ivaylito написа:гарфилд написа:Илиян ''на баир лозе ли ще вземе'' или ''ще си блъска главата,на Герена'' е едно също.Казвам го като фен на Черно море,много ме съмнява,че ще успее в Левски.Сред феновете на Берое,има голяма полемика,за и против Илиян,така че,всеки ще ти каже своето мнение.Не,че и сред нас,моряците,мнението ни за Илиян,не е поляризирано,но сред беройци,със сигурност е разделено в двете крайности.
Разделение няма,просто както каза човека по-горе има една фракция от 20 лапета които се изживяват като националисти и тъй като си нямат друга работа решили ,че Илиев им е враг номер 1 тъй като преди 2 г според тях той решил да доведе турчин за собственик на Берое и оттогава те намериха смисъл за своето съществуване и си създадоха враг в лицето на Илиев.Иначе има и други недоволни то това е нормално все пак никога не може всички да харесват някой,но всички тези хора са една нищожна част от привържаниците на Берое,а и на вчерашния мач ясно се видя какво е отношението на публиката към Илиев.Относно темата за да успее Илиан в Левски му трябва време което там не давате,искате резултати и титли веднага,а това няма как да стане при положение,че трябва да започвате едва ли не от нулата.Пък и Илиев 100% ще допуска грешки тъй като няма опит с отбори като Левски и е нормално да греши и точно тогава Вие трябва да го подкрепите и той ще си ги поправи и в Берое не веднъж е грешил,но винаги сме му гласували доверие и сме го подкрепяли и той винаги е оправдавал доверието.Аз лично не мисля,че Илиан ще изкара много време там и то не че няма качествата,просто няма да му се даде нужното време,а още при провал в Европа или загуба от ЦСКА и сте го изритали,просто такава Ви е политиката и това не е от вчера и не вярвам и да се промени скоро докато Батков е начело.Благодаря за Всичко на Илиан,успех му желая във всичко и дано някой ден се върна в БЕРОЕ!
Може и ти да си прав,но контактувам от доста време с един фен от вашите(май този дето говори Капитана,е същия) и от него съм запознат с Берое и Илиян Илиев.Същото се отнася и до daniel_red.
Но всеки си има мнение,все пак и аз не натрапвам моето.