TheClub написа:Жалка картинка .. Каква Европа к'ви пет лева ?! Главата не ми го побира как ви обърнаха ..
Това е директивата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TheClub написа:Жалка картинка .. Каква Европа к'ви пет лева ?! Главата не ми го побира как ви обърнаха ..
POPCORN написа:Да седим и да ви търпим ли?![]()
Аз никъде не съм казвала или писала, че Левски е силен..
не става дума да ме търпиш мене..говориме за Левски.тоя бил некадръник , другия бил неудачник и тн.като знаете,че сте слаби за какво се ядосвате?това е много двулично.колкото и да сме слаби винаги съм искал да играем в Европа независими какво ще направим.така че не може да ме обедите,че не искате да играете в Европа
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:POPCORN написа:Да седим и да ви търпим ли?![]()
не става дума да ме търпиш мене..говориме за Левски.тоя бил некадръник , другия бил неудачник и тн.като знаете,че сте слаби за какво се ядосвате?това е много двулично.колкото и да сме слаби винаги съм искал да играем в Европа независими какво ще направим.така че не може да ме обедите,че не искате да играете в Европа
Ами айде да се пробваме да те Обедим, вие си играйте в Европа, ти си искай да си играете в Европа, но за нас сякаш е по-добре да пропуснем тая година. Локомотив с момента ни надиграват, значи явно не сме за там. По-добре да си оправим къщичката догодина, пък вие да срамувате навън за пореден път.
ralka_levskarka написа:TheClub написа:Жалка картинка .. Каква Европа к'ви пет лева ?! Главата не ми го побира как ви обърнаха ..
Това е директивата
TristaNNN написа:POPCORN написа:Да седим и да ви търпим ли?![]()
Ами айде да се пробваме да те Обедим, вие си играйте в Европа, ти си искай да си играете в Европа, но за нас сякаш е по-добре да пропуснем тая година. Локомотив с момента ни надиграват, значи явно не сме за там. По-добре да си оправим къщичката догодина, пък вие да срамувате навън за пореден път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Жоржиньо написа:Morgause написа:А бе, БАТЕ, кои са шести?
Смешното и че 6ти пак ви бихме![]()
TheClub написа:Жоржиньо написа:Morgause написа:А бе, БАТЕ, кои са шести?
Смешното и че 6ти пак ви бихме![]()
Да, евромача си го взехте, можете да почивате до следващия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост