ЗА или ПРОТИВ идеята на Б.Михайлов за 12 отбора в "А"група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Federer91
- Контакти:
Re: Краят на футбола в България!12 отбора и нов София-стейдиъм
Аз съм за Шотландската система, но понеже в БФС и самите ни отбори няма да я разберат, да не говорим за журналистите( Русев сигурно цяло първенство няма да я схване) няма да се приеме нищо и ще си останем с пълнежа.
Хем футбол се прави с пари, а не трябвало да се намаляват отборите
Даже 10 да ги направят. Не съм привърженик на това делене до 6 или 8 и по още 1 или 2 мача. Да го правят с 10-12 отбора по 4 мача. Да им намалят почивката през лятото или да сгъстят цикъла на сряда-събота. Ако имат по-малко почивка лятото ще могата да изиграят няколко мача до първият им квалификационен мач в Лига Европа и Шампионска лига. Преди Купата на България беше с по 2 мача, тоест са намалели още мачовете. Нали все се оплакваме, че отборите не могат да играят сряда-събота. Тогава да се научат или да пропадат надолу в класирането
А за Шотландия сигурно е по-добре да сложат още 10 отбора, за да им вдигнат качеството
Селтик и Рейнджърс поне са играли в групите на Шампионска лига и не веднъж. А кои са българските отбори играли там?
И все пак щом искате повече отбори да ги направим 40, но ще трябва да вземем и от В група
Забравих, че Спартак Плевен са там и може да вдигнат нивото и да гонят шампионска титла 

И все пак щом искате повече отбори да ги направим 40, но ще трябва да вземем и от В група

-
- Контакти:
За да е честно ако се играе 3ти мач, то единият сезон ако се падне Левски да играе 2 пъти в Пловдив, то в следващия, Локо ще играе 2 пъти в София и така ще е врътката. Ако случайно един отбор изпадне, то отборът на негово място ще продължи традицията.
Аз съм за този метод, ще видим значително по-интересни мачове. Квото и да си говорим Локо-Славия е по-интересен мач от Локо-Светкавица и Славия-Светкавица.
Аз съм за този метод, ще видим значително по-интересни мачове. Квото и да си говорим Локо-Славия е по-интересен мач от Локо-Светкавица и Славия-Светкавица.
danimann написа:rebelheartous написа:
На есен ще е различно, убеден съм. С Нафтата, Етър и Ботев (евентуално) А група ще бъде тотално преобразена. Даже в момента изобщо не ми хрумва кои ще бъдат аутсайдерите. Гостуванията на тези три отбори ще са ад за водещите тимове. Ще има бургаско дерби, пловдивско дерби. Нещата ще си дойдат на мястото.
я ми кажи как ще стане това..![]()
По темата:до вчера всички ревахте,че трябва да се намали а група,сега идвал края на футбола![]()
без думи оставам чесно
То нещо дето го няма, няма как да му дойде краят. По-добро заглавие е "Футбол в България ще има с 12 отбора и нов стадион в София"

rebelheartous написа:Шотландия направо просперира с този формат. Толкова равностойно и непредвидимо първенство. Всеки има шанс да спечели - Дънди, Мъдъруел, Хартс. Дори Гретна преди да се разпаднат за малко да вземат титлата.
Кажи ми кога за последно е ставал шампион на Шотландия различен отбор от Селтик и Рейнджър и тогава ми говори колко непредвидимо било първенството

Последна промяна от bez-nick на 07 май 2012 13:55, променено общо 1 път.
- rebelheartous
- Контакти:
slavia1913 написа:За да е честно ако се играе 3ти мач, то единият сезон ако се падне Левски да играе 2 пъти в Пловдив, то в следващия, Локо ще играе 2 пъти в София и така ще е врътката. Ако случайно един отбор изпадне, то отборът на негово място ще продължи традицията.
Предполагам помниш защо и как Светкавица се озова в А група. А и то не пречи да си спечели във втора дивизия и отново да гледаме Славия - Светкавица в А група.
Federer91 написа:Аз съм за Шотландската система, но понеже в БФС и самите ни отбори няма да я разберат, да не говорим за журналистите( Русев сигурно цяло първенство няма да я схване) няма да се приеме нищо и ще си останем с пълнежа.
Е то шотландското така е прокопсало, че там силните отбори се прескачат един друг

zuekaa написа:НАЙ-ГОЛЯМАТА тъпотия ще е ако направят тази схема
СПОРЕД МЕН ДАЖЕ ТРЯБВА ДА СА ПОВЕЧЕ ОТБОРИ
+1
Хората в някой градове , жадуват за "А група" , а при намаляване на отборите това няма как да стане. Видин , Велико Търново , Бургас , Варна , Русе ...
Футболът се играе заради феновете все пак.
bez-nick написа:rebelheartous написа:Шотландия направо просперира с този формат. Толкова равностойно и непредвидимо първенство. Всеки има шанс да спечели - Дънди, Мъдъруел, Хартс. Дори Гретна преди да се разпаднат за малко да вземат титлата.
Кажи ми кога за последно е ставал шампион на Шотландия различен отбор от Селтик и Рейнджър и тогава ми говори колко непредвидимо било първенството
Ти за ирония не си чувал май

Celtic Park 60,832 Celtic
Ibrox Stadium 51,082 Rangers
Pittodrie Stadium 22,199 Aberdeen
Easter Road 20,421 Hibernian
Rugby Park 18,128 Kilmarnock
Tynecastle Stadium 17,420 Heart of Midlothian
Tannadice Park 14,209 Dundee United
Fir Park 13,742 Motherwell
East End Park 12,509 Dunfermline Athletic
McDiarmid Park 10,673 St. Johnstone
St. Mirren Park 8,016 St. Mirren
Caledonian Stadium 7,918 Inverness C.T.
Не е като да няма разлика нали?
Последна промяна от wolf на 07 май 2012 14:09, променено общо 1 път.
- rebelheartous
- Контакти:
В Премиър лийг искаш да кажеш? 

Върни се в “Футбол - България”