (примерно).
Благодаря за поканата. Бих се присъединил с удоволствие, стига да ми го позволи времето.
И това е някаква стъпка..... Ще те търсим
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Не мога да разбера , след като съм казал че спирам да пиша по темата , защо трябва да ми се отправят персонални въпроси . "Мелницата" ми си има достатъчно вода , за да се налага някой друг да налива . Ако някой иска отговори на въпроси - да ми пише на лични . И понеже Капитана спомена за "сериозните" хора които работят в Черноморец ... и аз имам няколко въпроса :
Президента на един бургаски отбор не уволни треньора на отбора с официалния мотив - "уговаряне на мачове" ?
След появата на въпросния човек , не започнаха ли да се получават странни резултати срещу един точно определен отбор ?
Пролетта на миналата година имаше ли играчи от сегашния състав на Черноморец ?
През същия период колко домакински загуби записа отбора , без значение на противника ?
Има ли в Черноморец играч със зависимост от хазарта ?
...
Имам и още доста други , но от уважение към Херо ще ги спетя ...
Та Капитане ... вярвам че знаеш отговорите не по зле от мен . Тогава има ли право един непредубеден човек , да се съмнява в определени мачове през сезона , в играта на определени футболисти в тях и в обстоятелствата преди мачовете ?
п.п Понеже това е наистина последното което пиша в тази тема , не е задължително да получавам отговори
Президента на един бургаски отбор не уволни треньора на отбора с официалния мотив - "уговаряне на мачове" ?
След появата на въпросния човек , не започнаха ли да се получават странни резултати срещу един точно определен отбор ?
Пролетта на миналата година имаше ли играчи от сегашния състав на Черноморец ?
През същия период колко домакински загуби записа отбора , без значение на противника ?
Има ли в Черноморец играч със зависимост от хазарта ?
...
Имам и още доста други , но от уважение към Херо ще ги спетя ...
Та Капитане ... вярвам че знаеш отговорите не по зле от мен . Тогава има ли право един непредубеден човек , да се съмнява в определени мачове през сезона , в играта на определени футболисти в тях и в обстоятелствата преди мачовете ?
п.п Понеже това е наистина последното което пиша в тази тема , не е задължително да получавам отговори
- hristo1306
- Контакти:
Споко, бре човек ! Не си хаби нервите ! Знае ли човек какви времена ще дойдат ! Идва "Видов" ден, не се коси толкова ! И на нашата улица ще огрее слънце - слънцето на Бургас ! Но "нашето слънце"- изгрява от нефтохима другото не знам ! То май изгрява само от джоба на лицето ДС ! = Държавна Сигурност !
hristo1306 написа:Споко, бре човек ! Не си хаби нервите ! Знае ли човек какви времена ще дойдат ! Идва "Видов" ден, не се коси толкова ! И на нашата улица ще огрее слънце - слънцето на Бургас ! Но "нашето слънце"- изгрява от нефтохима другото не знам ! То май изгрява само от джоба на лицето ДС ! = Държавна Сигурност !
Ице. То слънцето на Нефтохима не е спирало да грее... Слънцето му пече на изток, а на припек са люде живеещи на запад от нас. Ние бургазлии сме във вечна сянка, защото ни е отредено да живеем в северния апартамент, а да плащаме цената на огрятите от слънце такива.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.