Макар и Славист,честито за победата ви.Мисля,че се получи мач много над стандартите ни.Съдията не повлия на резултата(донякъде не даде честа дузпа в 46 мин,но не ни е виновен той,като не можем да си вкараме положенията и ни варват още в следващата атака,точно както на мача с Левски последния кръг миналия сезон).Дано видим за в бъдеща повече такива мачове,тогава футболани ще тръгне малко нагоре.(също така и терени като този на Славия,които и при проливни дъждове,запазва сравнително приличен вид и топката не се спира в сяка локва,както на един друг стадио,на които ме сложиха настилнка като на Алианц Арена,ама пак е пълен шит).
Да, честита победа на всички "армейци"! Шампионска! Феновете на Славия също могат да се гордеят с играта, която показа отбора им през втората част! Красив мач! Само ЦСКА!
Кои сега е N:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- david_villa
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Кои сега е N:1
Вие как пишете в нашия форум , така че КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ----> ц(*ка е КОЧИНА 
Но се получи един страхотен Двубой с много голови ситуаций САМО ЛЕВСКИ

Но се получи един страхотен Двубой с много голови ситуаций САМО ЛЕВСКИ

Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Номер 1 сте по педерастия,шампиони сте курец
Ти им обясняваш да не пишат в темата ама те говедата само могат да мучат и да дават глупави коментари ех колко жалко е да си левскар

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Аз съм от ЦСКА, но искам да поздравя отбора на Славия за добрата игра. Наистина се получи много добър мач в който и двата отбора имаха своите шансове. Чест и прави на Славия, че играха чист футбол и без грубости на тежкия терен.Въпреки ,че ЦСКА имаха повече положения за гол, накрая можеха да изпунат победата. Съдията се справи добре на фона на развихрилите се събития. Честита победа АРМЕЙЦИ.
slavia1913 написа:Макар и Славист,честито за победата ви.Мисля,че се получи мач много над стандартите ни.Съдията не повлия на резултата(донякъде не даде честа дузпа в 46 мин,но не ни е виновен той,като не можем да си вкараме положенията и ни варват още в следващата атака,точно както на мача с Левски последния кръг миналия сезон).Дано видим за в бъдеща повече такива мачове,тогава футболани ще тръгне малко нагоре.(също така и терени като този на Славия,които и при проливни дъждове,запазва сравнително приличен вид и топката не се спира в сяка локва,както на един друг стадио,на които ме сложиха настилнка като на Алианц Арена,ама пак е пълен шит).
почти вси4ко съм съгласен със теб но само със това "Дано видим за в бъдеща повече такива мачове,тогава футболани ще тръгне малко нагоре" със тази корупция не футболистите а съдийте дърпат футбола надолу,трябва цялото син. БФС(Л) да се сменят

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
САМО ЦСКА - шампиони
-
- Контакти:
ЦСКА е № 1