trex написа:danimann написа:rebelheartous написа:
На есен ще е различно, убеден съм. С Нафтата, Етър и Ботев (евентуално) А група ще бъде тотално преобразена. Даже в момента изобщо не ми хрумва кои ще бъдат аутсайдерите. Гостуванията на тези три отбори ще са ад за водещите тимове. Ще има бургаско дерби, пловдивско дерби. Нещата ще си дойдат на мястото.
я ми кажи как ще стане това..![]()
По темата:до вчера всички ревахте,че трябва да се намали а група,сега идвал края на футбола![]()
без думи оставам чесно
То нещо дето го няма, няма как да му дойде краят. По-добро заглавие е "Футбол в България ще има с 12 отбора и нов стадион в София"

сега сериозно.Аз съм от ''лудите'' дето смятат,че футбола бавно,но върви нагоре.Ще видите,че и лятото ще имаме пробив в Евротурнирите,АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ ! малко по-горе един колега сподели,за идеята 12 отбора по 4 мача е най-добре.Вижда се,че сега като се играеха мачове сряда-събота отборите издържаха и все още наблюдаваме добър и резултатен футбол,така че 4 пъти ЦСКА-Левски и Локо-Ботев ще е далеч по-интересно от светкавица-Видима и няма да имат проблем според мен.Но-Па доживеем,па видим!