Анкета: За или против Христо Стоичков - президент на БФС?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стоичков - шеф на БФС ?
При Боко премиер нищо не може да ме учуди..... не бе сериозно, недейте и да си го помисляте това..... :Х
[center]
[/center]

Така или иначе смяна е наложителна, защото положението в ПерукаФС е ужасно. Дали Стоичков ще се справи не знам, но ако това е единствената алтернатива, а засега друга не виждам, то да - твърдо съм зад него.
Перуките да се омитат. Комисиите му решавали на плехундера - а, ти къф си бе мокет смотан, нали си шефа там. Вечно се оправдава - все нямало кво да направи, все другите са виновни. Ебати и шефа - да се омита НЕЗАБАВНО![/quote]
Подкрепям!
Перуките да се омитат. Комисиите му решавали на плехундера - а, ти къф си бе мокет смотан, нали си шефа там. Вечно се оправдава - все нямало кво да направи, все другите са виновни. Ебати и шефа - да се омита НЕЗАБАВНО![/quote]
Подкрепям!

Ама как .., разбира се! Няма нищо по-естествено от това в държава, на която министър-председател е Бойко Борисов, шеф на Футболния съюз да бъде Христо Стоичков.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Пламен Марков и Стоичков в един отбор не мисля че ще стане !!!
Сегашното БФС не само като кадри а и като структира, начин на управление,комисии,устав и др. документация
е тотално за подмяна .
Сегашното БФС не само като кадри а и като структира, начин на управление,комисии,устав и др. документация
е тотално за подмяна .
абе така е за БФС-то, то Мишел Платини да дойде, трудна работа. Това е все едно Мауриньо да поеме националите - пак няма да заиграем футбол.
Иначе, нищо лично против Стоичков, но от както е в България, като тренер на Литекс, един нормален анализ на мач не съм чул от него. Говори за мишки, за вазелин, за всякакви подобни и най-често използва думата "трагедия" Гений като футболист, но като ръководител цъ
Иначе, нищо лично против Стоичков, но от както е в България, като тренер на Литекс, един нормален анализ на мач не съм чул от него. Говори за мишки, за вазелин, за всякакви подобни и най-често използва думата "трагедия" Гений като футболист, но като ръководител цъ
AnalBreaker написа:Стоичков шеф на БФС и Волен Сидеров министър-председател !
Аре бягай от тука. БФС трябва да се управлява от умен човек, а не от простаци и баровци като Камата и Михайлов
Няма къде да бягам. Решено е.
marmi52 написа:8-)
Ама как .., разбира се! Няма нищо по-естествено от това в държава, на която министър-председател е Бойко Борисов, шеф на Футболния съюз да бъде Христо Стоичков.![]()
![]()
Абсолютно съм съгласен с теб! Ицо е футболният вариант на бат' Бойко и ако допуснат всенародни избори за шеф на БФС, ще отвее всички на първи тур. После, естествено, батакът ще е същият, но поне с нови физиономии.
silenxe написа:Какво мислите ? Способен ли е да заема такава длъжност ? Ще допринесе ли за българския футбол, както направи преди години ?
Кога,като беше треньор на националите ли?
Поне ще научи всички как се хвърля национален екип на земята/за езиците си знаем/!

- Обичам Левски
- Контакти:
Абе вие нормални ли сте,човек който обижда съдиите ни и изведнъж да им стане началник това ще бъде доста отвратително.Твърдо Против и също искам по-високи наказания за обида на реферите пред медиите
- Captain Stottlemeyer
Всъщност този въпрос се повдига вече за втори път в продължение на около седмица...
Доколкото знам (моля привържениците на Стоичков, които овлажняват само като споменат името Му, ме информират по-точно), докторът хонорис кауза ще си бие камшика през лятото, за да поеме някакъв клубен отбор от Мексико.
Ако това е така, дискусията просто става излишна, а темата е за кошчето. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Върни се в “Футбол - България”