Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Мнениеот Shark » 06 май 2012 19:23

Мамка му и сватбарин! Развали хубавия мач, все ни го назначават на важните мачове. :x През цялото време доминирахме и ако не беше дузпата си ги биехме. Сега задължително трпбва да си вземем мачовете с Локо Сф и Монтана и минимум хикс в Разград. Вярвам ,че Черноморец ще играе в Лига Европа :!:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 май 2012 19:42

Забравяйте вече този мач. Гледаме напред. С победата на Локо Пд ( малко очаквана от нас)над Левски все едно сме победили Литекс снощи. ;)
Дори и Локо Пд да ни изпревари Юръпа е наш.
[offtopic]Естествено, че по-важно е да вземем медалите с третото, а защо не и с второто място ;)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

zidarowo77
Контакти:

Мнениеот zidarowo77 » 06 май 2012 19:51

искам новинарите да започват емисиите си така,,черноморец увеличи преднината си пред преследвача левски'' .европа е все по близо на пук на всички сватбари и др.такива подлоги.още малко остана акулииииииии

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 май 2012 19:59

Много съм доволен от подкрепата в нашия сектор! Всеки мач растем...напред и нагоре! Браво, акули, браво Олд скуул! Благодаря ви, че ви има!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 06 май 2012 20:08

Айдеееее не ми излезе прогнозата за радост , отиваме в село Разград да ги мачкаме и 7 точки стигат локото не може да вземе 9 имат с Миньор с литекс и във Враца Левски ако вземе 9 и ние 7 и ги минаваме с 1 точка ;)
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 май 2012 20:35

Зарята беше супер идея. Забавихме доста изпълнението на второто полувреме, а през цялото време се пееше: Чернооооморец але але але, але але але, але але але, Черноморец але але але... и така около 3-4 минути. Уникално. Напредваме доста. Преди бяха само откъслечни скандирания, после се почнаха песни, сега вече се пее яко в нашия сектор, а почваме и с новите песни от следващия мач. Много съм доволен просто. Нещата лека полека се получават.
Е, може и с по-бързи темпове, но и така съм доволен и обнадежден. Народа почва да се събужда от тази летаргия...!
Whitefang, добре дошъл във форума и браво за подкрепата в нашия сектор. Ти и Иво-Черномнорец вадите големи гърла!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 май 2012 20:55

Whitefang, добре дошъл във форума и браво за подкрепата в нашия сектор. Ти и Иво-Черномнорец вадите големи гърла!

И в пеенето трябва да имаме ротация някаква. Във втори пореден мач след гол си губя гласа за 5-10 минути. Като "ням паток" съм и освен да тропам по седалката пред мен или да пляскам с ръце - друго не мога. Когато пък ми се върне гласа съм за Сан Ремо. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 май 2012 21:06

Мамка му, не мога да завъртя клипчето, за да го сложа тука... Някой да предложи идейки?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 май 2012 21:15

Bourgas написа:Мамка му, не мога да завъртя клипчето, за да го сложа тука... Някой да предложи идейки?

Давай го така, кво кат е наобратно.Дай че прегорях....
п.п.Рисковете на живото предаване - може да стане наобратно.... :mrgreen:
п.п.2 Песента е както казва един авер: Звьиерщина :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 май 2012 21:22

Bourgas написа:Мамка му, не мога да завъртя клипчето, за да го сложа тука... Някой да предложи идейки?

Ся ми дойде една идея. Ти го качи така, пък който иска да се качи на челна стойка и ще го гледа нормално. Ако ли не - да направи челна стойка на монитора си :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”