Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]
Отиваме и бием,няма друг вариант а и Локото не са нищо особено.
anxiety написа:Дайте си мнението за предстоящия мач.Не тръгнахме много добре със загуба от Черноморец, но след това напраихме хубав мач като домакини.Имаме голям проблем с контузените играчи.Състоянието на Адемар и З.Лазаров още не е ясно, а мачовете срещу Локото винаги са били трудни.
24.08.2009, 18:00 - Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна)
Въпреки трудностите си мисля, че ще можем да измъкнем трите точки.Важно за нас е да не допускаме голове.
Вижте: Ще ви бъде трудно с Локото, но може и да биете, може и да паднете. Божа работа, но преди седмица казах, че нещо не се случва с футбалерите ви. Много се чупят...Или пият и пушат повече или и аз не знам. В Бургас ни обвинихте в тероризъм, а играчите ви продължават да се чупят и на ТИЧА. Що така бе Танасе? Думай.
Иначе мача в Пловдив е 2 - дай боже за вас, че още се чувствам гузен... Морски - трасирахме Сингбо, намръщеното им бразилче и още 1-2 ма. Както обещах: Оттук нататък дерзайте и смело и безоотговорно...Намерете някой да реализира шамарче на раираното ДанИ КИКИ, че е много противно момченце. Изтървахме го в "игрова обстановка"
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
di6ka написа:Честита победа на Локо Пд отсега.Мисля че с 50 % от възможностите си да играя,няма да имат проблеми срещу зеленото ТИМче.Всякакъв друг изход от срещата освен победа за домакините е в сферата на научната фантастика.Да не говорим че най вероятно зелените или ще бъдат подкрепени от 5 човека които е по вероятно да са в агитката на Локомотив или няма да бъдат подкрепени от никого защото те по далеч от Шумен или Бургас не ходят.Успех Локо
Ха-ха-ха!
Колко завист има, не е истина

Ти от кой отбор си? Подозирам, че си от Локо Илиянци, или пък от някой друг "гранд"?
Въпреки традицията, която е на Лаута, вярвам че този път ще запишем първа победа, дори и половин на нула да е, важно е да победим Локо ПД!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
di6ka, слез на земята.Огледай се, измий си очите и си редактирай мнението.Ако ли не - повече не влизай в този разделна форма.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Нелек мач, но ако Дани още е във формата от неделя и Жорката е на линия, което е почти сигурно - нищо друго освен трите точки от Велбъжд 

От доста време нямаме победа там,а дано сега ги бием.Никак няма да ни е леко обаче. 

- Sagittarius
Пичове,не доста време,а по-точно никога не сме имали победа на Лаута в А група
.За последно там бихме през 2000 година в Б група след пряк-свободен удар на Даниел Калчев с 0:1.Статистиката на ниво А група обаче е безмилостна!Едва само 6 равни мача и истинска канонада от загуби,като трябва да отбележим,че от както сме в А група отново-10 години не сме записвали нищо друго освен загуби с по 2:1,2:0 и едно тежко 4:1 при Овчата кратуна.Това е.По-лесно играем на Армяита и Герена,в Ловеч,но на Лаута е кошмар.Да не говорим и,че са с 0 точки-кофти момент.Аз лично съм доволен на равния,1 точка там идва бонус,разбира се това не означава да не се борим за победа от началото до края

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Пичове,не доста време,а по-точно никога не сме имали победа на Лаута в А група.За последно там бихме през 2000 година в Б група след пряк-свободен удар на Даниел Калчев с 0:1.Статистиката на ниво А група обаче е безмилостна!Едва само 6 равни мача и истинска канонада от загуби,като трябва да отбележим,че от както сме в А група отново-10 години не сме записвали нищо друго освен загуби с по 2:1,2:0 и едно тежко 4:1 при Овчата кратуна.Това е.По-лесно играем на Армяита и Герена,в Ловеч,но на Лаута е кошмар.Да не говорим и,че са с 0 точки-кофти момент.Аз лично съм доволен на равния,1 точка там идва бонус,разбира се това не означава да не се борим за победа от началото до края
Дам,..и най-голямата ни загуба в А група(8-1) е от тях когато стачкуваха,макар и с юношите.
Така че, сега е време за наш успех!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Хайде, сега ви е времето да се надявате на точки на Лаута
! Нашите май още не осъзнават, че първенството е почнало. Така или иначе тръгваме винаги от 5-6 кръг. Дотогава, който може да взима нещо да го взима...

ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
LPFC_36 написа:Хайде, сега ви е времето да се надявате на точки на Лаута! Нашите май още не осъзнават, че първенството е почнало. Така или иначе тръгваме винаги от 5-6 кръг. Дотогава, който може да взима нещо да го взима...
Това прозвуча като късмет, че сме се паднали срещу вас в началото на шампионата ли? Айде стига бе?Ще ви видим след 5тия кръг как "прегазвате" всичко по пътя си.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!