Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Само "червените" могат да ни представят достойно в Европа
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
Aбсурд.
Нищо достойно няма да има в евроучастието ви през новият сезон.
ЦСКА са толко посредствен тим към момента, че наистина, едвали от падането на комунизма е ( ще-евентуално ) имало по-слаб Шампион.
Трябва ви солидна селекция ... Щото с тая халфова линия и нападателчета като "Кара-та" и Присо, сте до кривата круша.
Реално, Лудогорец и Черноморец играят най-приличният футбол в момента.
Умишлено не казвам - силен, щото няма нищо класно и силно в играта на който и да било български тим в настоящият момент.
Знам, че мнението ми няма да се хареса на някои, но това са фактите.
Интересното е, че ако имахте парите на Левски, щяхте да имате някакъв шанс ... Най вече, за прилична селекция.
Ама моментът не е особено добър за вас ...
ЦСКА са толко посредствен тим към момента, че наистина, едвали от падането на комунизма е ( ще-евентуално ) имало по-слаб Шампион.
Трябва ви солидна селекция ... Щото с тая халфова линия и нападателчета като "Кара-та" и Присо, сте до кривата круша.
Умишлено не казвам - силен, щото няма нищо класно и силно в играта на който и да било български тим в настоящият момент.
Интересното е, че ако имахте парите на Левски, щяхте да имате някакъв шанс ... Най вече, за прилична селекция.
вижте сега всеки фен си има отбор и го ПОКРЕПЯ.
ВСЕКИ ФЕН -се радва и плаче за отбора си.
всеки фен милее за собствения си отбор.
Нещо от сорта НЕКА ПОДКРЕПИМ коефицента на България е само едно голямо бла-бла.
Имаш си отбор обичай си го.
И нека не се правим на благородните рицари АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ вечния враг-такъв филм няма.
ВСЕКИ ФЕН -се радва и плаче за отбора си.
всеки фен милее за собствения си отбор.
Нещо от сорта НЕКА ПОДКРЕПИМ коефицента на България е само едно голямо бла-бла.
Имаш си отбор обичай си го.
И нека не се правим на благородните рицари АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ вечния враг-такъв филм няма.
LEVSKI_FOREVER
не съм съгласен изобщо с автора на темата. ПЪРВО-изобщо не е сигурно че ЦСКА ще бъде поставен в трети кръг. И ВТОРО-за БГ-футбола ще бъде по-добре Лудогорец да е шампион. Лудогорец в момента е по-добър и подготвен отбор от ЦСКА. За Бога, хора осъзнайте се бре- ЦСКА пада от Симитли и от безумно слабия в момента Левски! Каква ШЛ, каква ЛЕ, какви групи, к'ви пет лева?!...и да направят селекция, за два месеца трудно ще се сработят.Лудогорец е по-обигран и по-балансиран отбор, а играчите им са доста по-опитни от тези на ЦСКА. И не на последно място- финансовите им възможности в момента, са значително по-големи от тези на ЦСКА. Ако "зелените" станат шампиони, Домусчиев ще направи грандиозна селекция, и ще привлече класни играчи,каквито затъналите в дългове боклукчии едвали ще могат да си позволят. 

от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник
Не си мислете , че ЦСКА ако стане шампион ще играе в ШЛ с този отбор, ще дойдат много по качествени играчи.

- alexveselinov
- Контакти:
За какви грндиозни селекции говорите за какви пет лева?В момента футбола ни е на много ниско ниво и не само че никой от Цска и Лудгогорец който и от двата отбора да стане шампион няма да влезне в ШЛ но и няма никой друг отбор да влезне и в групите на ЛЕ.Аз не си спомням БГ отбор последните 20 че и повече години някога да е правил сериозна селекция за евро турнирите.Според мен единстевенате реална и що годе изпълнима цел на БГ шампиона е ако може да се добере да плейоф и да вземе там около 2 млн.евра а в последните 2 години се видя че и това е много трудно и почти не изпълнимо.
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/
- florentin_petre
- Контакти:
Абе хора ние рибата не сме хванали вече тигана на печката сме сложили. Относно коефициента не е ли по добре всеки отбор без значение кой като стане шампион да влиза в ШЛ, а останалите да не се ослушват а да играят в груповата фаза на ЛЕ, тогава вече може да се мисли за подркрепа на този или онзи отбор.
ПС: Ще ям ли бой
ако съм в ложата на арена Лудогорец с червен шал???
ПС: Ще ям ли бой

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
kantonera написа:не съм съгласен изобщо с автора на темата. ПЪРВО-изобщо не е сигурно че ЦСКА ще бъде поставен в трети кръг. И ВТОРО-за БГ-футбола ще бъде по-добре Лудогорец да е шампион. Лудогорец в момента е по-добър и подготвен отбор от ЦСКА. За Бога, хора осъзнайте се бре- ЦСКА пада от Симитли и от безумно слабия в момента Левски! Каква ШЛ, каква ЛЕ, какви групи, к'ви пет лева?!...и да направят селекция, за два месеца трудно ще се сработят.Лудогорец е по-обигран и по-балансиран отбор, а играчите им са доста по-опитни от тези на ЦСКА. И не на последно място- финансовите им възможности в момента, са значително по-големи от тези на ЦСКА. Ако "зелените" станат шампиони, Домусчиев ще направи грандиозна селекция, и ще привлече класни играчи,каквито затъналите в дългове боклукчии едвали ще могат да си позволят.
Ето го моето мнение в темата: "В интерес на българския футбол е ЦСКА да е шампион. Останаха просто някъкви си 3 победни крачки на армейците. Европа направи каквото можа. Дано и момчетата на Стойчо свършат своята работа.
Най-важното обаче е феновете да напълнят Армията и Стадиона на мира, за да си заслужат радостта."
Другото съм го цитирал от споменатия сайт.
С това, да си напълним стадиона ли не си съгласен? С товаче, че призовавам футболисти и треньор да си свършат работата ли не си съгласен? Или с това, че нещата в европейските първенства малко или много са предпоставка за приемлив жребий, при условие, че ЦСКА станат шампиони?
Всъщност съгласен или не за феновете на ЦСКА няма никакво значение.

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
THE G.A.M.E написа:Aбсурд.
Случайна загуба може и да има ( примери колкото щеш ), но случаен шампион не. Все пак шампиона се определя от 30 мача, а не само от 1 !!!!
- Артилериста
- Контакти:
Още не сме станали шампиони 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"