onegavon написа:Бъркаш ни с Левски само вие отпадате от отбори с по - слаб коефицент от вашия.Това се има предвид за излагация и евроидиотизъм. Ти си доказан профан в прогнозите и анализите така , че спри да се излагаш.Относно парите на Левски видяхме селекция за 120 000 евро и шесто място.Помниш ли преди два месеца какво ви писах за Жуниньо,че щом и в Армения и Славия не го искат , че играе 15м и 15 почива вие бяхте и по - специално ти на гребена на еуфорията.
Незнам с кой ви бъркам, ама Левски за разлика от вас, има реални успехи след комунизма.
"Излагациите" ( кавичките са уместни ) са само във вашите глави.
Щом Левски се е провалил срещу дадени тимове, то и вие щяхте да го направите.
Това е вън от съмнение ...
Мнението ми към момента се базира на абсолютни факти, и дилетант във футбола като теб, няма как да го схване и си извинен, но с едно наум.
Ако твърдиш, че настоящият ви отбор е Класа, то най вероятно спешно се нуждаеш от специализирана помощ.
Настоящият ЦСКА би имал проблем, дори и с тимове от класата на ТНС ( Уелс ) ... Които принципно, наистина не са ви проблем, но това беше преди 2-5 години.
Иначе незнам кой се излага ...
Сделката с руският спонсор беше приключена след началото на пролетният дял от първенството.
Та незнам каква селекция си очаквал ?
А че Левски спешно се нуждаеше от свежи пари в онзи момент, това е вън от съмнение.
Но към моментът на трансферният прозорец, ние не разполагахме с парите от банката.
Айде малко да навързваш нещата логически, преди да ме квалифицираш, става ли ??
Иначе всеки опит за обида от страна на
такъв фен към мен, си е чиста загуба на време и нерви ...