Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Иван Цачев: Левскар съм
До кога му е договора с нас?
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Потенциални проблеми за утре
OBI4AM LEVSKI написа:ЕМИЛ написа:В халфовата линия трябва да са:Тасевски ,Сърмов и Бардон
А нападатели Ортега,Ж.Христов и ЗЕ соарес
Без Йовов?Между другото и аз съм на това мнение!Чудя се защо Цачев е в Пирин,а Йовов ни пили нервите всеки мач!?
Е и аз това говорех вчера за Цачев, и съм съгласен с теб. Йовов е за пейката от край време и незнам до кога ще го търпят!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Re: Потенциални проблеми за утре
Стига сте го редили само Йовов! Който и да играе - ще ги подкрепяте нали сте левскари!! Аз съм ЗА Йовов да играе. Не можете да отречете, че колкото е изпуснал, 3 пъти повече е вкарал и повечето от тея голове бяха с много голямо значение. (Последния срещу миньор)

Цачев не трябваше да отива под наем в Пирин, а трябваше да си остане при нас!
Все пак му желая много голове и най-вече да вкарва на чорбата колкото се може повече!

- levskarinvt
- Контакти:
Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона
Наставникът на Дебрецен Андраш Херцег даде интервю за "Труд". Ето какво сподели той преди първия мач между неговия тим и Левски в 4-ти предварителен кръг на ШЛ:
Какво знаете за Левски?
- Съперникът ни има добро име и репутация в европейския футбол. Редовно участва в турнирите и отборът е опитен. На този етап нямаше как да се паднем със слаб отбор. Левски има качествени футболисти, играе атрактивно и е много добре организиран клуб.
Колко мача сте гледали?
- На дискове изгледах двата мача с Баку и лично дойдох на стадиона за шампионатния двубой с Ботев.
Кой е фаворитът?
- Преди първия мач ще кажа, че няма фаворит и шансовете са равни.
Кой е голямата звезда на Дебрецен?
- Имаме няколко национали и опитни футболисти. Но не сме отбор от звезди. Важното е, че имаме колектив.
Какъв футбол обичате да практикувате?
- Харесвам стила на Левски. Къси пасове, бърза игра. Прилича ми на Барселона, който е уникален отбор. Харесвам отборите, които атакуват, които показват красивото лице на футбола.
Добре ,добре.Първо ни сравняваха с Реал сега с Барса.Вървим нагоре

Какво знаете за Левски?
- Съперникът ни има добро име и репутация в европейския футбол. Редовно участва в турнирите и отборът е опитен. На този етап нямаше как да се паднем със слаб отбор. Левски има качествени футболисти, играе атрактивно и е много добре организиран клуб.
Колко мача сте гледали?
- На дискове изгледах двата мача с Баку и лично дойдох на стадиона за шампионатния двубой с Ботев.
Кой е фаворитът?
- Преди първия мач ще кажа, че няма фаворит и шансовете са равни.
Кой е голямата звезда на Дебрецен?
- Имаме няколко национали и опитни футболисти. Но не сме отбор от звезди. Важното е, че имаме колектив.
Какъв футбол обичате да практикувате?
- Харесвам стила на Левски. Къси пасове, бърза игра. Прилича ми на Барселона, който е уникален отбор. Харесвам отборите, които атакуват, които показват красивото лице на футбола.

- Cherven_poboinik
- Контакти:
DukeUnv написа:Браво на Цачев. Изглежда има доста голямо желание за игра. Хубаво се е заканил на ц(*ка да им вкарва голове - дано да им вкара 2-3Пожелавам му успех в Пирин там до когато е под наем.
да вкара 5-6

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона
Тоя пич явно не е гледал нито един мач на Барселона.

Когато си прост, то е завинаги!
gong написа:Тоя пич явно не е гледал нито един мач на Барселона.![]()
![]()
И аз имам такова чувство

Re: Точкуване в плей-офната фаза на ШЛ
PFC Levski Sofia (BUL) 24.250 + 3 = 27.250.
27.250 + 2 = 29.250
~~29.250 + 1 = 30.250....

Тоест със влизане в групите зимаме 3 точки и ако бием утре ставаме със още 2 отгоре и евентуален равен в Унгария ни дава още точка.... егати удряме 30 коефициент.
Това е само за ЛЕвски или тия точки се дават и на националния коефициент ?
27.250 + 2 = 29.250
~~29.250 + 1 = 30.250....

Тоест със влизане в групите зимаме 3 точки и ако бием утре ставаме със още 2 отгоре и евентуален равен в Унгария ни дава още точка.... егати удряме 30 коефициент.
Това е само за ЛЕвски или тия точки се дават и на националния коефициент ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- levskarinvt
- Контакти:
gong написа:Тоя пич явно не е гледал нито един мач на Барселона.![]()
![]()
Не му и трябва.Той гледа и се възхищава на Левски.