Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
matador написа:Честито на всички 30 титла много се радвам след тези 6 трудни години Ювентус отново е на върха.
Sardukar написа:Лично на мен не ми пука колко титли ги водят! Аз не обичам ЮВЕ заради многото метал! Ако искат могат да вземат и тази! Никой не може да ми вземе радостта, която изпитвам в момента! Така, че не смятам, че има голямо значение дали е 28 или 32... освен, ако не си 12-16г. дете или с акъл на такова !
Blue Varna написа:matador написа:Честито на всички 30 титла много се радвам след тези 6 трудни години Ювентус отново е на върха.
Не следя италиянското първенство и не ви хващам спатиите коя титла ви е това?30-та както феновете тука пишете или 28-ма както излезе заглавието в гонга.Или просто вие си пробите и тези отнетите след скандала Калпачоли
Sardukar написа:Лично на мен не ми пука колко титли ги водят! Аз не обичам ЮВЕ заради многото метал! Ако искат могат да вземат и тази! Никой не може да ми вземе радостта, която изпитвам в момента! Така, че не смятам, че има голямо значение дали е 28 или 32... освен, ако не си 12-16г. дете или с акъл на такова !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта