Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Мнениеот Черноморец Бургас » 06 май 2012 08:23

Аз винаги съм бил най-големия оптимист, Но Левски днес ще бият или със съдията или на късмет от сорта 1:2 дано греша, но сметките през сезона до тук излязоха верни схемата беше такава в оставащите 4 срещи от възможни 12 печелим 10 точки и се класираме със 65 равния със Славия , Левски победа над Морето и равния в Перник всичко ми излезе трябваше да бием Литекс равен в Разград от сорта 1:1 или 0:0 както в Перник го познах бием Локото и с Монтана скачат не скачат по класен тим сме ще се напънат и ще бият , но щом не бихме Литекс задачата се усложнява 3 от 3 цял сезон не сме го правили да печелим 3 поредни срещи та сега накрая на сезона ли ще успеем а й вече са изморени играчите... Поведението на нашите беше както със Славия никакво желание , хъс не горят в играта все едно равен ги устройва.Проблемите тръгнаха с това ,че само Венци водеше атаката.Ловеч не са толкова силни.трябваше да преквалифицира Аатиф или Асис като втори нападател както беше предвидил и да ги натиснат малко повече и все един гол щеше да падне.Второто Полувреме нямахме удар освен онзи над вратата. Като цяло слаб мач за наси Коцето го пуснал отзад той се мъчи ...сега Цонков пропуска два мача заради картони ...Ако бяхме играли както с Берое хем изоставахме и както с Морето и дузпата на съдията нямаше да им стигне ама случва се и то всe на нас 26 кръга се бориш за нещо една дузпа и всичко е без значение .... Мисълта ми беше Левски , ако паднат ок оставаме с 3 преднина ама не вярвам да паднат, защото ЦСКА биха ,биха и на дербито клекнаха там беше развръзката ,а Левски бие ли днеска край .. в Разград посмъртно не може да вземем повече от точка ,а на нас ще ни трябват 3 победи в останалите 3 мача ,защото Левски след Локо плд взима си и трите мача и пак го духаме за жалост .. Дано да бием в Разград и пътя дето ще бием да е за хубаво ,но наистина ще е жалко да не се класираме това трябваше да е подарък за добрия сезон черешката на тортата ,но и рекорда който чупим е нещо голямо 56 точки 3 то място най-високото класиране и точков актив :)) Единственото нещо в разликата на двата отбора беше Аатиф минава ги като пионки и си прави гаргара с тях невероятен е напоследък Асис се изгуби бледнее пред Аатиф който има 8 гола от 12 мача ако беше дошъл в началото на сезона щеше да е голмайстор на първенството само как я цъка , Жужу и Анисе също отстъпват на Аатиф :)) След края на сезона обаче ще си отидат за жалост ....:)
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 май 2012 10:42

Ами ако трябва ще си знаем мястото! По ТВ успях да видя как реагира Херо на последния съдийски сигнал! За приятелите ми, които бяха на стадиона ще има много приятни изненади, които скоро ще ги поставя! Ще покажа и как аз заобиколен от фенове на Локо Пд поддържах отбора!!!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 06 май 2012 10:43

И какво, сега ще хвърлим бялата кърпа ли? Не, момчета, аз вярвам, че още имаме шансове до последния кръг!
В Разград, в Разград ще е нашия Рубикон!
Несъм съгласен, че момчетата са се скрили вчера в мача. Само болен мозък може да твърди подобно нещо.
За мен играха на пълен макс!
И на финал, искам да благодаря на всички вас, от форума за всичко, което направихме заедно тази пролет! Пичове, радвам се, че ви познавам! Най -после замириса на футболна атмосфера на Лазур...Това се случи благодарение на вас!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 06 май 2012 11:02

Черноморец Бургас написа:Аз винаги съм бил най-големия оптимист, Но Левски днес ще бият или със съдията или на късмет от сорта 1:2 дано греша, но сметките през сезона до тук излязоха верни схемата беше такава в оставащите 4 срещи от възможни 12 печелим 10 точки и се класираме със 65 равния със Славия , Левски победа над Морето и равния в Перник всичко ми излезе трябваше да бием Литекс равен в Разград от сорта 1:1 или 0:0 както в Перник го познах бием Локото и с Монтана скачат не скачат по класен тим сме ще се напънат и ще бият , но щом не бихме Литекс задачата се усложнява 3 от 3 цял сезон не сме го правили да печелим 3 поредни срещи та сега накрая на сезона ли ще успеем а й вече са изморени играчите... Поведението на нашите беше както със Славия никакво желание , хъс не горят в играта все едно равен ги устройва.Проблемите тръгнаха с това ,че само Венци водеше атаката.Ловеч не са толкова силни.трябваше да преквалифицира Аатиф или Асис като втори нападател както беше предвидил и да ги натиснат малко повече и все един гол щеше да падне.Второто Полувреме нямахме удар освен онзи над вратата. Като цяло слаб мач за наси Коцето го пуснал отзад той се мъчи ...сега Цонков пропуска два мача заради картони ...Ако бяхме играли както с Берое хем изоставахме и както с Морето и дузпата на съдията нямаше да им стигне ама случва се и то всe на нас 26 кръга се бориш за нещо една дузпа и всичко е без значение .... Мисълта ми беше Левски , ако паднат ок оставаме с 3 преднина ама не вярвам да паднат, защото ЦСКА биха ,биха и на дербито клекнаха там беше развръзката ,а Левски бие ли днеска край .. в Разград посмъртно не може да вземем повече от точка ,а на нас ще ни трябват 3 победи в останалите 3 мача ,защото Левски след Локо плд взима си и трите мача и пак го духаме за жалост .. Дано да бием в Разград и пътя дето ще бием да е за хубаво ,но наистина ще е жалко да не се класираме това трябваше да е подарък за добрия сезон черешката на тортата ,но и рекорда който чупим е нещо голямо 56 точки 3 то място най-високото класиране и точков актив :)) Единственото нещо в разликата на двата отбора беше Аатиф минава ги като пионки и си прави гаргара с тях невероятен е напоследък Асис се изгуби бледнее пред Аатиф който има 8 гола от 12 мача ако беше дошъл в началото на сезона щеше да е голмайстор на първенството само как я цъка , Жужу и Анисе също отстъпват на Аатиф :)) След края на сезона обаче ще си отидат за жалост ....:)

ако Лудогорец днес загуби точки от Локо(СФ) ще загубят шансове за титлата,и няма да са толкова мотивирани срещу Черноморец другия кръг, още повече че само три дни по-късно е финалът за купата. Ако обаче днес Лудогорец си вземе трите точки, просто забрави следващия кръг Черноморец да вземе дори и точка в Разград. Най-малкото, защото освен Лудогорец, ЛЕВСКИ и Литекс също ще имат интерес Черноморец да загуби в Разград, и смятай че съдиите не просто ще ви "порежат", ами направо ще ви обезкостят и разчленят в стил "Чекатило" :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 11:09

Bourgas написа:
petkan написа:Неприятен резултат! Все още нищо не е загубено! Вярваме във вас Акули!

Всички в Разград!!!

п.п. Толкова от мен..... Лека нощ!

Тоше, не можа ли поне една дума да напишеш? За толкова ли ти стигнаха силиците след караокето?! Пияници :twisted:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 06 май 2012 11:11

Кой казва,че не можем да ударим Лудогорец?? Лудогорец до вчера никой не ги знаеше,сега шампиони щели да стават. Да бе! Да биеш в Разград е трудно,но не и невъзможно.Напред,акули!!!!!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 11:16

Черноморец Бургас написа:Ръководството на Черноморец ще направи поредната глупост , ако не предложи нов договор на нашия капитан Траян Дянков, който е доказал ,че е един от малкото капитани носещи с гордост фланелката на Бургаските Акули !!! Траян е доказан футболист с опит и качества на истински боец и капитан ,който предава своя опит на колегите в защита и е истински лидер на отбора !!! Малко уважение и респект към Траян Дянков ,който е й изключителен човек земен , добродушен и отворен към всички !

Обичаме те Траяне !!!

Споко пич! Ще му предложи! Иначе обявяваме бойкот догодина и ще си играят мачовете пред 200 човека ;)

А след като преспа, не ти ли дойде по-свежо настроение? Нищо още не е загубено! Бием в Разград и пак сме в играта! Просто оттук нататък нямаме повече право на грешки! 3 мача - 3 победи и забележи........ 2-ро място ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 май 2012 11:18

White Fang написа:Кой казва,че не можем да ударим Лудогорец?? Лудогорец до вчера никой не ги знаеше,сега шампиони щели да стават. Да бе! Да биеш в Разград е трудно,но не и невъзможно.Напред,акули!!!!!

О-хоооо, нов член тук :) Че и с позитивно мислене!! Само така!!
Ха добре дошъл :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 май 2012 11:19

White Fang написа:Кой казва,че не можем да ударим Лудогорец?? Лудогорец до вчера никой не ги знаеше,сега шампиони щели да стават. Да бе! Да биеш в Разград е трудно,но не и невъзможно.Напред,акули!!!!!

Точно така отиваме за победа !

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 май 2012 11:20

El greco написа:И какво, сега ще хвърлим бялата кърпа ли? Не, момчета, аз вярвам, че още имаме шансове до последния кръг!
В Разград, в Разград ще е нашия Рубикон!
Несъм съгласен, че момчетата са се скрили вчера в мача. Само болен мозък може да твърди подобно нещо.
За мен играха на пълен макс!
И на финал, искам да благодаря на всички вас, от форума за всичко, което направихме заедно тази пролет! Пичове, радвам се, че ви познавам! Най -после замириса на футболна атмосфера на Лазур...Това се случи благодарение на вас!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Радваме се приятелю ! ЗА НАС Е ГОРДОСТ , ЧЕРНОМОРЕЦ ЗАВИНАГИ !

Върни се в “Черноморец”