Черноморец-последният мохикан на честния футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец-последният мохикан на честния футбол

Мнениеот petkan » 07 май 2012 10:28

Любчо е поустнал тази снимка във "всекидневната".
Премествам я и тук, в отговор на заблудения фен на ЦСКА. И да го светна, че това на снимката съвсем не е част от агитката, а общ фон на стадион "Лазур" ;)

Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 07 май 2012 10:38

ntodorov написа:
toffees написа:А ти да си чул, че в последните 4-5 домакински мача на Черноморец постоянно има по медиите адмирации към феновете на отбора за уникалната атмосфера на Лазур.

Атмосфера от 100 човека агитка много добре, продължаваите в същия дух.

Пич. Пак говориш с отверстието си. И ти, като Титан-те. На всичко черно викате бяло и обратно.
За разлика от Левски и ЦСКА - поддържани от села и паланки Български ние се радваме на истинска - Бургаска подкрепа.
И слава богу - не сме напуснали стадиона 20 минути преди края на, който и да се сетиш мач. Капиш ?

Малко тъпи сравнения правиш, те и Ман.Юн и Юве и Барса и т.н имат фенове от села и паланки по цял свят но така е с големите отбори имат фенове по цял свят за разлика от вашия отбор. Вие имате фенове само в Бургас това не е за хвалба според мен.Капиш.
А това с напускането беше в знак на протест. Капиш.
П.П: Иначе сте ми симпатичен отбор. ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 май 2012 10:46

Че вие всеки мач го напускате. Капиш. Всеки мач ли протестирате от години насам? А и колкото и да сте големи, не можете в дербито да съберете и напълните поне половин стадион. Егати големия отбор, айде фора.
'
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 07 май 2012 10:51

Bourgas написа:Че вие всеки мач го напускате. Капиш. Всеки мач ли протестирате от години насам? А и колкото и да сте големи, не можете в дербито да съберете и напълните поне половин стадион. Егати големия отбор, айде фора.
'

Няма смисъл да си избиваш комплексите за малоценност на гърба на ЦСКА и на феновете му, то е ясно кой е по голям и успял, иначе продължавай в същия дух.
П.П: А вие кога сте пълнили вашият стадион , по точно стадиона на Нафтата? Никога.
И с кое сте толкова честни с това ,че взехте лиценза на Айтос ли? Няма що, барабар Петко с мъжете.
Последна промяна от toffees на 07 май 2012 10:57, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 май 2012 10:53

toffees написа:
ntodorov написа:
toffees написа:А ти да си чул, че в последните 4-5 домакински мача на Черноморец постоянно има по медиите адмирации към феновете на отбора за уникалната атмосфера на Лазур.

Атмосфера от 100 човека агитка много добре, продължаваите в същия дух.

Пич. Пак говориш с отверстието си. И ти, като Титан-те. На всичко черно викате бяло и обратно.
За разлика от Левски и ЦСКА - поддържани от села и паланки Български ние се радваме на истинска - Бургаска подкрепа.
И слава богу - не сме напуснали стадиона 20 минути преди края на, който и да се сетиш мач. Капиш ?

Малко тъпи сравнения правиш, те и Ман.Юн и Юве и Барса и т.н имат фенове от села и паланки по цял свят но така е с големите отбори имат фенове по цял свят за разлика от вашия отбор. Вие имате фенове само в Бургас това не е за хвалба според мен.Капиш.

Грешиш, даже в този форум имаме привърженици и фенове, които нямат нищо общо с Бургас, да не говорим за тези, които са излезли от или минали през Бургас.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 07 май 2012 10:56

k.dimitrov написа:
toffees написа:Малко тъпи сравнения правиш, те и Ман.Юн и Юве и Барса и т.н имат фенове от села и паланки по цял свят но така е с големите отбори имат фенове по цял свят за разлика от вашия отбор. Вие имате фенове само в Бургас това не е за хвалба според мен.Капиш.

Грешиш, даже в този форум имаме привърженици и фенове, които нямат нищо общо с Бургас, да не говорим за тези, които са излезли от или минали през Бургас.

Това е хубаво , поздравления дано имате повече фенове , както се изрази колегата по горе - по села и паланки.
ИзображениеИзображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 май 2012 10:59

toffees написа:
Bourgas написа:Че вие всеки мач го напускате. Капиш. Всеки мач ли протестирате от години насам? А и колкото и да сте големи, не можете в дербито да съберете и напълните поне половин стадион. Егати големия отбор, айде фора.
'

Няма смисъл да си избиваш комплексите за малоценност на гърба на ЦСКА и на феновете му, то е ясно кой е по голям и успял, иначе продължавай в същия дух.
П.П: А вие кога сте пълнили вашият стадион , по точно стадиона на Нафтата? Никога.
И с кое сте толкова честни , с това че взехте лиценза на Айтос ли? Няма що, барабар Петко с мъжете.

Пак грешиш, проследи мачовете с вас, Левски, Литекс преди 2-3 години, стадионът беше препълнен, не всички можеха да влязат. А от това, че по независещи от нас обстоятелства не можем да играем на нашия стадион, то губим привърженици, които са се зарекли да не стъпят на Лазур. На стадион Черноморец, бившия "9 септември, са се събирали по 35-40 000 човека. Има много снимки на препълнен стадион и хора накацали по покривите на съседните до стадиона къщи.
А това, че сме взели лиценза, уточнявам с тяхно съгласие, на Вихър Айтос, на теб какво ти пречи. Не сме единствените, не сме първите, не сме и последните. Това го има навсякъде.
Последна промяна от k.dimitrov на 07 май 2012 11:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 май 2012 10:59

toffees написа:
'

Аз не съм комплексар, пич. И хората, които ме познават, го знаят. Не ми дреме кой отбор е по-преуспял. Ти за това ли си фен? Ако биеш и "преуспяваш" си фен и ходиш на стадиона, и седиш до края. Ако ли не, не си? Нали ви гледам какви фурнаджийски лопати сте - първо срещу титанците ми протестираш, идва Стойчо, все едно е дошъл месията, говори за директиви, изоставяте протеста за титанците, почвате срещу БФС, но какъв протест, нон стоп псуване и селски изблици. Е това е културен фен, братко, после спирате срещу БФС, първи сте и вече забравихте всичко. На мача с Монтана преди 7 месеца имахте 100 човека на стадиона, сега ви гледам писанията, че срещу врачани всичко под 10 000 ще е срам. Че вие срещу Левски не бяхте толкова бе! Така, че, боли ме дедовия кой е по-преуспял. В моите очи Черноморец е по-голям, защото има фенове, даже и без успехи. Арис Солун какво имат като успех ми кажи, ама им виж публиката 20 пъти по-добра от вас за 64 години. Стадиона е пълнен за последно миналия полусезон на мача с Левски, до край. 20 000. А това чий стадион е, не ме карай да влизам пак в полемика, от която ти нищо няма да разбереш. Стой си там на Армията, докато не се е разпаднала още, радвай се там и не ме занимавай. И още нещо, успех с лиценза.
П.П. Анисе кога ще играе при вас? Вече мина 1 полусезон, провалихте доброто момче, да видим още колко ще мине. Лек ти ден!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 май 2012 12:36

Искам си Акаунта написа:Данчо ... казвал съм ти го и по-рано . Подобни теми са излишни и освен да навличат негативи на отбора нищо друго няма да се случи . Оставям настрана някои странни резултати през този сезон . НО само преди година всеки отбор гостувал в Бургас през пролетта си тръгваше с толкова точки , колкото му трябваха . При същите футболисти , които есента гонеха евровизи.

Миро...ще си позволя отнова да не се съглася с теб. Аз смятам,че точно сега бургаския фен има нужда да бъде надъхан с подобна тема. А за странни резултати не се сещам,не и този сезон. Предния не подлежи на коментар. Наясно съм,че този отбор не е твоя отбор,но е нашия и продължаваме да мечтаем. А ти винаги си добре дошъл да мечтаеш с нас. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 май 2012 12:49

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:Данчо ... казвал съм ти го и по-рано . Подобни теми са излишни и освен да навличат негативи на отбора нищо друго няма да се случи . Оставям настрана някои странни резултати през този сезон . НО само преди година всеки отбор гостувал в Бургас през пролетта си тръгваше с толкова точки , колкото му трябваха . При същите футболисти , които есента гонеха евровизи.

Миро...ще си позволя отнова да не се съглася с теб. Аз смятам,че точно сега бургаския фен има нужда да бъде надъхан с подобна тема. А за странни резултати не се сещам,не и този сезон. Предния не подлежи на коментар. Наясно съм,че този отбор не е твоя отбор,но е нашия и продължаваме да мечтаем. А ти винаги си добре дошъл да мечтаеш с нас. ;)

Данчоооо +1919 ;)

Върни се в “Черноморец”