ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ИГРА: Последният оцелял (Голмайстори)/ 2ри сезон
АРЕ ПАПИИИИИИИИИИИИИИИС ! ВКАРАЙ 2-3 ГОЛА, мама ти бяла 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Между другото тоя кръг беше последен в Холандското и Бундеслигата, което значи че следващия уикенд ще играем с останалите 5 първенства 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Големи сме сървайвъри, първенствата ще свършат,а куп участници продъжаваме да се борим в играта 

Svetlio написа:Големи сме сървайвъри, първенствата ще свършат,а куп участници продъжаваме да се борим в играта
Имам идея!Когато първенствата свършат и все още има оцелели може да продължим със финалите в ЛЕ и ШЛ,както и през Евро 2012

MQplaya написа:Svetlio написа:Големи сме сървайвъри, първенствата ще свършат,а куп участници продъжаваме да се борим в играта
Имам идея!Когато първенствата свършат и все още има оцелели може да продължим със финалите в ЛЕ и ШЛ,както и през Евро 2012
еми следващия шести кръг (идния уикенд) ще е последен може би, тъй като след него ще останат само френското и А група.....да мине той и ще видим кво ще правим нататък

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Петият кръг кръг свърши:
Общо записали се : 51 Общо оцелели :18 Общо отпаднали :33
ВНИМАНИЕ : Всички, които са 2/2 , както всеки път получават бонус за следващия кръг и могат да посочат трима футболиста. Останалите играят по стандартните правила и посочват двама.....
Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да посочваме вече използвани от нас футболисти !
Утре пускам програмата за шестия кръг
Общо записали се : 51 Общо оцелели :18 Общо отпаднали :33
ВНИМАНИЕ : Всички, които са 2/2 , както всеки път получават бонус за следващия кръг и могат да посочат трима футболиста. Останалите играят по стандартните правила и посочват двама.....
Съобразявайте се и с факта, че нямаме право да посочваме вече използвани от нас футболисти !
Утре пускам програмата за шестия кръг

- dreben23
- Контакти:
С такъв кеф си ме задраскал, че чак с червен цвят тоя път.
Айде, беше ми приятно, момчета, успех на всички! Аз си бях решил да се оттегля, че и без тва нема нет, той пък Присо за малко да вземе да вкара горкия и щеше да ми обърка плановете.
Късмет! 
[offtopic]Бях играл мача т.рез. 3-0, ама се скъсаха да пропускат, та чак некъв Паун трябваше да спасява положението.
[/offtopic]

[offtopic]Бях играл мача т.рез. 3-0, ама се скъсаха да пропускат, та чак некъв Паун трябваше да спасява положението.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:С такъв кеф си ме задраскал, че чак с червен цвят тоя път.Айде, беше ми приятно, момчета, успех на всички! Аз си бях решил да се оттегля, че и без тва нема нет, той пък Присо за малко да вземе да вкара горкия и щеше да ми обърка плановете.
![]()
Късмет!
[offtopic]Бях играл мача т.рез. 3-0, ама се скъсаха да пропускат, та чак некъв Паун трябваше да спасява положението.[/offtopic]
Жалко, че Присо не вкара....ще ни липсват забавните ти коментари и офтопици

Пуснал съм програмата за шестия кръг( на главната страница), който е от петък до понеделник(понеже холандското и немското свършиха, продължаваме с останалите 5 първенства).
КРАЕН СРОК ЗА ПОСОЧВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ - ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА---> 15.30
КРАЕН СРОК ЗА ПОСОЧВАНЕ НА ФУТБОЛИСТИ - ПЪРВИЯ МАЧ В СЪБОТА---> 15.30

- dreben23
- Контакти:
kingofpop написа:
Жалко, че Присо не вкара....ще ни липсват забавните ти коментари и офтопици
Нищо, живот и здраве, ако има следващ сезон, пак ще ви досаждам с каквото мога.

А тук си имам двама фаворити, внимавайте да не ме изложите! И един приятелски съвет- никакъв Папис Сисе, казах ви, че ще му секнат головете.

[offtopic]... to be continued

***САМО ЦСКА!***