Левски,Черноморец,Литекс,Локо - Кой заслужава да играе в ЛЕ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Левски,Черноморец,Литекс,Локо!Кой заслужава да играе в ЛЕ!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Левски,Черноморец,Литекс,Локо - Кой заслужава да играе в ЛЕ?

Мнениеот fire » 07 май 2012 15:23

PFC Litex написа:Най-важният е мача за купата и като мине той, тогава може да се правят сметки, мачът за купата е преди последните два кръга, така че тогава ще се редят схемите.
Локо вземе ли купата изобщо няма да ги интересува къде ще свърши в първенството, но пък по този начин квоти ще вземат само отборите класирали се до трето място.
Едно е сигурно, Литекс за Левски няма да играе, ще го направи за Херо или Локо Пд, но не и за Левски.

Всички пишете 1000% победа на Лудогорец над Черноморец, но при един равен и сметките ви ще отидат на кино.

Подкрепям те напълно! Но факта ,че всичко ще се реши от финала за купата,и имайки в предвид главните "зависещи" от него,най-вече Левски,сериозно се притеснявам за поредната задкулистна "гавра" с моя отбор на финала! Локомотив ще играе не само срещу Лудогорец а срещу Левски,Литекс и респективно срещу БФС! Надявам се обаче,тези от футболната ни централа да се вразумят и да оставят всичко да се реши само и единствено на терена,защото всички пишем тук,кой трябва да се класира за ЕКТ,но най-несправедливо ще е ако се попречи на Локонмотив да НЕ се класира,най-малкото,защото Пловдивчани го заслужават,и от постовете до тук,на 99% всеки го потвърждава! За Черноморец се отнася почти същото!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 07 май 2012 15:29

Аз лично предпочитам Черноморец на Херо, не само заради него ами заради играта и хъса, както и Локото обаче най вече заради феновете в Пловдив. Левски трябва да си вземат почивка и да помислят има ли смисъл от Търнава, Жилина и Дебрецен или ще си оправят клуба и след 2-3 години да влизат отново в ШЛ.

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 07 май 2012 15:30

gugushito написа:при условие,че няма как н.йорданов да свири в ЛЕ,няма смисъл Лефски да се пънат за там ;) .... Локо Пд. и Черноморец са най-достойни ...

:)

Кой заслужава и кой ще бъде са два различни въпроса. Според мен Локо и Черноморец заслужават повече, но гледайки програмата
- Левски имат сигурни 9 точки до края, което ги определея като фаворит; ( 62 т )
- Литекс имат 2 трудни мача - ЦСКА и Локо ПД (????)
- Черноморец имат труден мач срещу Лудогорец, срещу Локо СФ ще им бъде трудно и може вместо да спечелят да направят някой Х (60-64т)
- Локо ПД - за тях най-важно е да спечелят следващият си мач и да вземат купата ( срещу Лудогорец ще им бъде трудно, но не и невъзможно ) (58-62т)

Интересно ако завършат Локо ПД, Черноморец, Левски с равен брой точки ( 62 ). Как ще се завърти въртележката. Не съм сигурен кое се гледа първо директни двубой или голове. Някой ако има инфо нека да сподели

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Мнениеот CSKA_MONTANA » 07 май 2012 15:33

Черноморец и Локомотив Пловдив заслужават,но едва ли ще се класират и двата отбора през първенството !!! Иначе стадиона в Лаута няма ли шанс за лиценз,нали правиха ремонти миналия сезон :roll:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 май 2012 15:41

Makavelli написа:
gugushito написа:при условие,че няма как н.йорданов да свири в ЛЕ,няма смисъл Лефски да се пънат за там ;) .... Локо Пд. и Черноморец са най-достойни ...

Кой заслужава и кой ще бъде са два различни въпроса. Според мен Локо и Черноморец заслужават повече, но гледайки програмата
- Левски имат сигурни 9 точки до края, което ги определея като фаворит; ( 62 т )
- Черноморец имат труден мач срещу Лудогорец, срещу Локо СФ ще им бъде трудно и може вместо да спечелят да направят някой Х (60-64т)
- Локо ПД - за тях най-важно е да спечелят следващият си мач и да вземат купата ( срещу Лудогорец ще им бъде трудно, но не и невъзможно ) (58-62т)

Интересно ако завършат Локо ПД, Черноморец, Левски с равен брой точки ( 62 ). Как ще се завърти въртележката. Не съм сигурен кое се гледа първо директни двубой или голове. Някой ако има инфо нека да сподели

Гледат се директните двубои

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 май 2012 15:55

Най - заслужено -- "Черноморец", с добра игра и пълен ферплей
Най - несправедливо Локото, от две възможности и да не успеят
Най - арогантно "Левски", с безобразна игра, но стройна организация, помощ от съдии и премиране на трети отбори. Там няма скрупули. За да постигнат целта си ще бъдат премирани "Монтана" за мача с "Черноморец", Миньор за мача с Локото , дори и "Литекс" за мача пак с Покото.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 07 май 2012 15:56

Категорично съм за Черноморец и Локо Пловдив. И двата отбора показват истинско желание и постоянство в осъществяването на тази цел и практикуват красив футбол. Литекс поне според мен не са толкова постоянни и за това няма да се класират. За нас да не говорим, в момента сме трагедия и едно класиране само би усложнило нещата - ще се появят пак виковете за директива от една страна, а от друга едно евентуално класиране няма д повлияе добре на атмосферата в отбора и на селекцията.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 07 май 2012 15:56

Черноморец и Локомотив Пловдив Изображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 май 2012 16:20

Makavelli написа:

Доколкото знам се прави отделно класиране само между тези 3 отбора (може и 4) като се гледат първо събраните точки, абе все едно групата вместо 16 е с 3 или 4 отбора
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Локо Пловдив”