Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 16:31

Искам си Акаунта написа:Това че побеждават слабите отбори говори за постоянство.

Дали? Аз пък що си мисля, че говорим за българското първенство?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 16:32

Bourgas написа:Аатиф навърза 2 и третия го събори с шпагат лице в лице, картон няма. Цоню прави нарушение в центъра до тъча, първо - бам картон. После като направи нарушението за дузпата, защо ония не му го даде, а му го спести? По тази логика беше за червен. За положението със Стоян Колев, има нарушение, но не мисля, че е за червен картон. Йеленкович направи 8 нарушения, не бяха безобидни и му дадоха картон в 80 и коя минута. Един друг симпатяга и той същия, цял мач ритане и лежане. Всяко единоборство се свиреше, въобще нямаше мъжка игра, само балет. Паланков и той след второто си влизане беше за картон, респективно червен, защото имаше жълт преди това. А пък Занев си е за перманентно гонене, нещо като Галчев за ЦСКА. Няма такъв селяндур, панаирджия и рогач. Ако си бяхме вкарали положенията, двете на Аатиф, Венци ако можеше да бяга бързо и на Асис, нямаше да обсъждаме съдийските простотии, в ущърб и на двата отбора. Иначе благодаря на всички 35 човека, които дойдоха после в кръчмето и си прекарахме много хубава вечер. Дано стане традиция.

както казах - като изгледам мача , ще коментирам повече . Стоян Колев е последен човек - ако се свири дузпа , картона е червен . Отделно - виждал съм червени картони на полеви играчи за такива влизания . Ама от това което пишеш оставам с впечатлението , че не съдията е виновен за хикса ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 16:35

mistreated написа:
Искам си Акаунта написа:Това че побеждават слабите отбори говори за постоянство.

Дали? Аз пък що си мисля, че говорим за българското първенство?

Всеки си има мнение . А дали ти можеш да се закълнеш , че Локо Пловдив играха срещу вас ... защото аз пък съм чувал едни думи на Венци Живков преди началото на полусезона ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 16:48

petkan написа:Ми то хубу, ама що коментираш мача като не си го гледал?
По-добре да беше написал: Здравейте момчета, извинявам се, че не можах да дойда на мача. Как мина той? Каква беше обстановката? Снощи до късно ли пирувахте? И други такива.... ;)

п.п. Носих ти подаръка, ама ти не дойде..... пък и се замислям, дали го заслужаваш :mrgreen:

За отсъствието се извиних предварително ... а и вината не беше моя . Ако не беше промяната на началния час , най-вероятно Черноморец щеше да спечели мача ( по обясними причини ;) ) . За след мача е излишно да питам - няма начин да сте изкарали зле . Особено след като се чух с Нейчо . По който между другото пратих специални поздрави за всички вас . За обстановката на стадиона , щом сте замесени - ти , Коцето и една точно определена част от "бригадирите" , то резултата е ясен ;) Коментарите са за ситуации които съм гледал по няколко пъти 8-)
п.п Подаръка ... ще бъде нескромно ( дори и за мен ) да си поставям оценка . Но по принцип - даването на подарък , подобно на секса с красива непозната жена , е въпрос преди всичко на вътрешно усещане ... или имаш потребност да го направиш , или не . Не става по задължение :mrgreen:
[offtopic]Като се освободя тези дни , трябва да се видим да почерпя . Днес имам именничка :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 май 2012 17:14

Момчета,браво за подкрепата.За сплотяването на колектива след мача е излишно да коментирам колко ви завиждам ;) Не мога да разбера защо всички са недоволни от равенството при положение,че можеше и тази една точка да я няма.Все още всичко си зависи от нас.Черноморец цял сезон се доказва,ще трябва да го направи и в останалите мачове,но по-добре така,отколкото да доигравахме сезона още от средата на март 8-) 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 17:18

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Ми то хубу, ама що коментираш мача като не си го гледал?
По-добре да беше написал: Здравейте момчета, извинявам се, че не можах да дойда на мача. Как мина той? Каква беше обстановката? Снощи до късно ли пирувахте? И други такива.... ;)

п.п. Носих ти подаръка, ама ти не дойде..... пък и се замислям, дали го заслужаваш :mrgreen:

За отсъствието се извиних предварително ... а и вината не беше моя . Ако не беше промяната на началния час , най-вероятно Черноморец щеше да спечели мача ( по обясними причини ;) ) . За след мача е излишно да питам - няма начин да сте изкарали зле . Особено след като се чух с Нейчо . По който между другото пратих специални поздрави за всички вас . За обстановката на стадиона , щом сте замесени - ти , Коцето и една точно определена част от "бригадирите" , то резултата е ясен ;) Коментарите са за ситуации които съм гледал по няколко пъти 8-)
п.п Подаръка ... ще бъде нескромно ( дори и за мен ) да си поставям оценка . Но по принцип - даването на подарък , подобно на секса с красива непозната жена , е въпрос преди всичко на вътрешно усещане ... или имаш потребност да го направиш , или не . Не става по задължение :mrgreen:
[offtopic]Като се освободя тези дни , трябва да се видим да почерпя . Днес имам именничка :)[/offtopic]

Ами що не казваш бе човек! Щяхме дружно да ти откупим смяната, пък и премия можехме да ти дадем :mrgreen:

Да ти е жива и здрава именичката и колкото и нескромно да звучи (дори за нас), ще си търсим почерпката :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 17:32

petkan написа:Ами що не казваш бе човек! Щяхме дружно да ти откупим смяната, пък и премия можехме да ти дадем :mrgreen:

Да ти е жива и здрава именичката и колкото и нескромно да звучи (дори за нас), ще си търсим почерпката :mrgreen:

Тъпото беше , че аз смяната бях готов да я подаря ( с оглед на продължението след мача ) ... но нямаше желаещи да я вземат . Аз все пак тая надежда с оглед предстоящия финал за купата , да изтеглят мача с Лудогорец един ден напред . Даже смятах да се говори с Киряков , да поискат отлагане на мача и той да се изиграе след приключване на шампионата ;)
Мерси за пожеланията ... наистина да ми е жива и здрава . И живот и здраве съм и обещал да я взема на мача с Локо София . А почерпката ... когато е от сърце е най-сладко ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 май 2012 18:50

Препих, преспах, премислих и реших: Мачът беше достоен, истински и с резонен резултат. Лошото съдийство и в двете посоки опорочи качеството на играта и секна пълния кеф на нас зрителите... Казах. :oops:
[offtopic]Ай в Разград.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 май 2012 18:51

ntodorov написа:Препих, преспах, премислих и реших: Мачът беше достоен, истински и с резонен резултат. Лошото съдийство и в двете посоки опорочи качеството на играта и секна пълния кеф на нас зрителите... Казах. :oops:

Нейчо, там сме бря! Само се надявам заспалите бургазлии да вземат да се качат една хубава слънчева събота то Разград и да гледат мача, а не да ходят само на домакинствата.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 06 май 2012 19:23

ntodorov написа:Препих, преспах, премислих и реших: Мачът беше достоен, истински и с резонен резултат. Лошото съдийство и в двете посоки опорочи качеството на играта и секна пълния кеф на нас зрителите... Казах. :oops:

Нейчо подкрепям те напълно!

Върни се в “Черноморец”