Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Къде е Боян Табаков ?

Мнениеот a boy named goo » 18 авг 2009 15:20

todordk написа:
a boy named goo написа:Боян Табаков - известен най-вече със своята простотия и липса на елементарна култура.
Не го приемайте като заяждане, но дотук само с това ми е направил впечатление. ;)

аз го приемам като порок на младостта!
а ТИ доста ще му чуваш името....след няколко годинки :)) :o :o :o :o :mrgreen:

Дай боже, най-искрено му пожелавам много успехи, дано стане голям играч, както в Левски така и в националния ни отбор. Просто към този момент обаче, мнението ми за него е по-скоро негативно, най-вече заради едни нефутболни изцепки.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 18 авг 2009 15:22

Добре бе майка му да е*а,как тепърва ще му се чува името?!?!?........през 2008 е подписал професионален договор,а още няма и 1 мач за мъжете,станал на 19?!?!?..........еми на 29 ли трябва да стане,да не давам изтърканите примери като Меси,Пато и т.н.........ще се изям от яд заради Боян и нашите кухи лейки в ръководството,нито продават на време,нито купуват правилно и с перспектива,нито развиват таланти като Табаков........Батков ти си едно тлъсто лайно,тъп ******** и Гонзо и той да не ми се перчи много,ами да се захваща със школата....просто ми писна вече от тези лъжи за развитието и налагането на юноши....пикая на това налагане!Балтанов и Огнянов им ебаха майката,а пък Цачев ще си го искат обратно още на полусезона,само да е жив и здрав и да го пускат по-често!!!.......а пък за суперталанта Атанас Курдов колко ме е яд!!!!!...мамицата ви(за ръководството) мръсна!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 18 авг 2009 15:23

Бях пускал скоро тема за Боян Табаков. Един от хората тук написа, че е контузен. И аз имам такива спомени от материал за негова контузия в нета. Но доколко е сериозна контузията, не мога да дам информация.

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 18 авг 2009 15:24

Aide_Sinite написа:Абе момчета , къде е Боян Табаков ? Не виждам да играе за дубъла , също така не е преостъпен някъде ? Много добър футболист , обаче трябва да получава повече шанс ?

А бе, къде е батко?? :) :) :)

raikonen22
Контакти:

Re: Точкуване в плей-офната фаза на ШЛ

Мнениеот raikonen22 » 18 авг 2009 15:27

Мисля, че е твърде рано да мислим колко точки ще получим при евентуален успех. Нека да не слагаме коня пред каруцата. Да изчакаме мача в сряда, пък тогава да правим сметки.

raikonen22
Контакти:

Re: Потенциални проблеми за утре

Мнениеот raikonen22 » 18 авг 2009 15:31

От Шакиб Бензукан се иска единствено да си пази зоната! Той е централен защитник по принцип, но трябва да се справи и с тази роля. По-добре да не се включва в атака!

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 18 авг 2009 15:32

Еми аз макар и да съм ЦСКА-р най симпатичен ми е Мариян Огнянов но лефски не му давате шанс ... :evil:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
124

Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона

Мнениеот 124 » 18 авг 2009 15:33

Cherven_poboinik написа:Ся ше почнт да си вярват че са Барселона :lol: Радко Гуардиола и Лионел Йовов сигурно са много щастливи :lol:

Бе гледам подписа ти:ЦСКА шампион!Това на какъв спорт,би ли разяснил,че нямам спомени да сте шампиони напоследък.Нещо на пинг-понг да не е,а?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Champions league !

Мнениеот mormona » 18 авг 2009 15:34

DukeUnv написа:
Cherven_poboinik написа:Моли се да не го видиш няма да е добре за левски :P

А кое ще е добре за Левски? Ние знаем, че като влезем в Шампионската Лига шансовете да направим нещо са минимални, ама поне ще се нагледаме на грандове. Като ни бият здраве да е, ние тепърва ще добиваме опит. ;)

Е ние утре къде ше ритаме бе ? За Съветската купа или за купа на Млякото ? НАли и това е шампионска лига.Ние трябва да си променим мисленето според мене.Значи Платини така направи , че малките да играят при големите.От днес започва същинската шампионска лига и реклами и химни - сичко сочи за това.Тоест сега шампионска лига не е групите а Плеиофен кръг - първи редовен кръг.Разликата е , че след тоя кръг се добавят още 10 отбора, и още не са започнали да играят грандовете - макар Арсенал да е на линия днеска.Освен това няма спокойствие , че сме в турнира до зимата, че трупаме точки за група Д примерно, но това няма значение.Нали сме в турнира вече.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Точкуване в плей-офната фаза на ШЛ

Мнениеот mormona » 18 авг 2009 15:37

dunedanetz написа:Точките, спечелени от един отбор в ЕКТ се делят на общия брой участници от съответната страна. Пример - ако Левски спечели 3 точки, тия три точки се делят на 4 (4 отбора участници от България в ЕКТ), като приноса за националния коефициент от тия 3 спечелени точки е 0,75 за коефициента на България.

Да де мен това ме интересуваше, пак сме добре.Белгийците пред нас ако набутат Андерлехт ще разделят точките на 5 отбора а Чехите зад нас нямат представител вече.То няма как 3 точки явно да си се добавят като 3 директно , ноо и разделени не е зле!За тия 0.750 колко победи ни трябват ? Особено на тоя етап от турнирите , я ги земем я не !УСПЕХ НА левски , нищо не се знае обаче !
;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”