Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 05 май 2012 20:59

santiliana написа:Което е вярно- вярно е. Колкото и да не се харесва на някому критиките изписани тук. Но това е критика в името на по-добро лице на Левски.Лошото е, че се настроихме едни срещу други в препирните си, а като че ли това е в изгода най-вече на Батков и сие. Защото, ако сме единни, отдавна трябваше да сме ги изритали до един от свещения храм. Но овчедушието, проявено от нас в последните години, доведе до днешното дередже на клуба...

Санти ,
ще си изпиша "подписа" с още по гоям шрифт братле . Тоя Тонев ми е нещо блудкав и не ми харесва , точно по същия начин по който не ми харесват и пловдивския кръвопиец и неговата мустаката господарка . Ще се налага да боледувме още .Останалото е без коментар ...левскарите в Левски , а локомотивците в Локомотив -ПРОСТО Е , НО НЕ ИСКАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 май 2012 21:09

Само критики и критики, но явно това заслужава ръководството. Понякога се чудя дали отборът на Левски не се ръководи от малоумни хора. Спомням си още от много време назад, как нещата не се случват по нормален начин. Треньори се уволняват след два лоши мача. Велев ни направи шампиони, с помощта на човека, по който тук плюха и какво ли още не - Гонзо. Махнаха Велев след това. Вуцов прави подготовка, оп айде веднага след това уволнен. За сметка на това на Кратко Останич му беше даден невероятно голям шанс, той какъв по-добър треньор е от предните? Визитката му няма да я коментирам, може всеки да си я погледне... На Гонзо също прекалено много шансове. Вижда се, че не става - махаш го. Да, ама не! При нас нещата не се случват така. Така е и с определени играчи. Някои ги махат след два или три слаби мача, а даже и им дават такова игрово време, други може да живуркат с години в отбора, с гарантирано титулярно място - Йовов. И ако за него можем да кажем, че е дал на отбора, какво може да се каже за Огнянов и Балтанов?! Те малко ли живяха от Левски? Ето тези неща на мен ми бъркат надълбоко в здравето и не мога да си ги обясня. За слепец е видно колко са безперспективни такива играчи, но ръководството разбира нещата по друг начин. За сметка на такива, много юноши избягаха, за да станат зорлем чорбари, зелени и така нататък. Вместо да вкарват за нас, те вкарват на нас, с радост, че са си отмъстили на някой мизерник, който ги е обявил за некадърни, безперспективни и всякакви подобни, за да може Мариян да остане в отбора. Иначе, оправданията са бол, силните приказки също. Господин Батко прави всичко за народа и народната любов. То не му бяха виновни съдии, финансова криза, кой ли не, само не и той. Сега кой е виновен? Уж дойдоха свежи пари, а ние пак направихме селекция за БЕЗ пари. Един Шаешу ще го продадат за над милион сигурно, пари, които ние даваме за селекция за два сезона. Е как да стане? Това е като да слушам премиера, как трябва да се стягат коланите и те се стягат, но ние си вървим на загуба. Същото и тук, не даваме никакви пари за нормални играчи, не разчитаме и на юноши, за сметка на всякакви анонимници и доказано слаби играчи. Нали за да участваме в евро турнири, за да спечелим от там, трябва да се инвестира? Как бихме изглеждали ако Карачанаков е при нас? Можеше да бъдем по-дейни за привличането му. Не казвам, че е супер сила, но е приличен играч, млад, с перспектива. Как щяхме да изглеждаме с Анеси? Толкова ли не могат да се инвестират два милиона за селекция? Е, какво може да се очаква от такова управление?!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 май 2012 21:16

konvoec написа:Само критики и критики, но явно това заслужава ръководството. Понякога се чудя дали отборът на Левски не се ръководи от малоумни хора. Спомням си още от много време назад, как нещата не се случват по нормален начин. Треньори се уволняват след два лоши мача. Велев ни направи шампиони, с помощта на човека, по който тук плюха и какво ли още не - Гонзо. Махнаха Велев след това. Вуцов прави подготовка, оп айде веднага след това уволнен. За сметка на това на Кратко Останич му беше даден невероятно голям шанс, той какъв по-добър треньор е от предните? Визитката му няма да я коментирам, може всеки да си я погледне... На Гонзо също прекалено много шансове. Вижда се, че не става - махаш го. Да, ама не! При нас нещата не се случват така. Така е и с определени играчи. Някои ги махат след два или три слаби мача, а даже и им дават такова игрово време, други може да живуркат с години в отбора, с гарантирано титулярно място - Йовов. И ако за него можем да кажем, че е дал на отбора, какво може да се каже за Огнянов и Балтанов?! Те малко ли живяха от Левски? Ето тези неща на мен ми бъркат надълбоко в здравето и не мога да си ги обясня. За слепец е видно колко са безперспективни такива играчи, но ръководството разбира нещата по друг начин. За сметка на такива, много юноши избягаха, за да станат зорлем чорбари, зелени и така нататък. Вместо да вкарват за нас, те вкарват на нас, с радост, че са си отмъстили на някой мизерник, който ги е обявил за некадърни, безперспективни и всякакви подобни, за да може Мариян да остане в отбора. Иначе, оправданията са бол, силните приказки също. Господин Батко прави всичко за народа и народната любов. То не му бяха виновни съдии, финансова криза, кой ли не, само не и той. Сега кой е виновен? Уж дойдоха свежи пари, а ние пак направихме селекция за БЕЗ пари. Един Шаешу ще го продадат за над милион сигурно, пари, които ние даваме за селекция за два сезона. Е как да стане? Това е като да слушам премиера, как трябва да се стягат коланите и те се стягат, но ние си вървим на загуба. Същото и тук, не даваме никакви пари за нормални играчи, не разчитаме и на юноши, за сметка на всякакви анонимници и доказано слаби играчи. Нали за да участваме в евро турнири, за да спечелим от там, трябва да се инвестира? Как бихме изглеждали ако Карачанаков е при нас? Можеше да бъдем по-дейни за привличането му. Не казвам, че е супер сила, но е приличен играч, млад, с перспектива. Как щяхме да изглеждаме с Анеси? Толкова ли не могат да се инвестират два милиона за селекция? Е, какво може да се очаква от такова управление?!

Огнянов и Балтанов ни бяха натресени от "гуруто на правилния футбол"... ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2012 22:29

...и Вуцов пое отбора след Мъри, а не след Велев (това като мъничка поправка). Като на него дори не му бе даден шанс да изиграе реванша с БАТЕ. Просто в последните години сме свидетели на постоянно случващи се тотално нелогични събития в Левски, които объркаха всичко...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 05 май 2012 22:33

santiliana написа:...и Вуцов пое отбора след Мъри, а не след Велев (това като мъничка поправка). Като на него дори не му бе даден шанс да изиграе реванша с БАТЕ. Просто в последните години сме свидетели на постоянно случващи се тотално нелогични събития в Левски, които объркаха всичко...

И за всичко в крайна сметка излиза, че е виновен само един човек - мустакатият паразит
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2012 23:02

а, то това е ясно даже и на баба Вуна от Самоводене ;) Когато паразита бъде отстранен, след "кратко лечение" може и да се пооправим. Но докато той продължава да "смуче" кръвчицата на Левски, гибелта ни е гарантирана. Бавна, но сигурна...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 май 2012 03:05

Честит имен ден на Гладиатора!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 май 2012 09:52

иска ми се да разбера дали в този подфорум ще изкараме един единствен ден без да оплюваме отбора на Левски.
Днес прочетох това и се обнадеждих,каза ви Тонев да го оценяме от лятото е нека го направим.
Няма как за два или три месеца Тара да сдаде отбора ето четете малко и ВЯРВАЙТЕ,АКО НЕ ВЯРВАТЕ СПРЕТЕ ЗА ЕДИН ДЕН ДА ПЛЮЕТЕ.

НЕКА СПРЕМ ДА ХРАЧИМ ПО ЛЕВСКИ ЗА ЕДИН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

След няколко седмици ще се върнете в любимия отбор, макар и в нова роля. Какво пазите от оня "Левски" като играч?
- Няма как да забравя трите шампионски титли и двете национални купи, които спечелихме. Може да сме имали и качества като футболисти, но мисля, че бяхме невероятен колектив. Силата ни беше точно в колектива, в отборния дух.

- С кого бяхте най-близък извън съблекалнята?
- Повечето момчета в отбора тогава бяхме дошли от провинцията и бяхме постоянно заедно - и на терена, и извън него. С Мъри Стоилов, Георги Иванов - Геша, Георги Тодоров - Кайзера, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Златко Янков, Емил Кременлиев - бяхме много добри приятели и си останахме такива.

- Кой разведряваше най-много атмосферата?
- Ние всички носехме на майтап, както се казва, шегувахме се помежду си, правехме си понякога и детински номера. Но никога не е имало обтегнати отношения в съблекалнята и на терена. Някои може да не повярват, но един Николай Тодоров - Кайзера, който изглежда сериозен, затворен, например беше с много тънко чувство за хумор.

- Кои са паметните ви попадения с "Левски"?
- Аз не съм от големите голаджии, които имат по 200 и няма как да ги помнят. Не съм забравил например първия си гол срещу ЦСКА със "синия" екип, когото ги бихме с 2:1. Взех топката от центъра, преминах през няколко играчи и отбелязах. Имам и един със задна ножица, пак срещу армейците, който пък феновете много често ми припомнят.

- Каква е равносметката ви във вечното дерби като играч?
- Имам само един равен мач с ЦСКА като играч на "Левски", останалото са победи. Отбелязал съм и няколко гола. Надявам се да продължа традицията и като треньор.

- Кои са треньорите, от които си взел най-много като играч, а и по-сетне като наставник?
- В "Левски" може би най-много научих от Георги Василев. На практика Генерала подготви доста от нас да играят успешно в чужбина. Васил Методиев и Динко Дерменджиев също имаха свой собствен почерк. В "Бенфика" пък имах щастието да работя с един изключителен селекционер - Паоло Аутори. Невероятен специалист, печелил и междуконтиненталната купа, и голям човек, със свой подход към всеки футболист. Точно тази човещина в отношенията гради колектива, създава респект и уважение към треньора и тогава той може да си позволи да бъде много по-строг и да иска повече в спортно-техническо отношение от играчите.

- Кои са най-сериозните ви опасения и страхове като наставник на "Левски"?
- Ако човек тръгва за някъде, ако поема някаква работа с опасения и съмнения, по-добре да не го прави. Аз имам самочувствието да водя "Левски", знам какво съм постигнал през последните години и мисля, че мога да го развия.

- Голямата ви амбиция при "сините"?
- Искам както по наше време да има здрав колектив и в съблекалнята, и на терена. Да печелим повече с красива, комбинативна игра и с усилията на всеки играч. Моето дълбоко убеждение е, че най-важни са чисто човешките отношения в тима - между самите футболисти, между треньорите и играчите, между треньорите и ръководството на клуба. Както казват някои специалисти, мачовете се печелят извън терена, още в съблекалнята.

- Досега се опитвахте от обикновени футболисти да правите звезди. В "Левски" обаче ще ви се налага да работите с играчи, които се имат за звезди. Каква е рецептата срещу звездоманията?
- Всеки един футболист става звезда само вътре в отбора, чрез колектива. Без съотборниците си е нищо. Дори и гениални играчи като Меси и Кристияно Роналдо зависят от колегите на терена. Хубаво е в отбора да има класни футболисти, но тяхната игра трябва да е подчинена на стила и почерка на отбора.

- Оглеждате ли се вече за свои помощници в "Левски"?
- Да, имам вече някои варианти, но е рано да ги обявявам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2012 10:42

Левски е много близо до привличането на нападателя на алжирския Белуиздад - Ислам Слимани, твърди авторитетният сайт footafrica365.fr.

Той е на 23 години и има 9 гола през сезона. Според френската медия, която следи изкъсо случващото се в Африка, представители на Левски вече са гледали Слимани на живо. Това е станало във финала за купата на Алжир, който противопостави Белуиздад срещу Сетиф (1:2 след продължения).

Желаният от "сините" нападател бил титуляр в срещата и е останал на терена през всичките 120 минути. "Левски гледа Ислам Слимани. Той е откритието на сезона в Алжир и за подписа му се борят най-силните отбори в страната. Нападателят обаче е най-близо до България", пише още footafrica365.fr.

Заради отличните си изяви от началото на сезона Ислам Слимани беше извикан в националния отбор от селекционера Вахид Халилходжич. Според информация на "Меридиан Мач", нападателят на Белуиздад е бил наблюдаван на живо от главния скаут Дончо Донев. На този етап не може да се твърди, че трансферът на Ислам Слимани на "Герена" е сигурен, защото клубът следи и други нападатели.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 май 2012 10:48

Islam Slimani Personal information
Full name Islam Slimani
Date of birth June 18, 1988 (age 23)
Place of birth Algeria
Playing position Forward
Club information
Current club CR Belouizdad