ЦСКА - Ботев Враца 2-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЦСКА - Ботев Враца 07 Май 20.00ч

Мнениеот tsonpen » 07 май 2012 10:08

mistreated написа:Ами явно толкова си гледал футбол, не говоря само за българския. При нормални обстоятелства е напълно НЕНОРМАЛНО да не загубиш точка цял шампионат от по-слабите отбори. Няма друг отбор сигурно в цяла Европа. Това не се постига само с игра, момче. Точно тази статистика показва, че в мачовете, които не можете да купите, много трудно побеждавате.

Струва ми се, че първо правиш извода, после си набавяш фактите. През есента Лудогорец победи Ботев Враца в 92-та минута на мача с единствен гол на Иван Стоянов. Купен мач, нали? :)
Не е нормално водач в класирането да губи точки от слабите български отбори. За всички загуби на Лудогорец има причини, които всички, които следим отблизо отбора знаем.
Освен това, като си видиш статистиката и като сравниш броя на мачовете, ще откриеш, че единственият отбор с по-добра статистика от Лудогорец по този признак е ЦСКА. Но още не сте играли последния си мач с Лудогорец, предстои ви среща с Литекс, а на Лудогорец с Черноморец. Така, че цикълът не се е затворил!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 май 2012 10:17

tsonpen написа:
mistreated написа:Ами явно толкова си гледал футбол, не говоря само за българския. При нормални обстоятелства е напълно НЕНОРМАЛНО да не загубиш точка цял шампионат от по-слабите отбори. Няма друг отбор сигурно в цяла Европа. Това не се постига само с игра, момче. Точно тази статистика показва, че в мачовете, които не можете да купите, много трудно побеждавате.

Струва ми се, че първо правиш извода, после си набавяш фактите. През есента Лудогорец победи Ботев Враца в 92-та минута на мача с единствен гол на Иван Стоянов. Купен мач, нали? :)
Не е нормално водач в класирането да губи точки от слабите български отбори. За всички загуби на Лудогорец има причини, които всички, които следим отблизо отбора знаем.
Освен това, като си видиш статистиката и като сравниш броя на мачовете, ще откриеш, че единственият отбор с по-добра статистика от Лудогорец по този признак е ЦСКА. Но още не сте играли последния си мач с Лудогорец, предстои ви среща с Литекс, а на Лудогорец с Черноморец. Така, че цикълът не се е затворил!

Не е така, Черноморец и Локо Пд имат по-добра статистика от вас в тези двубои. Да, не са се изиграли още по 2 мача за двата отбора, но аз говоря за това, което съм видял до момента. След края на първия полусезон бях готов да заложа главата си, че Лудогорец играе честно и просто е добър отбор. Пролетта обаче тотално ме разочаровахте в това отношение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 май 2012 10:57

mistreated написа: След края на първия полусезон бях готов да заложа главата си, че Лудогорец играе честно и просто е добър отбор. Пролетта обаче тотално ме разочаровахте в това отношение.

Абсолютно!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 май 2012 11:47

mistreated написа:[е е така, Черноморец и Локо Пд имат по-добра статистика от вас в тези двубои. Да, не са се изиграли още по 2 мача за двата отбора, но аз говоря за това, което съм видял до момента. След края на първия полусезон бях готов да заложа главата си, че Лудогорец играе честно и просто е добър отбор. Пролетта обаче тотално ме разочаровахте в това отношение.

И Черноморец и Локо Пд са играли поне с мач повече от Лудогорец в такива двубои, а преднината им не е с повече от 3 точки.
Знам от къде тръгна разочарованието - от решението на Миньор Перник да не излиза с титулярите си . Странно е как едно демонстративно решение на друг отбор може да промени отношението към Лудогорец. Аз съм напълно убеден, че това решение не е провокирано от Лудогорец, защото няма логика нещо нередно да се прави толкова явно.
В други срещи Лудогорец загуби и от Черно море и от Славия, от Локо Пд, равен с Литекс - мачове, които можеха дъ имат съвсем друг резултат, ако се играеше нечестно.
[center]Изображение[/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 07 май 2012 13:05

Днес победата е повече от задължителна,Мораес и той да внимава за картони :!:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 май 2012 13:20

tsonpen написа:Знам от къде тръгна разочарованието - от решението на Миньор Перник да не излиза с титулярите си . Странно е как едно демонстративно решение на друг отбор може да промени отношението към Лудогорец. Аз съм напълно убеден, че това решение не е провокирано от Лудогорец, защото няма логика нещо нередно да се прави толкова явно.

Да, от там тръгна, но не се свърши с него. От сигурни източници съм чул, че Миньор е взел над половин милион досега от Лудогорец за този цирк с юношите, победата над Левски и измъкнатите точки от Черноморец и Литекс. Огромна сума ще бъде дадена и ако спрат ЦСКА. Отделно от това съдийското безобразие на мача ви с Литекс също доказва теорията ми.
Със Славия и Черно море нямаше как да дадете пари, поради очевидни причини. Черно море не лягат на никой, или поне аз не съм чувал за такъв случай. С Дебелия пък отношенията са достатъчно опънати, за да говорим за лягане от страна на Славия.
Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против отбора ви. Харесва ми как играете, имате някои наистина класни играчи за нашето първенство. Но Домусчиев така яко се е надъхал да доказва нещо, че явно няма да се спре докато има шанс за дубъл. Повтаряте грешките на Литекс отпреди години.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 07 май 2012 13:52

Абе много зелени има нещо в тая тема бе! Както и да е, очаквам да бием днес и отивам, за да подкрепям ЦСКА докрай! 90 минути САМО ЦСКА! Този мач е изключително важен, както и другите 4, това са четирите финала, които трябва да вземем. Или поне да вземем макс. бр. т., за да станем шампиони, а аз вярвам, че това ще стане. Бием Враца с 3:1 днес, като ги обръщаме от 0:1 :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 май 2012 14:31

Roger_Federer написа:Бием Враца с 3:1 днес, като ги обръщаме от 0:1 :lol:

Искаш да ми докараш сърдечен удар ли? :)

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 07 май 2012 14:36

mistreated написа:

Няма да е много топло но такъв развой определено би накарал много сърца да затуптят още по-силно. Затова нека е на 0. 2-0 е идеален резултата. Така или иначе головата разлика няма да влияе :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 май 2012 15:39

mistreated написа:

Една палачинка правят днеска наще и си осигуряват средствата за 1 година напред , както правят други отбори !

Върни се в “ЦСКА”