леле как ше го чуваш за първи път бе
явно не си голям левскар
боян е най големия левскар след гонзо
той така се раздава на терена че...100% трябва да е в първия отбор но е едва на 19
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде е Боян Табаков ?
Боян е наш много талантлив нападател ...юноша , гледал съм го на Герена, ама вярно къде е !???
ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
Re: Потенциални проблеми за утре
То не е точно до хъса, ами като си бил перманентно контузен повече от един сезон, излизаш със страх, и то е нормално - пазиш се, то ти идва подсъзнателно. Трябва му малко време за да се отърси от стреса с тия контузии.Шакиб е дори по-класен играч от Живко и в това съм 100% сигурен.Единственото нещо по което отстъпва на Живко е хъса ...
Споко момчета, ще се опраиме. Въобще не се притеснявам за защитата, притесненията са ми насочени към атаката, и то не от създаване на положения, а реализирането им. Надявам се, че Достанич ще започне с Жорето и Ортега в тандем още от самото начало. Имам вътрешното чувство, че това ще е ключът към успеха. Пък и малко ме дразни Левски да играе само с един нападател - кат някакви средняци....
originalni.be написа:Странно това момче го чувам за първи път , няма ли го в сайта на Левски информация за него или не ...
???????
Боян Табаков е български футболист, който в момента се състезава за отбора на Левски (София). Той играе като централен нападател, въпреки че в някой срещи е изпълнявал фунциите на външен халф. Висок е 180 см. Табаков е продукт на Детско- юношеската школа на Левски, като в различните възрастови групи има отбелязани над 200 гола. Нападателят все още не е направил своя дебют при мъжете и продължава да играе главно за юношите на "синия" отбор. През лятото на 2007 г. Боян изкарва пробен период в турския колос Фенербахче (Истанбул), където бива наблюдаван лично от легендата на световния футбол и настоящ треньор на "жълто- сините" от Босфора Зико. Табаков изиграва няколко контроли с юношите на "фенерите", отбеляза и голове в тях, като оставя много добри впечатления, но до трансфер не се стигна. На 11 октомври 2007 г. той беше поканен на едноседмични тренировки с юношите до 19 години на друг голям европейски отбор - Шалке 04 (Гелзенкирхен).
2008 [редактиране]
На 25 януари 2008 г. нападателят подписа първия си професионален договор с Левски, който е за 3 годишен период.
Взето от „http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%8F%D0%BD_%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2“.
и още..
Нова поредна порция простотия бе видяна днес в мач между юношески формации на Левски и ЦСКА, показа "Канал 3".
В поредното "вечно дерби" през уикенда (набор 90), което бе спечелено от "сините" с категоричното 4:1, героят на сблъсъка и желан от немския Шалке 04 Боян Табаков показа след първото си попадение идиотска фланелка.
На нея бе изобразено момче със син екип, с номер 27 и надпис "Иванков", което уринира върху червена фланелка с емблемата на ЦСКА.
Това идва 24 часа, след като юношите на "армейците" от набор 91 скандираха простотии след успеха с 3:2 над левскарите.
ЕДНА ОТ НАДЕЖДИТЕ НА ЛЕВСКИ. СПОРЕД МЕН ТЕПЪРВА ЩЕ МУ СЕ ЧУВА ИМЕТО!
- a boy named goo
- Контакти:
Боян Табаков - известен най-вече със своята простотия и липса на елементарна култура.
Не го приемайте като заяждане, но дотук само с това ми е направил впечатление.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Боян Табаков - известен най-вече със своята простотия и липса на елементарна култура.
Пич, ама и ти си на всяка манджа мерудия.
- a boy named goo
- Контакти:
lucio написа:a boy named goo написа:Боян Табаков - известен най-вече със своята простотия и липса на елементарна култура.
Пич, ама и ти си на всяка манджа мерудия.
Що, бе , пич ?
Просто сега влизам във форума и първото нещо на което ми се спря погледа е тази тема, именно за това реших да си постна мнението за този екземпляр.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Боян Табаков - известен най-вече със своята простотия и липса на елементарна култура.
аз го приемам като порок на младостта!
а ТИ доста ще му чуваш името....след няколко годинки

-
- Контакти:
Re: Точкуване в плей-офната фаза на ШЛ
Пичове мога да ви кажа изобщо да не си правите илюзии ,че ще стигнем заветното 15-то място. Това е просто невъзможно. Левски имат 2 нулеви години. Цска също. За Литекс да не говорим. Облагодетелстван ще е само Шампиона, понеже ще може лесно да влезе лесно в груповата фаза. А даже и да имаме 2 отбора в Шампионската то втория няма да има почти никакъв шанс да влезне в групите. Смятам ,че това което имаме в момента - 1 отбор за Шампионска и 3 за Уефа си е максимума. Бъдете реалисти.
- comandosa1
- Контакти:
Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона
Само изгледайте този клип... http://www.youtube.com/watch?v=NK99uDgO ... re=related
Вярно загуба е, вярно клипа е само с положенията на Левски, но просто ги пребройте и изгледайте. Погледнете подаванията, комбинациите, това беше Левски само преди 3-4 години. Разликата от тогава и сега чисто игрово е долу горе, колкото разликата в класите на Баку и Удинезе. Просто се загледайте за миг и вижте че това е ФУТБОЛ, за разлика от сегашното петлане и кюскане.
Вярно загуба е, вярно клипа е само с положенията на Левски, но просто ги пребройте и изгледайте. Погледнете подаванията, комбинациите, това беше Левски само преди 3-4 години. Разликата от тогава и сега чисто игрово е долу горе, колкото разликата в класите на Баку и Удинезе. Просто се загледайте за миг и вижте че това е ФУТБОЛ, за разлика от сегашното петлане и кюскане.