ЗА или ПРОТИВ идеята на Б.Михайлов за 12 отбора в "А"група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЗА или ПРОТИВ идеята на Б.Михайлов за 12 отбора в "А"група?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Re: Краят на футбола в България!12 отбора и нов София-стейдиъм

Мнениеот danimann » 07 май 2012 14:01

trex написа:
danimann написа:
rebelheartous написа:
На есен ще е различно, убеден съм. С Нафтата, Етър и Ботев (евентуално) А група ще бъде тотално преобразена. Даже в момента изобщо не ми хрумва кои ще бъдат аутсайдерите. Гостуванията на тези три отбори ще са ад за водещите тимове. Ще има бургаско дерби, пловдивско дерби. Нещата ще си дойдат на мястото. 8-)

я ми кажи как ще стане това.. :shock:
По темата:до вчера всички ревахте,че трябва да се намали а група,сега идвал края на футбола :lol: :lol: без думи оставам чесно :x

То нещо дето го няма, няма как да му дойде краят. По-добро заглавие е "Футбол в България ще има с 12 отбора и нов стадион в София" :lol:

:lol: :lol: :lol:
сега сериозно.Аз съм от ''лудите'' дето смятат,че футбола бавно,но върви нагоре.Ще видите,че и лятото ще имаме пробив в Евротурнирите,АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ ! малко по-горе един колега сподели,за идеята 12 отбора по 4 мача е най-добре.Вижда се,че сега като се играеха мачове сряда-събота отборите издържаха и все още наблюдаваме добър и резултатен футбол,така че 4 пъти ЦСКА-Левски и Локо-Ботев ще е далеч по-интересно от светкавица-Видима и няма да имат проблем според мен.Но-Па доживеем,па видим!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 07 май 2012 14:02

B3ATS написа:
zuekaa написа:НАЙ-ГОЛЯМАТА тъпотия ще е ако направят тази схема

СПОРЕД МЕН ДАЖЕ ТРЯБВА ДА СА ПОВЕЧЕ ОТБОРИ

+1
Хората в някой градове , жадуват за "А група" , а при намаляване на отборите това няма как да стане. Видин , Велико Търново , Бургас , Варна , Русе ...
Футболът се играе заради феновете все пак.

Да, така е. Това е един от най-важните доводи, който не бива да се подминава.

Но ако си софиянче и гледкаш по ТВ мачовете на ЦСКА и Левски, за какво да ти дреме за Б група? :lol:

danimann написа:така че 4 пъти ЦСКА-Левски и Локо-Ботев ще е далеч по-интересно от светкавица-Видима и няма да имат проблем според мен.Но-Па доживеем,па видим!

Ама кво праиме, ако и Видима, и Светкавица пак се върнат в А група? :idea: Щот Видима не е като да не са го правили - ся се завърнаха за 3 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 май 2012 14:11

Те и Розова Долина жадуват за футбол ама имат ли отбор? Дай всеки само защото жадува за футбол да го вкараме в А група.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 07 май 2012 14:16

Дай да не сравняваме Розова долина с Ботев, Етър, Нафтата, Спартак (вн)...

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 07 май 2012 14:20

Безумиците продължават. Вместо да се помогне да се изправят на крака футболни градове като Русе, Плевен, В. Търново, Благоевград и т.н., се търси начин за "нарязаване за вторични суровини" на какво то е останало. Позната схема.
Що за елитна група, в която ще има N-ти отбор от един град, които са с по 2 файтона публика. За тях ли ще се правят новите стадиони от държавата.
А в същото време 100 хилядни градове са потънали във футболно забвение, където стотици футболни таланти остават незабелязани или незаинтригувани за футбола.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 07 май 2012 14:20

Като са повече отборите в "А група" , тези общини и местни бизнесмени ще имат по-голям стимул да влагат пари във футбола , защото ще е по-лесно да се стигне до елита. С 12 отбора , всяка година ще се въртят едни и същи отбори на асансьора ... Берое , Миньор , Ботев , Локо , Славия.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 май 2012 14:21

rebelheartous написа:Дай да не сравняваме Розова долина с Ботев, Етър, Нафтата, Спартак (вн)...

Бягай от тука с тоя Спартак Каменар дето има 5 наркомана за фенове на кръст моля ти се :lol: Преди това беше споменат и Видин и Русе - е ти как ги виждаш Дунав и Бдин в А група? Може би равни със Светкавица?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 07 май 2012 14:22

rebelheartous написа:
B3ATS написа:
zuekaa написа:НАЙ-ГОЛЯМАТА тъпотия ще е ако направят тази схема

СПОРЕД МЕН ДАЖЕ ТРЯБВА ДА СА ПОВЕЧЕ ОТБОРИ

+1
Хората в някой градове , жадуват за "А група" , а при намаляване на отборите това няма как да стане. Видин , Велико Търново , Бургас , Варна , Русе ...
Футболът се играе заради феновете все пак.

Да, така е. Това е един от най-важните доводи, който не бива да се подминава.

Но ако си софиянче и гледкаш по ТВ мачовете на ЦСКА и Левски, за какво да ти дреме за Б група? :lol:

danimann написа:така че 4 пъти ЦСКА-Левски и Локо-Ботев ще е далеч по-интересно от светкавица-Видима и няма да имат проблем според мен.Но-Па доживеем,па видим!

Ама кво праиме, ако и Видима, и Светкавица пак се върнат в А група? :idea: Щот Видима не е като да не са го правили - ся се завърнаха за 3 път.

я помисли малко преди да пишеш бе .... никой не е против сеткавица или видима ..... ако станат добри и се класират в а група да играят, както и всеки друг отбор от всеки край на родината .... на никой не му пречи това ...... но в сегашната им форма не са за а група , както и ако ЦСКА или Левски станат слаби да изпадат и като станат силни да се връщат .... къде е проблема ...... който е зажаднял за футбол си прави отбор , който става силен и се класира в а група от 10-12 отбора

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

amrasel
Контакти:

Мнениеот amrasel » 07 май 2012 14:22

Хората могат да си жадуват за футбол колкото искат, но като не им се дават пари , ще гледат по телевизията. Това е положението.
Идеята за по-малка А група е добра. Така ще има повече мачове и по-малко сметки . Сега отборите без амбиции , но осигурили си спокойствие в групата, масово продават. И тия сметки и номерца се въртят последните 30-40 години без прекъсване.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 07 май 2012 14:28

tut написа: .... на никой не му пречи това ......

О, на никой не му пречи, щото група е с 16 отбора. Ако стане с 10, Левски както са в трагична форма, ще се броят за изпадане и ако това (недай си Боже :mrgreen: ) се случи, смятай пищялката ква ще - протести, транспаранти, Батков дава интервюта срещу Боби и сие. Ще стане лудница.

amrasel написа:Хората могат да си жадуват за футбол колкото искат, но като не им се дават пари , ще гледат по телевизията. Това е положението.
Идеята за по-малка А група е добра. Така ще има повече мачове и по-малко сметки . Сега отборите без амбиции , но осигурили си спокойствие в групата, масово продават. И тия сметки и номерца се въртят последните 30-40 години без прекъсване.

Клише връз клише, брат.

wolf написа:Бягай от тука с тоя Спартак Каменар дето има 5 наркомана за фенове на кръст моля ти се :lol: Преди това беше споменат и Видин и Русе - е ти как ги виждаш Дунав и Бдин в А група? Може би равни със Светкавица?

По-скоро ще са като Ботев (Враца) и Монтана - златната среда. Ще е голяма въртележка за последните места, тъй като няма да има изявен фаворит за изпадане както сега Светкавица и Калиакра.
Последна промяна от rebelheartous на 07 май 2012 14:30, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”