Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1
Според мен, момчетата вчера се раздадоха и макар че второто полувреме играха по-слабо, реално имаха повече шансове за гол, но за наш (не)късмет ударите на Асис и Атиф за учудване не попадаха, което въобще не е характерно за тях, в целта. Венци също се стараеше, но явно няма опита и при него много рядко се получава. Снощи Траян каза, че след мача се е извинявал на всички за пропуска си, когато бе изведен сам срещу вратаря и вместо да поведе наляво пред защитника се заби вдясно и бе затворен. Пролича си, че нямаме достойни заместници на титулярите и когато има 1-2 контузени или наказани няма на кого да се разчита. В края на мача си пролича умората у повечето футболисти. Явно в отбора трябва да има поне още 3-4 равностойни на титулярите, които да се въртят. Вчера Херо заложи на Коцето Дяков, но той отново не оправда доверието, няма психика това момче, във важните мачове се проваля, а вече е 27 годишен. Затова пък титулярите от мач на мач израстват - Терзиев, Паланков, Олембо. За другите не пиша, те вече са се доказали. Дано Мелконян успее да покаже това, което показа в първите контроли, вчера пак загатна за възможностите си и може би Херо трябваше да го пусне малко по-рано. Очаквам развитие и при Преслав, вчера имаше едни прострелни центрирания, до които Венци не достигна, а Преслав като по закон ги реализираше по време на контролите. Така че и неговото отсъствие вчера ни се отрази. За Лудогорец всички без Цонков, смятам че Кишишев ще го замести пълноценно, са на линия. Така че шанс има, дано да имаме вече и късмет. С футболистите, които имаме в отбора, можем да изненадаме всеки противник. Дано го направим в Разград. Победа акули!!!!!!
Последна промяна от k.dimitrov на 06 май 2012 12:58, променено общо 1 път.
Ivo-Chernomoretz, писах ти в offtopic, но явно още не ги знаеш тези неща! Нямам право да го правя това нещо, но ти казвам в прав текст! Съобрази се с използването на голям шрифт ( като си се регистрирал във форума, логично се предполага, че си прочел правилата)!!!!!!! Наказуемо е! А, аз не мога, а и не успявам постоянно да те следя! Моля те!
-
- Контакти:
kartago написа:El greco написа:И какво, сега ще хвърлим бялата кърпа ли? Не, момчета, аз вярвам, че още имаме шансове до последния кръг!
В Разград, в Разград ще е нашия Рубикон!
Несъм съгласен, че момчетата са се скрили вчера в мача. Само болен мозък може да твърди подобно нещо.
За мен играха на пълен макс!
И на финал, искам да благодаря на всички вас, от форума за всичко, което направихме заедно тази пролет! Пичове, радвам се, че ви познавам! Най -после замириса на футболна атмосфера на Лазур...Това се случи благодарение на вас!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
Хм, Коце, който не вярва да дойде да изгледаме още веднъж мача! Нашите играха на литър кръв и на метър кожа ( не знам как е било на стадиона), толкова си могат! Изумен съм от Паланков! Просто съм изумен, в края на сезона тоя ни стана най-важния играч! За мен е грешка, че Херо не пусна Кишиша, но......там може да има и други фактори! Такива дет не ми вярват ги чакам (като petkan например за един мач) да седнем на чаша вино и да изгледаме и прокоментираме пак целия мач! Аз ще пусна снимки и клип направени от един пич от Сливен ( сина му е вратар на ЦСКА) който просто дойде след мача и като ме видя с екипа и шала и ми стисна ръката и ми каза: "Пич, страхотна атмосфера направихте!!!!", а това няма и за 4 месеца работа! За Лудогорец, ако ще и в саркофаг да ме носите, пу, пу, пу де, там съм! Писна ми! Ако трябва ще обявя санитарен полуден, полунощ, но вече стига! Вчера се играе мача, аз свиря на пълен ресторант пловдивчани, агитка на Локо Пд, и което е много важно, фен и на Ботев с тях и си бяха пичове! И бяха отвсякъде за "Черноморец" всичките! Така ми се искаше да ги натоваря и да ги докарам на стадиона! Е, всичко много готино, ама аз исках да съм на стадиона!!!..... А, ако сме с Акаунта в Разград, смятайте, че сме го взели мача!!!!!
Петьо, Траян каза, че Кишиша е тренирал само един ден тази седмица и не е бил готов за мача. Знаеш му проблемите.
- mistreated
- Контакти:
petkan написа:И вие и онези червените си натрупахте точките от сателитчета и със съдийски аванти!
.....ей от тук ни идва мерака.
Я погледни "онези червените" колко точки имат от преките двубои между първите 6 и тогава говори кой, кога и къде е натрупал точките си.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
kartago написа:Ivo-Chernomoretz, писах ти в offtopic, но явно още не ги знаеш тези неща! Нямам право да го правя това нещо, но ти казвам в прав текст! Съобрази се с използването на голям шрифт ( като си се регистрирал във форума, логично се предполага, че си прочел правилата)!!!!!!! Наказуемо е! А, аз не мога, а и не успявам постоянно да те следя! Моля те!
Оо извинявай ! Няма проблем !
mistreated написа:petkan написа:И вие и онези червените си натрупахте точките от сателитчета и със съдийски аванти!
Я погледни "онези червените" колко точки имат от преките двубои между първите 6 и тогава говори кой, кога и къде е натрупал точките си.
Аз искам да помоля "онези червените" да спрат да се правят на ощипани. Па и не е това темата да се занимаваме с тях.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- mistreated
- Контакти:
subzero написа:mistreated написа:petkan написа:И вие и онези червените си натрупахте точките от сателитчета и със съдийски аванти!
Аз искам да помоля "онези червените" да спрат да се правят на ощипани. Па и не е това темата да се занимаваме с тях.
[offtopic]Ами не се занимавайте тогава, защо изобщо ни намесвате?[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

И тъй като не излиза цялата, ето го адреса : http://prikachi.com/images/222/4733222c.jpg
Който я иска без черното, да ми каже, да му я пратя на лични. Иначе мача снощи беше луд, сами се прецакахме с тези 3-4 пропуска. Траян каза, че е имало и двата пъти дузпа, Паланков си заминавал при влизането, когато не му показаха 2 жълт, както и необяснимо за него, Цонков като направи нарушението за дузпа, не му показа нищо. Траян каза, че според него съдията се е чувствал гузен с онзи безумен картон първото полувреме. Момчетата бяха унили, защото много са го искали този мач, благодариха за подкрепата и дано успеем повече да ги подкрепим в Разград.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

kartago написа: Такива дет не ми вярват ги чакам (като petkan например за един мач) да седнем на чаша вино и да изгледаме и прокоментираме пак целия мач!
А защо си мислиш, че не ти вярвам? Знам кой мач имаш предвид, но остави ме да си нося леееееекинко светло сините очила, особено при положение, че съм бил 900 км., за да гледам мача

[center]
[/center]

Bourgas написа:
И тъй като не излиза цялата, ето го адреса : http://prikachi.com/images/222/4733222c.jpg
Който я иска без черното, да ми каже, да му я пратя на лични. Иначе мача снощи беше луд, сами се прецакахме с тези 3-4 пропуска. Траян каза, че е имало и двата пъти дузпа, Паланков си заминавал при влизането, когато не му показаха 2 жълт, както и необяснимо за него, Цонков като направи нарушението за дузпа, не му показа нищо. Траян каза, че според него съдията се е чувствал гузен с онзи безумен картон първото полувреме. Момчетата бяха унили, защото много са го искали този мач, благодариха за подкрепата и дано успеем повече да ги подкрепим в Разград.
Не че мога да разчитам вече нещо на тебе, но ще ти бъда благодарен ако ми я пратиш тази снимка! Дано и оцените, че само аз останах във форума!!!