Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 15:49

petkan написа:Няма да е зле да помислите как да придвижите някой лев към Бургас, ако държите на титлата ;) Че знаеш ли, ако пък случайно вземем, та паднем в Разград :mrgreen:

Ако искате да играете в Европа, ще трябва да вземете нещо в Разград. А и не се обръщаш към когото трябва за пари. Като искате някой да ви дава - Домусчиев с радост ще ви донесе куфарчето.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 15:53

Знам , че ще се повторя ... но в края на сезона всеки отбор ще е на мястото което заслужава . Без изключение . Който си е свършил работата през сезона ще играе в Европа , който не е - ще гледа по телевизора . В този ред на мисли - Черноморец има 3 мача да докаже , че заслужава да играе в евротурнирите .
Другото което ми прави впечатление е , че преди мача поне в 5 страници се обясняваше как Литекс пристигали със съдията , който ритуално щял да обезглави момчетата на Херо . Е обезглавени имаше ... ама от поречието на река Осъм ;) Все още не съм изгледал целия мача , но за Литекс не беше отсъдена чиста дузпа и беше спестен поне 1 червен картон на играчи на Черноморец . Ако случилото се беше с обратен знак , сега щяха да текат спорове единствено дали заговора срещу Черноморец е световен или междугалактически . :lol: Относно въпроса защо Христов се е оказал единствения нападател на разположение , то той следва да бъде отправен към Събев , Киряков и Херо . За мен е несериозно един отбор който е заявил на полусезона амбиции за Европа , практически да няма равностойни заместници на нито един ключов пост . Нито пък може да се има претенции към играчи да изнасят мачове , след като през целия сезон търкат пейката и влизат в игра при "смъртен случай" на титуляр .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 май 2012 15:57

kartago написа:
k.dimitrov написа:Според мен, момчетата вчера се раздадоха и макар че второто полувреме играха по-слабо, реално имаха повече шансове за гол, но за наш (не)късмет ударите на Асис и Атиф за учудване не попадаха, което въобще не е характерно за тях, в целта. Венци също се стараеше, но явно няма опита и при него много рядко се получава. Снощи Траян каза, че след мача се е извинявал на всички за пропуска си, когато бе изведен сам срещу вратаря и вместо да поведе наляво пред защитника се заби вдясно и бе затворен. Пролича си, че нямаме достойни заместници на титулярите и когато има 1-2 контузени или наказани няма на кого да се разчита. В края на мача си пролича умората у повечето футболисти. Явно в отбора трябва да има поне още 3-4 равностойни на титулярите, които да се въртят. Вчера Херо заложи на Коцето Дяков, но той отново не оправда доверието, няма психика това момче, във важните мачове се проваля, а вече е 27 годишен. Затова пък титулярите от мач на мач израстват - Терзиев, Паланков, Олембо. За другите не пиша, те вече са се доказали. Дано Мелконян успее да покаже това, което показа в първите контроли, вчера пак загатна за възможностите си и може би Херо трябваше да го пусне малко по-рано. Очаквам развитие и при Преслав, вчера имаше едни прострелни центрирания, до които Венци не достигна, а Преслав като по закон ги реализираше по време на контролите. Така че и неговото отсъствие вчера ни се отрази. За Лудогорец всички без Цонков, смятам че Кишишев ще го замести пълноценно, са на линия. Така че шанс има, дано да имаме вече и късмет. С футболистите, които имаме в отбора, можем да изненадаме всеки противник. Дано го направим в Разград. Победа акули!!!!!!

Просто се доказа ( за кой ли път), че когато ние "капацитетите" оценяваме някого в подготовката, Херо си има окото, това е! Венци не е адекватен заместник нито на Боли( и аз големия "разбирач" не го харесвах!) нито на Преслав! Дузпите бяха повече от чисти, още след първата писах SMS на адаша, че беше и за червен картон на Колев, сега ако пак някои ще ме наплюят, обаче ако някой ми обясни защо не скочи с ръце, а тръгна като защитник с крака?! А втората на Цонков също беше за картон, от там и втори жълт, нищо, че първият му беше абсолютно измислен! Съдията осра мача, Занев беше за картон, подмина го, абе свадбар! Адаш, майната му на мача, носи си сините очила! Просто имаме принципиален спор с теб, и за 2-3 часа ( все ще отделиш) на по чаша вино ще го решим, да видим кой крив, кой прав! Щото е лесно да се говори и обвинява, но трябва и да се защитават някои твърдения! Ако трябва и Миро ще викна ( че ти си по-корав от нас!)! Но, знаеш, че аз не си кривя душата! Изненада ме, че накрая на мача на Шаешу му свърши въздуха направо! Ако си говорим честно, този мач Литекс трябваше да си го вземат ( въпреки, че цял мач "Черноморец" мачкаше), но с дузпите и червените картони, нямахме никакъв шанс! Но тоя лайняр просто не свирише това което виждаше! Или поне аз каквото мисля! Свиреше и срещу двата отбора!!! Така мисля аз!

Петьо, писах вече за мнението на Стоян по положенията, които коментираш и какво е чул от съдията за първата ситуация. Относно Занев, след жълтия картон, който получи, си позволи да псува в продължение на 20-30 секунди на майка Олембо на 2-3 метра от страничния съдия, а този се направи, че не го чува. Така че неизвестно кой щеше да спечели, ако съдията свиреше по всички правила.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 16:00

mistreated написа:
petkan написа:Няма да е зле да помислите как да придвижите някой лев към Бургас, ако държите на титлата ;) Че знаеш ли, ако пък случайно вземем, та паднем в Разград :mrgreen:

Ако искате да играете в Европа, ще трябва да вземете нещо в Разград. А и не се обръщаш към когото трябва за пари. Като искате някой да ви дава - Домусчиев с радост ще ви донесе куфарчето.

Ами всъщност Домусчиев е предложил доста повече пари от едно куфарче на Събев ... но за отбора . И след като е получил отказ е решил да инвестира в Разград . Иначе с оглед на потенциала на двата отбора , най-нормалното нещо е Лудогорец да спечели мача без намесата на странични фактори . Естествено предпочитам да спечели отбора от Бургас ;) . Но за мен няма да е трагедия и ако по-стойностния отбор ( този на Лудогорец си вземе мача ) . Особено ако Ботев Враца и Миньор не изиграят поредните си приятелски мачове . Както малко по-късно днес ще направи отбора на Тото Пловдив ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 май 2012 16:04

Йеленкович и още един престъпник направиха по 8 нарушения, преди да им дадат картон, на Цоню му го дадоха веднага при първото. Занев беше за гонене, при положение, че имаше картон. Иначе имаше дузпа и при двете ситуации, спор няма.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 16:10

Bourgas написа:Йеленкович и още един престъпник направиха по 8 нарушения, преди да им дадат картон, на Цоню му го дадоха веднага при първото. Занев беше за гонене, при положение, че имаше картон. Иначе имаше дузпа и при двете ситуации, спор няма.

Тоше - от нарушение до нарушение има огромна разлика . Като изгледам мача ще коментирам повече . Само като сравня червения картон на Тери срещу Барса ... и влизането на Стоян Колев , оставам без думи . Ако Цонков е спрял атака на Литекс с тактическо нарушение , няма никакво значение кое поред е то . Показва се жълт картон . Ако Занев е влязал със шагат отзад , също . От това което видях на Уалембо му беше спестен жълт картон за задържане с ръка на противник .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 16:14

Искам си Акаунта написа:
mistreated написа:

Ами всъщност Домусчиев е предложил доста повече пари от едно куфарче на Събев ... но за отбора . И след като е получил отказ е решил да инвестира в Разград . Иначе с оглед на потенциала на двата отбора , най-нормалното нещо е Лудогорец да спечели мача без намесата на странични фактори . Естествено предпочитам да спечели отбора от Бургас ;) . Но за мен няма да е трагедия и ако по-стойностния отбор ( този на Лудогорец си вземе мача ) . Особено ако Ботев Враца и Миньор не изиграят поредните си приятелски мачове . Както малко по-късно днес ще направи отбора на Тото Пловдив ;)

Разбирам омразата ви срещу Титан, но не я разбирам срещу ЦСКА. Нищо лошо не съм казал никога за вашия отбор, напротив - много сте ми симпатични. Ако си мислите, че вашите ръководители са света вода ненапита, жестоко се лъжете. Ама ваша си работа.
А относно това дали Лудогорец са по-стойностен отбор от вас... прекалено много подценяваш работата на Херо. Освен, че бият по-слабите отбори с разлика, с нищо друго Лудогорец не са ме убедили, че заслужават да са шампиони. Едва ли е случайно, че досега не са успели да победят Локо Пд, Литекс, Черноморец и ЦСКА. Също така загубиха и срещу Славия и Черно море. И какво излиза, че Лудогорец са на това място само защото не са загубили нито една точка срещу отборите след 8-мо място. Какво ти говори това и нормално ли е?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 16:16

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Йеленкович и още един престъпник направиха по 8 нарушения, преди да им дадат картон, на Цоню му го дадоха веднага при първото. Занев беше за гонене, при положение, че имаше картон. Иначе имаше дузпа и при двете ситуации, спор няма.

Тоше - от нарушение до нарушение има огромна разлика . Като изгледам мача ще коментирам повече . Само като сравня червения картон на Тери срещу Барса ... и влизането на Стоян Колев , оставам без думи . Ако Цонков е спрял атака на Литекс с тактическо нарушение , няма никакво значение кое поред е то . Показва се жълт картон . Ако Занев е влязал със шагат отзад , също . От това което видях на Уалембо му беше спестен жълт картон за задържане с ръка на противник .

Ми то хубу, ама що коментираш мача като не си го гледал?
По-добре да беше написал: Здравейте момчета, извинявам се, че не можах да дойда на мача. Как мина той? Каква беше обстановката? Снощи до късно ли пирувахте? И други такива.... ;)

п.п. Носих ти подаръка, ама ти не дойде..... пък и се замислям, дали го заслужаваш :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 май 2012 16:20

Искам си Акаунта написа:

Аатиф навърза 2 и третия го събори с шпагат лице в лице, картон няма. Цоню прави нарушение в центъра до тъча, първо - бам картон. После като направи нарушението за дузпата, защо ония не му го даде, а му го спести? По тази логика беше за червен. За положението със Стоян Колев, има нарушение, но не мисля, че е за червен картон. Йеленкович направи 8 нарушения, не бяха безобидни и му дадоха картон в 80 и коя минута. Един друг симпатяга и той същия, цял мач ритане и лежане. Всяко единоборство се свиреше, въобще нямаше мъжка игра, само балет. Паланков и той след второто си влизане беше за картон, респективно червен, защото имаше жълт преди това. А пък Занев си е за перманентно гонене, нещо като Галчев за ЦСКА. Няма такъв селяндур, панаирджия и рогач. Ако си бяхме вкарали положенията, двете на Аатиф, Венци ако можеше да бяга бързо и на Асис, нямаше да обсъждаме съдийските простотии, в ущърб и на двата отбора. Иначе благодаря на всички 35 човека, които дойдоха после в кръчмето и си прекарахме много хубава вечер. Дано стане традиция.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 май 2012 16:28

mistreated написа:Разбирам омразата ви срещу Титан, но не я разбирам срещу ЦСКА. Нищо лошо не съм казал никога за вашия отбор, напротив - много сте ми симпатични. Ако си мислите, че вашите ръководители са света вода ненапита, жестоко се лъжете. Ама ваша си работа.
А относно това дали Лудогорец са по-стойностен отбор от вас... прекалено много подценяваш работата на Херо. Освен, че бият по-слабите отбори с разлика, с нищо друго Лудогорец не са ме убедили, че заслужават да са шампиони. Едва ли е случайно, че досега не са успели да победят Локо Пд, Литекс, Черноморец и ЦСКА. Също така загубиха и срещу Славия и Черно море. И какво излиза, че Лудогорец са на това място само защото не са загубили нито една точка срещу отборите след 8-мо място. Какво ти говори това и нормално ли е?

Къде съм написал , че мразя ЦСКА . Това , че предпочитам шампион да стане отбор от провинцията е отделен въпрос . По въпроса за ръководителите на Черноморец ... ами поразпитай и ще разбереш , че съм най-големия противник на Митко Събев . И че за мен всеки вариант при който този човек ще престане да има нещо общо със спорта в Бургас е добър . Дори , ако това означава Бургас за известно време да няма отбор в "А" група . прекалено добре познава работата на Херо ( и играчите на отбора ) , за да знам че той е способен да извади 150 % от един играч с лимитирани възможности . Но това е невъзможно да се случва във всеки мача . Като казвам по-стойностен - Лудогорец с Херо начело вече щеше да е шампион . Това че побеждават слабите отбори говори за постоянство . А , че не са победили отборите в челото , най-вече за липса на опит у Петев . Като единици титулярите на Лудогорец и Черноморец може би са равностойни . Но един отбор с претенции трябва да има дълга резервна скамейка . Там е мястото където Лудогорец превъзхожда останалите отбори в "А" група .

Върни се в “Черноморец”